2777
2789

دختره کلاس شیشمه فکر کنم تو روستامون برا دوست پسرشکه نزدیک۳۰ سالشه عکس لختی فرستاد

پسره هم که با نقشه انتقام از پسر خاله و برادر دختره بهش نزدیک شد نه گداشت نه برداشت عکسا دختره رو گذاشت اینستا

بنظر من تا ۱۸ سالگی بچه ها نباید حق استفاده از اینستاگرام داشته باشن و کنترل شده باید استفاده کنن

فقط برنامه های اجتماعی محض ارتباط با دوستاشون مثل تلگرام و واتساپ و...

به امضام نگاه نکن    میگم نگا نکن  میخوابونم دهنتا   میگم برو امضا بعدی  برو دیگه اهههه  عجب آدمی هستیا   بروو حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌‌ ‌‌ ‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

به نظرم گوشی برا دختر ده دوازده اله زوده

اصلا قبل ۱۸ چه دختر چه پسر زوده بخوان با گوشی استقلال کامل داشته باشن مگه اینکه  خنواده از لحاظ تربیت کم کاری نکرده باشه بچه مورد اعتماد باشه

معلوم نیست تو چحور خانواده ای بزرگ شدن عکس لختی برای اینو و اون میفرستن خانواده اینقدر بی عقل اخه که چنین بچه بی عزت نفسی پرورش بده

به امضام نگاه نکن    میگم نگا نکن  میخوابونم دهنتا   میگم برو امضا بعدی  برو دیگه اهههه  عجب آدمی هستیا   بروو حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌‌ ‌‌ ‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ 
کلا گوشی متصل به اینترنت رو برای بچه زیر ۱۶ سال دوست ندارم

هر چقدر دیرتر وارد فضای مجازی شن بچه های سالم تر اگاه تر و کوشا تری خواهند بو

اصلا قبل ۱۸ چه دختر چه پسر زوده بخوان با گوشی استقلال کامل داشته باشن مگه اینکه خنواده از لحاظ تربی ...

متاسفانه خانواده هاشون ازادی زیادی میدن به بچه 

خب اصلا تو این سن تو این چیزارو از کجا میدونی بچه😑

کلا گوشی متصل به اینترنت رو برای بچه زیر ۱۶ سال دوست ندارم

کرونا باعث شد بچه کلاس اولی هم گوشی دست بگیره ولی خیلی از خانواده ها یا نمیدونن چه خبره یا زورشون به بچه نمیره جلوشو بگیرن

من یه مدت برا زندگی رفته بودم روستا خیلی از دخترا با پسرا تلفنی دوست بودن والا قدیما دخترای روستاها چقد ترس داشتن.. اصلا اینا عجیب بودن همزمان با چندنفر دوست بودن و از این اتفاقات که لو برن و همین قضایای تیراندازی چندین بار دیدم اتفاق می افتاد. البته من فکرمیکنم از بیکاری شیطان براشون کار می‌تراشیدچون نه تفریح داشتن نه کار میکردن فقط بخور و بخواب 

هر چقدر دیرتر وارد فضای مجازی شن بچه های سالم تر اگاه تر و کوشا تری خواهند بو

دقیقا 

ولی خب بچه این دوره زمونه قبول نمیکنه تا ۱۸ سال  نهایتش ۱۶ سال میتونی کنترل کنی بگی نه بعد اون سرکش میشن و البته تا حدودی هم اگاه تر

کاش خانواده دختره برن شکایت کنن از پسرهلطفا یه صلوات بفرستید برای حاجت رواییم 😭

دختره به میل خودش فرستاد هر چند شکایت هم شده احتمالا

ولی عیب کار از سمت فامیلای دختره اس چندسال پیش پسره رو برده بودن بیابون مستش کردن لختش کردن ازش عکس گرفتن

دختره به میل خودش فرستاد هر چند شکایت هم شده احتمالاولی عیب کار از سمت فامیلای دختره اس چندسال پیش پ ...

عه واقعا چ بد

پسره دلش از فامیلا دختره پر بود نباید از دختر انتقام می گرفت 

خدا لعنت کنه فامیلای دختره و پسره..

ما به فضای مجازیی پناه می بریم که از سختیای دنیای واقعی خلاص شیم...