2777
2789
عنوان

دوستدارم بدونم خانواده هست به پسر و دختر ارث برابر بده

| مشاهده متن کامل بحث + 7190 بازدید | 475 پست

بله پدر بزرگ پدریم 

فقط 4 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

اگر قراره کامل باشک هم باید از خانواده خودمون کامل باشیم هم شوهرمون کامل بگیره اگر قراره نصف باشیم ب ...

من واقعا لذت میبرم از فرهنگ و شعور پدرشوهرم اگر در اینده بخواد خواهرشوهرم رو یک پسر حساب کنه

میدونی چرا؟ چون من برای اون مال زحمت نکشیدم که بخوام ناراحت هم بشم از تقسیمش

ادم خیلی جاها لازمه فراتر از گلیمش پاشو دراز نکنه

من میتونم برای اموال خودم و نهایت پدرم تصمیم بگیرم

نه پدرشوهرم. در غیر این صورت میشه قباحت و بی حیایی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

وقتی دختر بیشتر هزینه روحی و جسمی و مالی برای پدرو مادرش داده موافقید پسر نصف ببره یعنی؟

بله من موافقم،ولی مگر به نظر منه؟

هیچ قانونی نمی تونه اینقدر برای مسائل جزئی تعیین تکلیف کنه و به همین خاطر قوانین معمولا یک صورت کلی دارن

تو بحث ارث هم چون مرد نفقه و مهریه زن بر دوششه نفقه خانواده وظیفه شرعی و قانونیشه اینجا ارث بهش دوبرابر میرسه چون مسئولیت های مالی داره که اگر انجام نده محکومه. 

این مال شرایط این مدلیه

وگرنه مثلا تو جامعه ای مثل جوامع اروپایی که مرد مسئولیتی قانونی در قبال هزینه های زندگی نداره و زن از 18 سال به بعد خودش باید خرج خودش رو دربیاره چه مجرد چه متاهل اونوقت مسلما اینجا باید در هر حال نصف نصف تقسیم کرد

❤️اللّهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم❤️

قانون نامردی نیست ، یه مصلحتی هست ، مثل این که مرد باید خرج خانواده بده و این که دختر جهاز و مهریه ب ...

من نامردی قانون رو از جهت دیگه ای گفتم ک اشتباه متوجه شدید

خانمی که ریپلایشون کردم گفتن ک به نوه ها هم کمک کردن وقتی مادرشون به رحمت خدا رفته

بعد از لحاظ قانونی ب نوه هیچی نمیرسه دیگه

گفتم چه کار خوبی

من واقعا لذت میبرم از فرهنگ و شعور پدرشوهرم اگر در اینده بخواد خواهرشوهرم رو یک پسر حساب کنهمیدونی چ ...

دقیقا خیلی حرصم میگیره عروس بگه حق خواهرشوهر نصفه😂😂

حالا عروسم نداریم اصن فعلا

. من فقط قوانین رو قبول دارم و چک و چونه نمیزنم حتنا تحقیق کن واسه سوالاتت جواب پیدا میکنی

دوست عزیز لطفا قبل از پاسخ دادن به یه کامنت، اون رو دقیق بخونین

شما جوابی برای سوالات بدیهی ندارین پس بدیهیه شما نیاز به تحقیق داشته باشین، من تحقیق‌هام رو قبلا کردم از روی چنین مغلطه‌هایی هم عبور کردم

استارتر پدربزرگ مادریم دختراش رو برابر حساب کرد. و همه اموالش رو در زمان حیات تقسیم کرد روحش شاد باشه

و دایی بزرگم یک دختر داره یک پسر که تا الان که زنده ست برای هرکدوم هم یک واحد اپارتمان خریده هم یه ماشین

. من فقط قوانین رو قبول دارم و چک و چونه نمیزنم حتنا تحقیق کن واسه سوالاتت جواب پیدا میکنی

عزیزم منم که اون بالا به شما گفتم قانون هم به والدین اجازه داده هر حور که دوست دارن تقسیم کنند و به بچه ها اجازه داده با مشورت هم ارثیه رو تقسیم کنند 

و اینکه توی قانون صیغه هم برای مرد متاهل  پذیرفته هست چطوره اونم اجرا بشه 😂

من خودم کارما هستم

هر چی قانون بگه همونه. دلبخواهی جالب نیست. هر چیزی چارچوب و اصولی داره‌. من ک ندیدم همچین چیزی

وقتی من مالک اموالم هستم و دلم میخواد بچه هام یکسان سهم ببرن دیگه ب قانون ربطی نداره..مهم حرف منه

طرف ما که اصلا اینطوری نیستهزینه عروسی و خونه خریدن و پدر میدهجهیزیه و سیسمونی هم پدر میدهیعنی پسر پ ...

نه من چند بار تو تاپیک هامم گفتم اینهمه میگن مردم پسر دوسان چون زیادی خرج دختر میکنن ولی موقع پسر خودشونو میزنن به ندارم و میگن پسر رو پای خودش وایسه 

الانم بهترین هدیه ها واسه نوه های دختریه و فقط توقعات واسه ماست 

دور از جون چیزیشون هم شد باز دخترا همه چیزا رو میکشن بالا  .چون از اول نور چشمی اونا بودن 

من بخاطر تبعیضهایی که خانوادش بین دختر و پسر قایل میشن به شوهرم اعتراض کردم شوهرم گفت فکر میکنم منو از یتیم خونه اوردن .شوخی شوخی گفت ولی این مردم ما هیم وقت به عدالت بین بچه هاشون عمل نمیکنن 

اونوقت موقع ارث که میشه یاد عدالت میفتن 

بیاین سعی کنیم ادم خوبی باشیم تو هر شرایطی سعی کنیم کار درست رو انجام بدیم حتی اگر بقیه انجام ندن .ما خوبی رو یاد بقیه بدیم 
بله حتی گقتن بعد فوت میتونه میت یک سوم اموال رو بازم هرجور خواست ببخشه میخواد وقف کنه بده قرضاش یا ب ...

دقیقا، خود قانون با این همه چاله و نقطه گنگ، چندین راه مشروع برای مسئله وراثت گذاشته

بعد یک سری فقط به یه مورد استناد میکنن و هرچیزی غیر اون رو دلبخواه! رفتار کردن میدونن، که البته دلبخواه بودن در تقسیم کردن اموال خودت نه تنها بد نیست که خوبه