2777
2789
عنوان

خواهرشوهر وزه و عجوزه رو باید چیکارش کرد آخه

| مشاهده متن کامل بحث + 1124 بازدید | 109 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من میترسم شوهرم بزنه منوچون وقتی میزنه انکار یه مشت آهنی سمت کیسه بوکس میادنمی‌فهمه کجا قراره بخوره

بزنه ب درک یبار سلیطه شو تا بفهمه من کاربریم تعلیق شد خب تاپیک های قبلیم نیست تازه عضو شدم من همسرم یبار جدا شد ی بچه هم داره از زندگیه قبلی دیدم زیادی حضور داره بچه اش جاهای ک نیاز هم نیست یجور سلیطه بازی در آوردم زدمش اوه تازه شوهر من ۱۱سال بوکس کار کرده همسر منم ازم ۱۵ سال بزرگتره اتفاقا از اون موقع ک سلیطه شدم ترسید همه چی رو محدود کرد 

دقیقا مثل من، من جوابشونو‌ که میدم شوهرم میگه زبونت درازه،خودش نه لال میشه مقابلشون،بمن میگه زبون در ...

نه بابا خواهرش بمن فحش میداد شوهرم دهن منو گرفته بود بااینکه اون داشت فوش میداد😂خودمو میزدم میذاشت بزنم حتی بخاطرم نگفت خواهر درست حرف بزن

اینقدرررررررررررررررر گفتم فایده نداره

تا حالا قهر رفتی پیش خانوادت؟؟ 

اگه از بقیه جهات خوبه سعی کن یجوری تلافی مادرو خاهرش کنی و خیلی زوابطت کم کنی درگیرشون نشی 

ولی اگ از بقیه جهاتم خوب نیس دیگه حیف عمر و جوونیت

کاربری سال نودوهفتم ب چوخ رفت😊روحش شاد.. سرشارم از مشکل.. اینقد مشکلات وحشتناکی دارم ک خودمم میترسم بهشون فکر کنم. دوس داشتی برام دعا کن🙏🏻🌺
بله عزیزم شوهر که کاری نکنه ما هیچ کاری نمیتونیم انجام بدیم حالا چه مثل من زبون دراز باشی چه مثل دوس ...

خاک تو سر اینجور شوهرا بخدا دعوای ژنو شوهری انقد آدمو خورد نمیکنه اینکه بقیه بهند بی احترامی کنند شوهر واکنش نشون نده بده

مادرشوهر منم اینجوری بود همش بهم تیکه میپروند منم هیچی نمیگفتم واقعیتش گاهی وقتا شوهرم جلوش درمیومد ...

چیکارکنم باشوهرم خیلی زندگیو آبکی گرفته

حاضره بخاطر خواهر مادرش بزنه بهم زندگیشو

اینقد دیوونتس اوناهم منتظر همچین اتفاقی ان

زوم کن روی رشد خودت و به حاشیه ها اهمیتی نده؛ ادمهای اطراف ما خوب باشن یا بد چه فرقی میکنه؟ برات مهم ...

اره الان دارم درسمو میخونم

حتی ب شوهرم میگن نزار بخونه اینقد دخالت گرن

بزنه ب درک یبار سلیطه شو تا بفهمه من کاربریم تعلیق شد خب تاپیک های قبلیم نیست تازه عضو شدم من همسرم ...

من سلیطه هم بشم شوهرم کارخودشو میکنه فقط

فقط دارم باسلامت روانم بازی میکنم

اره الان دارم درسمو میخونمحتی ب شوهرم میگن نزار بخونه اینقد دخالت گرن

معلومه که دوسندارن بخونی؛ درسته درس به تنهایی شعور و شخصیت نمیاره ولی میتونه به مستقل شدنت کمک زیادی بکنه، موفق باشی

تا حالا قهر رفتی پیش خانوادت؟؟ اگه از بقیه جهات خوبه سعی کن یجوری تلافی مادرو خاهرش کنی و خیلی زوابط ...

ازبقیه جهات که چه عرض کنم

یه دل پر دارم اگه بخام بگم

خیلی شوهرم شکاک و بدبینه

من مدام توی خونه حبسم

بیرون رو زیاد نمیبینم

نه بابا خواهرش بمن فحش میداد شوهرم دهن منو گرفته بود بااینکه اون داشت فوش میداد😂خودمو میزدم میذاشت ...

مثل من🤦🏼‍♀️بهش میگم شما که انقد مامانی و خواهری هستی نباید زن میگرفتی