2777
2789
عنوان

داستان خیانت شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 859 بازدید | 47 پست
اصلا نباید با اون حرف می‌زدی شوهرت رو چیکار کردی ؟

انگار اصلا تو باغ نیست میگه این عشوه اومده براش..اینجور زنا زود گول میخورن شوهره رو می بخشن

داستایوفسکی:در اغوشم بگیر و نجاتم بده،قاتلی به‌دنبال من است که گاه به گاه در اینه می بینمش

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

پر بازدید میخوام چی کار پلم داره میترکه بعد از سه ماهبه من گفت شوهرت اگه تامین باشه نمیره سراغ یکی د ...

مردشور شوهر و مردی ببرن که مثل حیوون به خواستش نرسه باید بره رو یکی دیگه 

حق ندین و اینقدر احمق نباشید نصف زن ها هم از رابطه جنسی تامین نمیشن مرد ایرانی همیشه خودش کلی مشکل جنسی داره یک مشت * موشی و زود انزال و مشکل نعوظ دار بدبخت

زن باید بره هرزگی کنه چون تامین نمیشه ؟ حرومزاده بودن آدم هارو نه بزارین توجیه کنن نه براش کس دیگه مقصر کنید شوهر شما شوهررر شما بوده دختره هیچ کارتون نبوده مقصر اصلی اول شوهرته درس حسابی بهش بده کوتاه هم نیا 

اینجور باشه شما هم حق خیانت داری چون تامین نمیشی این شد دلیل ؟

خیلی انقدر مظلوم نمایی گرد که منم باورم شده بود آخرش بهش گفتم برات آرزوی خوشبختی دارم وقتی خواست خدا ...

اون نباشه زنای دیگه هستن که شوهرت باهاشون تو ماشین لاس بزنه اون یه رهگذره میره وخودش میدونه و تاثیر کارای زشتش تو زندگیش ولی شما میمونی و زندگیت و شوهری که زود وامیده 

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی                       بوته های خار را در زمین من نکار شاید فردا پا برهنه به دیدارم بیایی
این حرومزاده ها همیشه همینطورن ب زنای خودشون هیچی نمیگن واصلا با زنای خودشون رابطه هم ندارن

دقیقا 

سالهاست طرف من نمیاد وقتی هم اعتراض میکنم میگه هر وقت میخوای بگو 

بهش میگم تو مردی تو باید بخوای وقتی همیشه من بخوام حالم از خودم بد میشه 

قبلا ها که بهم میگفت من چون پولدارم باید منتمو بکشی تا باهات س کنم 

به تراپیستم که اینو گفتم گفت هر کسی که پولدار میشه زن میشه ؟؟ 

چون تو رابطه مرد منت زنو میکشه 

ولی مال ما برعکسه 

انگار اصلا تو باغ نیست میگه این عشوه اومده براش..اینجور زنا زود گول میخورن شوهره رو می بخشن

زنه میگه شوهرت به من التماس کرده بیام 

والا ما که واقعیت ماجرا رو نمی‌دونیم 

اون زن که قطعا خرابه اما بازم دلیل نمیشه شوهر رو بخشید 

دردی در سینه دارم که درمانی ندارد ‌...آواره کوچه و خیابون شدم بابا یک نگاهی بهم بکن تا کی این دوری رو تحمل کنم ؟ نمی‌خوای منو ببینی ؟ نکنه باهام قهری ؟ یک حرفی بزن بابا جیگر دخترت پر خون شده 

ببین عکسشو دارم رو پروفایلش گذاشته بود باورت میشه محجبه است چااااااادریییییه باورت میشه عکس نوشته قر ...

