2777
2789
عنوان

اگه همسرتون به چشمتون زیباس قدرشو بدونین مث من نیستین خوبه

| مشاهده متن کامل بحث + 1572 بازدید | 82 پست
خیلی معذرت میخوام از محضرتون،ولی مثلا میاد میزنه به پشتم بعد میخندهفکر کرده خیلی جذاب و دلبرهبابا ای ...

الهی دلم سوخت

میشه برای خونه دار شدنمون یه صلوات بفرستی🥺هرکی فرستاد بگه برای حاجت دلش آیت الکرسی بخونم❤️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه دوست بودیم

چیشد یهو نظرت برگشت 

شاید بخاطر چیز دیگه باشه دلسرد شده باشی

🚫آقایون .ریپم نزنن و درخواست ندن 🚫                     به کارما اعتقاد دارم /چون زیاد دیدم به زمین گرم خوردن 

ظاهر مهمه مگ؟؟

کاش شوهر منم ریزه میزه و لاغر و کچل و .. بود ولی اخلاق داشت شعور داشت 

درمن یک تیمارستان وجود دارد یک تیمارستان با هفتاد تختخواب هفتاد تختخواب با هفتاد دیوانه و سخت ترین کار دنیا را من میکنم  زمانی ک ازمن میپرسند خوبی؟ ومن باید یک تیمارستان هفتاد تختخوابی را ارام کنم و با متانت صادقانه ای بگویم بله امروز خیلی خوبم ....🤍دیدم ک برنداشت کسی نعشم از زمین..خود نعش خود به شانه گرفتم گریستم...🖤
خیلی معذرت میخوام از محضرتون،ولی مثلا میاد میزنه به پشتم بعد میخندهفکر کرده خیلی جذاب و دلبرهبابا ای ...

دوست داشتی یک شوهر خوش هیکل چهار شانه داشتی که محلت نمیکرد؟ یا هر روز دخترا عاشقش میشدن. اینقدر تو خیابون بهش زل میزدن فکر میکرد کی هست ببخشید به شما محل... نمیداد

اگر قدش خوبه ،وزنش به مرور درست میشه 

سر تغذیه اش کار کن ،دکتر تغذیه ببرش 

غذای پر کالری و مغذی بهش بده از آجیل در طول روز بعنوان میان وعده استفاده کن 

در ضمن خدا رو شکر کن که چشم و دل پاکه 

اصل نجابت و شخصیت هستش بقیه چیزها به امید خدا درست میشه 😃 

این جهان زندان و ما زندانیان                                                                                                                              حفره کن زندان و خود را وارهان                                                                 (مولوی)
کلا به خاطر اخلاقش ازدواج کردم باهاشقیافه و هیکلش مورد علاقه ام نبود

قد و وزنش چنده

براخواهرم دعا کنیدتاابد کنار همسرش زندگی کنه و با خوبی ها و بدی های زندگی بسازن و شوهرش رضایت بده به بچه دار شدن خواهرم و خداوند به خواهرم یه بچه سالم و صالح بده.. و اون زن که دشمن خواهر و شوهرشه دست از دعا و طلسم گرفتن براشون  برداره و  پدر شوهرش و اطرافیانش دست از کارهاشون که بهش ضرر میزنن بردارن ..خدایا به به خواهرم یه بچه سالم و صالح بده ...صلوات