2777
2789
عنوان

اگه همسرتون به چشمتون زیباس قدرشو بدونین مث من نیستین خوبه

| مشاهده متن کامل بحث + 1572 بازدید | 82 پست
کلا به خاطر اخلاقش ازدواج کردم باهاشقیافه و هیکلش مورد علاقه ام نبود

بخدا شوهرت 

از بعضی شوهرای همین دوستا که هر روز داره بهشون خیانت میکنه خیلی انسان تر و خوشگلتره 

🚫آقایون .ریپم نزنن و درخواست ندن 🚫                     به کارما اعتقاد دارم /چون زیاد دیدم به زمین گرم خوردن 

من امشب دارم خون گریه میکنم 

قدرشو بدون 

بخدا زده به سرم برم با یکی بریزم رو هم کسی ک حداقل درکم کنه اخلاق داشته باشه بهم توجه و محبت کنه 

درمن یک تیمارستان وجود دارد یک تیمارستان با هفتاد تختخواب هفتاد تختخواب با هفتاد دیوانه و سخت ترین کار دنیا را من میکنم  زمانی ک ازمن میپرسند خوبی؟ ومن باید یک تیمارستان هفتاد تختخوابی را ارام کنم و با متانت صادقانه ای بگویم بله امروز خیلی خوبم ....🤍دیدم ک برنداشت کسی نعشم از زمین..خود نعش خود به شانه گرفتم گریستم...🖤

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تاوقتی هرروز عیبهاشو بزرگ ،وخوبی هاش ندید بگیری ، حالت بهترنمیشه!

بعدازدواج اخلاق مهمه!یه مردخوش قیافه ،که بددهن باشه ،یا دست بزن داشته باشه ،یامثل مجمسه باهات هیچی حرفی نزنه به چه درد میخوره!

واینکه بالاخره هیچ کسی کامل وبدون عیب وایراد نیست!

باید شریک زندگی‌باوجود عیب ها وایرادها دوست داشت

خیلی معذرت میخوام از محضرتون،ولی مثلا میاد میزنه به پشتم بعد میخندهفکر کرده خیلی جذاب و دلبرهبابا ای ...

این حرفا چیه گلم شوهرته هم دوستت داره هم دوست داره اون حرکتو اونم انسانه لاغر وچاق چیه گناه داره 🙂

وهَ افتخار ایوشم کوردم سَرم بَرزهَ😌🙋‍♀️گیان هرچه دوشمنهَ تیهَ ریمن وهَ لرزهَ🦁

خب مبگی دوستم بودید

دوران دوستی مگه متوجهش نبودی عزیزم

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋
تاوقتی هرروز عیبهاشو بزرگ ،وخوبی هاش ندید بگیری ، حالت بهترنمیشه!بعدازدواج اخلاق مهمه!یه مردخوش قیاف ...

لایکت طلا خانوم🤌

وهَ افتخار ایوشم کوردم سَرم بَرزهَ😌🙋‍♀️گیان هرچه دوشمنهَ تیهَ ریمن وهَ لرزهَ🦁

الان من شوهرم خوش تیپه بیا برات تعریف کنم اخلاق نداره نه با من بچه هام امشب پسر پنج سالم گفت بابا وقتی میاد خونه یا خوابه یا میخوره یا ما رو اذیت میکنه. اینجور شوهر دلت میخواست. منم گول ظاهرش و خوردم سنم کم بود تیپ و قیافه ماکو بود پسرخالم عاشقم بود ولی من از ظاهرش خوشم نمیومد الان شوهرم خوش قیافه نفهم هست. 

نمیره میگه کار دارممیگم چاق شو حداقلمیگه نمیشه چی کار کنمما خانوادگی دیر وزن میگیریم

یک مکمل هایی هست اسمش گینر هست باید بخوره وزنه بزنه خوش تیپ میشه ولی تا زمانی که وزنه برنه اثر داره باز ول کنه شاید برگرده حالت قبل

حق داری حالا چرا باهاش ازدواج کردی شوهر من خیلییییی جذابه اینم خودش ی جوره عذابه خودمم عالیم منتهی ا ...

خوش اخلاقه

مهربونه

دست و دلبازه

صداش بالا نمیره

زن دوسته

ایناشو دیدم فکر کردم خوبه 

قبل ازدواج کور بودی؟؟؟ یا فقط میخواستی شوهر کنی دهن خاله خان باجی های فامیل رو ببندی؟؟ بدبخت شوهرت

خب من یه رابطه ناکام داشتم

این ولی خیلی محبت میکرد

زن دوست بود

خوش اخلاق بود

عصبانی نمیشد

دست و دلبازی میکرد

گفتم خوشبختم میکنه