2777
2789
عنوان

خواهرشوهر وزه و عجوزه رو باید چیکارش کرد آخه

| مشاهده متن کامل بحث + 1124 بازدید | 109 پست
آخ خوشبحالتمن ک دیگه نمیدونم چیکارکنم..بیش از حد احترام گذاشتم جوابم این شدهنمیدونم آخه چرااینقد لجن

منم مثل تو بودم 12,سال چی برام مونده افسردگی خشم پنهان درد هایی که نمی‌دونم علتشو البته ناراحتی روده نمی‌گم دعوا کن ولی فکر چاره باش من الان دیگه نمیتونم خودمو کنترل کنم همه میگن تو بدی .وووو

🫂بلوچ و عرب و کورد تجزیه طلب نیستن😐 بلکه اونا سالهاس که لب مزرهای ایرانمون قربانی شدن 😑میدونی چه معادنی تو سیستان بلوچستان هستش ولی مردمش در نهایت فقر زندگی میکنن🤐 میدونی عرب ها بیشترین هزینه رو در جنگ تحمیلی متحمل شدن😭 الان اوضاعشون ....میدونی کوردها چه نسل کشی درشون رخ داده😭 میدونی بچه های روستاهای لب مرزیشون چقد قطع عضو و ناقص میشن😭 برای اینکه هنوز مینهای اون منطقه ها پاکسازی نشده😡 میدونی ....میدونی....میدونی بازم قضاوت نابجا میکنی 😡😡😡 حضرت حسین زیر بار ظلم نرفت💙💙💙🖤🖤🖤🤍🤍🤍🤍 هرچی لعن و نفرین بود که مردم واسه صدام حسین جانی میکردن الان هزاران برابرش پیشکش اردوغان که اون مردم بی گناه جنساید میکنه آمین 
منم مثل تو بودم 12,سال چی برام مونده افسردگی خشم پنهان درد هایی که نمی‌دونم علتشو البته ناراحتی روده ...

چآره اینه ک باهمین کسایی کم رفتوآمدکنی اما شوهرم نمیزاره منو ب حال خودم

مدام مثلا ب ای اینکه ی هفته دیرتر رفتم خونه مادرش خودشو بامن میگیره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره عاشقش شدمتنهاکسی ک بهم آرامش دادشوهر مهربونیه فقط خیلی مادریه

چی بگم عزیزم 

شوهر من یه بی احترامی کوچیک کنه  بهم ازش متنفر میشم بخدا 

کینه میشه تو دلم 

بارها کاراشو سرش تلافی کردم 

عجیبه هنو دوستش داری 

چقد شانس داره شوهرت

صَبرم کَمه، حوصلَم دَر حَد حداقلِ.                                        شایع❤️
مشکل اینه بخاطر راضی شدن همون پیرسگمهریمو شوهرم گفت بکن۱۴شاخه گل رزمن کو*خول هم گفتم باشه

خب از سلاح زنانگیت استفاده کن یروز در زمان ارامش و مهربوتی همسرت دز نهایت ارامش حرفاتو بزن  بگو من پنج سال تحمل کردم ب امید اینکه شاید تو ببینی بخاطرت چ چیزا رو تحمل کردم و سکوت کردم تنها امیدم تو این زندگی تو بودی و من ب پشت و پناهیه تو اومدم اما تو انگار هنوز قبول نداری پناه من و تنها امید منی دیگه تحمل ندارم و میخام ازت جدا بشم. ببین بترسونش در کمال جدیت و ارامش 

خیلی از مردا تلنگر بهشون وارد میشه

اگ بازم تغییر نکرد بنظرم همون بهتر ک جدا شی 

چون این فقط زنده بودنه نه زندگی کردن 

کاربری سال نودوهفتم ب چوخ رفت😊روحش شاد.. سرشارم از مشکل.. اینقد مشکلات وحشتناکی دارم ک خودمم میترسم بهشون فکر کنم. دوس داشتی برام دعا کن🙏🏻🌺