همیشه اتفاقا این مدل زن ها اینجورین چون شده قالب کثافت کاریاشون

اون‌وقت بقیه مثل احمق حمله میکنن به چهارتا زن که لباسشون یکم بازه یا حجاب ندارن سم اصلی اینا ان که تشنه صیغه شدنن  

خب اینهمه به زنه فحش دادی به شوهرت چی گفتی؟؟گیریم زنه خرابه اقاییت چرا رفته با اون....؟

به شوهرم که هر چی دلم خواست گفتم 

با گریه و دعوا 

بعدشم به پدرش فرداش زنگ زدم و گفتم 

اونم خیلی ناراحت شد وقتی فهمید گفت خودم باهاش حرف میزنم 

رفته بود باهاش حرف زده بود و شوهرم کلی شرمنده شده بود و سرشو انداخته بود پایین 

شبش که شوهرم اومد خونه با ناراحتی و یه لحن شرمندگی گفت چرا به بابام گفتی گفتم خوب کردم چون دفعه اولت نیست از این غلطا میکنی 

گفت آبرومو جلوی خاتوادم بردی اونا یه جور دیگه رو من حساب میکردن 

گفتم  به پدرت گفتم که میخوام با وکیل حرف بزنم و جدا شم دارم به خودتم میگم دیگه نمیخوام با یه زناکار زندگی کنم 

گفت نه نرو توروخدا دیگه تکرار نمیکنم 

گفتم پس از این به بعد رمز گوشیتو باید بدونم 

یه ملک هم باید به نامم کنی 

وای بمیرم سرم درد گرفت بزن اون شوهرتو له کن عنترآقا

چجوری من که زور ندارم 

گفتم رمز گوشیت به علاوه به نام کردن یه ملک 

رمز گوشبشو دارم از اون موقع 

با همراه من چک میکنم دیگه با اون رو س پی در ارتباط نیست 

ولی ملک رو هر چقدر میگم میپیچونه 

کرایه اون ملک هر ماه میاد به حسابم اما به نامم نمیزنه 

همش میپیچونه 

براش شرط گذاشتم 

گفتم دفعه بعد تکرار بشه دیگه بخششی در کار نیست 

این دفعه هم با مامانم صحبت کردم گفتم میخوام وکیل بگیرم که مامانم زد زیر گریه 

گفتم نگران نباش طوری نمیشه 

گفتم نمیتونم با مرد زناکار زندگی کنم 

ولی شوهرم خیلی ابراز پشیمونی کرد 

مردشور شوهر و مردی ببرن که مثل حیوون به خواستش نرسه باید بره رو یکی دیگه حق ندین و اینقدر احمق نباشی ...

من خودم خیلی گرمم یه شب در میون دلم میخواد ولی اون اصلا طرفم نمیاد 

منم نیازمو باید سرکوب کنم 

ولی اون باید بره دنبال هرزگی چون مرد هستش 

من خودم خیلی گرمم یه شب در میون دلم میخواد ولی اون اصلا طرفم نمیاد منم نیازمو باید سرکوب کنم ولی اون ...

بیخود کرده

خونه هر جور شده پیگیر شو دیدی داره باز میپیچه دوباره پای وکیل و دادخواست بکش وسط بفهمه جدیه

بگو تو چه خری هستی مگه که هرکاری کنی من بمونم هر بار غلطی کنی باید بهاشم بدی بیخیال نشو حتما طلا بخر بگو برات طلا بخره خونه به نامت بزنه ماشین دارین بکنه به نامت کار به خانواده خودشم بکش قشنگ واقعی بزار طلاق بیاد جلوی چشمش تا بفهمه جدی ای بگو نکنی جدا میشم اصلا کوتاه نیا که باز میکنه با خودشم میگه دوباره سرش شیره میمالم اون اشتباه کرده نه تو پدرش در بیار

من خودم خیلی گرمم یه شب در میون دلم میخواد ولی اون اصلا طرفم نمیاد منم نیازمو باید سرکوب کنم ولی اون ...

در ضمن خیلی به خودت برس ظاهری و غذایی ورزشی و لباس شب اینا همه جوره حسابی برس ولی اصلا باهاش رابطه برقرار نکن دیگه بزار ببینه به له له بیوفته جیگرش دراد حسابی لباس خواب های خوشگل بپوش عطر بزن ولی اصلاااااا نزار دست بهت بزنه تا حالش جا بیاد