2777
2789
عنوان

خانما تورو خدا مواظب بچه هاتون باشید

| مشاهده متن کامل بحث + 222 بازدید | 24 پست
دقیقا ولی خب بچه این دوره زمونه قبول نمیکنه تا ۱۸ سال نهایتش ۱۶ سال میتونی کنترل کنی بگی نه بعد اون ...

دیگه بعد اون کنترل دورادور و غیر مستقیم کافیه بچه ای که تا ۱۶ سالگی اگاهانه والدینش روش نظارت داشتن و با عزت نفس بزرگ شده میتونید اطمینان داشته باشید راه خطا نمیره اما امان از دوست بد بزرگترین ضربه ها رو از دوستانشون میخورن همکلاسی دوست خیلی مهمهن خیلی اینده بچه ها رو عوض میکنن حتی از پدر و مادر هم مهمتر 

به امضام نگاه نکن    میگم نگا نکن  میخوابونم دهنتا   میگم برو امضا بعدی  برو دیگه اهههه  عجب آدمی هستیا   بروو حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌‌ ‌‌ ‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ 
کرونا باعث شد بچه کلاس اولی هم گوشی دست بگیره ولی خیلی از خانواده ها یا نمیدونن چه خبره یا زورشون به ...

من بچه هام گوشی دارن فقط بازی اجازه دادم بریزن توش و سیمکارتم توشون هس ها ولی فقط برا کاری چیزی بیرون باشم زنگ بزنم همین 

اصلا نمیذارم به اینترنت وصل بشن  

و هیچ پیامرسانی هم رو گوشیشون نصب نشده

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دیگه بعد اون کنترل دورادور و غیر مستقیم کافیه بچه ای که تا ۱۶ سالگی اگاهانه والدینش روش نظارت داشتن ...

همین پسره دوستای صمیمیش لختش کردن عکسشو پخش کردن کل اینم برا انتقام این کارو کرد

عکسای سرتا پا لختشو گداشت اینستا پسرخاله هاشو تگ کرد اگه راست میگید جلو خواهر ج ن ... رو بگیرید

کرونا باعث شد بچه کلاس اولی هم گوشی دست بگیره ولی خیلی از خانواده ها یا نمیدونن چه خبره یا زورشون به ...

تو روستا ها بخاطر کم سوادی و نا اگاهی مسلما نظارتی نیست و خیالشون راحته کسی چک نمیکنه  و یا بقول دوستان سرگرمی ندارن

افرین بچه ۴۰ درصد ت خونه تربیت میشه ۶۰ درصد تو جامعه

من ناظر پانسیون بودم یک مدت باهوش ترین بچه ها بخاطر  دوستاشون زمین خوردن و افت تحصیلی شدید

و درس نخون ترین و تنبل ترین بچه ها رو دیدم بخاطر کوشا بودن دوستانشون موفق شدن 

هر چقدر که با ثبات تر افراد بیشتری رو در راه گاها درست گاها نادرست میکشن 

بچه بین یک جمع کوشا امکان اینکه مثل اونها پرتلاش نشه صفره

به امضام نگاه نکن    میگم نگا نکن  میخوابونم دهنتا   میگم برو امضا بعدی  برو دیگه اهههه  عجب آدمی هستیا   بروو حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌‌ ‌‌ ‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ 
من بچه هام گوشی دارن فقط بازی اجازه دادم بریزن توش و سیمکارتم توشون هس ها ولی فقط برا کاری چیزی بیرو ...

خیلی عالیه منم قصدم برا بچم همینه منتها بدون سیم کارت نیازی به سیم کارت نیست

تلفن خونه میتونم فعال کنم برا مواقعی که بیرونم تربیت بچه ها برا نسل اینده از هر چیزی واجب بتره

تو روستا ها بخاطر کم سوادی و نا اگاهی مسلما نظارتی نیست و خیالشون راحته کسی چک نمیکنه و یا بقول دوس ...

متاسفانه شنیدم خواهر دختره هم چندسال پیش با یه پسری فرار کردن البته راست و دروغش مطمعن نیستم