برین بهشون بخاطر کی سکوت میکنی بخاطر شوهرت ک برات ارزش قائل نیستند ول کن بابا من بودم دهنشون رو با عن پر میکردم ،، یکبار فقط یکبار خواهر شوهرم به شوهرم درباره من ی چیز الکی گفته بود شوهرم میخواست خواهر متاهلشو بزنه دوماه با خواهرش حرف نزد دیگه جراعت نکردن کلمه ای حرف بزنن ببین شوهرت شل گرفته ک پرو شدن توهم چشماتو ببند دهنتو باز کن هرچی از دهنت در اومد بگو 

خب از سلاح زنانگیت استفاده کن یروز در زمان ارامش و مهربوتی همسرت دز نهایت ارامش حرفاتو بزن بگو من پ ...

اره منو بیرون نمی‌بره مدام میگه حاضرشو بریم خونه مادرم

هرچی میگم تااسم مادرش میاد گوش نمیده سروصدا درست میکنه

اصلا تحمل حرف زدن منو نداره

سره مارو باید وقتی کوچیک بود قطع میکردید شما که میدونستید مادرشوهرتون راضی به ازدواج شما نیست چرا با پسرش ازدواج کردید؟ الانم دیر نیست البته سری بعدی هرچیزی گفتن زنگ میزنی بهشون هرچی از دهنت دراومد بهشون میگی و قطع میکنی البته اگر شوهرت پشتته

اره منو بیرون نمی‌بره مدام میگه حاضرشو بریم خونه مادرمهرچی میگم تااسم مادرش میاد گوش نمیده سروصدا در ...

اگه ب حرفات گوش نمیکنه

براش پیام بزار وقتی بیرونه 

کاربری سال نودوهفتم ب چوخ رفت😊روحش شاد.. سرشارم از مشکل.. اینقد مشکلات وحشتناکی دارم ک خودمم میترسم بهشون فکر کنم. دوس داشتی برام دعا کن🙏🏻🌺
شوهرم میگه اگه ریدن بهت تو نباید هیچی بگی وگرنه طلاقت میدممدام منو باطلاق تهدید میکنهمخصوصا مادرش وا ...

دقیقا مثل من، من جوابشونو‌ که میدم شوهرم میگه زبونت درازه،خودش نه لال میشه مقابلشون،بمن میگه زبون دراز،بنظرم تا شوهرت طرفت نباشه کاری از پیش نمیبری،

مادرشوهر منم اینجوری بود همش بهم تیکه میپروند منم هیچی نمیگفتم واقعیتش گاهی وقتا شوهرم جلوش درمیومد که حریفش نشد دیگه دلو زدم به دریا باهاش دهن به دهن شدم و یه دعوایی شد.از اون به بعد حتی نتونسته یه تیکه بهم بپرونه .جوری جوابشو دادم و دیگه باهاش حرف هم نمیزنم .به نظرم یا باهاش خیلی فاصله بگیر و تقریبا قطع ارتباط کن یاهم جوابشو بده بشینه سر جاش.مرگ یه بار شیون یه بار

قاصدک های پریشان را که با خود باد برد،با خودم گفتم مرا هم می‌توان از یاد برد☻️تعلیقی هستم
برین بهشون بخاطر کی سکوت میکنی بخاطر شوهرت ک برات ارزش قائل نیستند ول کن بابا من بودم دهنشون رو با ع ...

من میترسم شوهرم بزنه منو

چون وقتی میزنه انکار یه مشت آهنی سمت کیسه بوکس میاد

نمی‌فهمه کجا قراره بخوره

برین بهشون بخاطر کی سکوت میکنی بخاطر شوهرت ک برات ارزش قائل نیستند ول کن بابا من بودم دهنشون رو با ع ...

بله عزیزم شوهر که کاری نکنه ما هیچ کاری نمیتونیم انجام بدیم حالا چه مثل من زبون دراز باشی چه مثل دوستمون که حرف نمیزنه باشیم