2777
2789
عنوان

دوستدارم بدونم خانواده هست به پسر و دختر ارث برابر بده

| مشاهده متن کامل بحث + 7190 بازدید | 474 پست
ب نظرم ی جوری گفتن قگانین رو در دین که برای ایندگان هم مناسب هست، بعدشم دختر از خانوادش یک سهم میبره ...

نه یک سری قوانین ثابتن و یک سری باید دارای انعطاف باشن تا در جوامع جدید از بین نرن

قبول دارین اینکه دختر از این طرف یکی میبره از اون طرف دوتا و پسر برعکس، مغلطه‌ست؟ چکاریه از اول هرکسی یک و نصفی سهم خودش رو برمیداره

ضمن اینکه شرایط خانواده‌های دختر و پسر متفاوته و عدالت برقرار نمیشه، بحث دختر و پسری که مجردن هم هست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دقیقاعروسا اینجور وقتا حاضرن به عنوان ی زن نصفه نیمه باشناما شوهره از خواهر شوهر بیشتر بگیره

اگر قراره کامل باشک هم باید از خانواده خودمون کامل باشیم هم شوهرمون کامل بگیره 

اگر قراره نصف باشیم باز باید هردو مثل هم باشن 

نه از خانواده خودمون نصف بگیریم از خانواده شوهر بحوان به مساوات تقسیم کنن .

خوب معلومه اینطوری ادم ناراحت میشه درضمن فکر نکنم کسی باشه خوشش بیاد خواهرشوهرش کامل بگیره

بیاین سعی کنیم ادم خوبی باشیم تو هر شرایطی سعی کنیم کار درست رو انجام بدیم حتی اگر بقیه انجام ندن .ما خوبی رو یاد بقیه بدیم 
بهتره بری در دینت تحقیق کنی تا به جوابت برسی از نظر من هر چیزی که خدا گفته حکمتی داخلشه و درسته

خب این یعنی پاسخی نداشتید

پس این حرفتون ک دختر از شوهر ۲ برابر میگیره از خودش ۱ پس اوکیه کاملا نقض شد

من مشکلی با دینم ندارم و عاشق خدای خودمم هستم چرا همش بحث رو به دین میکشونید شما؟

هر چی قانون بگه همونه. دلبخواهی جالب نیست. هر چیزی چارچوب و اصولی داره‌. من ک ندیدم همچین چیزی

قانون میگه شخص تا زنده‌ست میتونه هر تصمیمی بخواد درباره اموالش بگیره

بعد از فوت هم ورثه میتونن با توافق هرجور بخوان تقسیم کنن

چارچوب و اصولی نیست که دست و پای ورثه رو ببنده

اگر قراره کامل باشک هم باید از خانواده خودمون کامل باشیم هم شوهرمون کامل بگیره اگر قراره نصف باشیم ب ...

خیلیا هستن حس خاصی ندارن

چون برابر بودن ارث براشون اونقدر مسئله بزرگی نیست

البته تو کشور ما اغلب هست 😂

اما خب بله هم از خانواده خودمون کامل هم از شوهر دیگه

اگه دختر جهیزیه و سیسمونی داشتهپسر کمک هزینه ازدواج و هزینه عروسی نداشته مگه ؟

خوب دختر هم هزینه عروسی داشته 

پسر اکثرش خودش میده هزینه ها عروسی رو و خانوادش اعلیب کمکی نمیکنن و تنها کمک پدرمادرش هدیه عروسی بوده ‌ه واسه دختر هم بوده 

بیاین سعی کنیم ادم خوبی باشیم تو هر شرایطی سعی کنیم کار درست رو انجام بدیم حتی اگر بقیه انجام ندن .ما خوبی رو یاد بقیه بدیم 
خب مواقعی که دختر بیشتر زحمت میکشه پسر نصف ببره موافقید؟شرایط شما قابل درکه

حالا خونه پدرم برعکسه تمام مخارج برعهده ما دخترا بود حتی پدر مو مادکتر می‌بردیم رفت آمد تهران داخل تهران  حتی خونه پدرم خودمون خرج می‌کردیم وحتی خیلی وسایل می خریدیم دوست داشتیم خونش کم و کسری نداشته باشه می‌رفتیم خودمون خرج خوراکمون رو می بردیم ولی برام مهم نیس چندین برابر پولی که قراره به من برسه خونه پدرم خرج کردم   واقعا برام مهم نیس         گاهی پسرا نیاز دارن بهتره زندگیشون رو به راه بشه                     دوست ندارم از مال پدرم چیزی به همسرم برسه    زورم میاد آدم مفت خور باشه   شاغل بودم تمام خرج لباس و مسافرتم با خودم بوده هیچی برام خرج نکرده  

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فرجهم
بله قانون تو این مورد نامردیه یکم از لحاظ احساسیدمش گرم کار بسیااار خوبی کرد 👏❤

قانون نامردی نیست ، یه مصلحتی هست ، مثل این که مرد باید خرج خانواده بده و این که دختر جهاز و مهریه بهش تعلق میگیره و نصبت به هزینه خانواده مسئولیت نداره 

ولی از یه طرف هم پدر و مادر باید شرایط فرزندانشون رو در نظر بگیرن و بحث مودت هست 

پدر خودم خیلی معتقد به سهم برابر بود کلا خیلی هوای خانما رو داشت 

خدا رحمتش کنه

بهتره بری در دینت تحقیق کنی تا به جوابت برسی از نظر من هر چیزی که خدا گفته حکمتی داخلشه و درسته

قوانین ۱۴۰۰ سال پیش برای الانکه دخترا همه شاغلن و ده برابر پسر برای خانواده زحمت میکشن درست نیست 

یادمه دبیرستان تو کتاب دینی نوشته بود با گذر زمان باید قوانین تغییر کنن و قوانین بروز و جدید نوشته بشن!

منتها مردادهرچی به سودشونه رو گذاشتن بمونه حتی ثیغه رو هم اضافه کردن بهش 

چو غرق خاطراتم و غریق بی نجاتم و بی خواب و زابراهم و طوفان حال من:))                       

نه یک سری قوانین ثابتن و یک سری باید دارای انعطاف باشن تا در جوامع جدید از بین نرنقبول دارین اینکه د ...

من فقط قوانین رو قبول دارم و چک و چونه نمیزنم حتنا تحقیق کن واسه سوالاتت جواب پیدا میکنی

خوب دختر هم هزینه عروسی داشته پسر اکثرش خودش میده هزینه ها عروسی رو و خانوادش اعلیب کمکی نمیکنن و تن ...

طرف ما که اصلا اینطوری نیست

هزینه عروسی و خونه خریدن و پدر میده

جهیزیه و سیسمونی هم پدر میده

یعنی پسر پولدار ترینم باشه باز میگن وظیفه پدره خرج عروسی

من یه چیزی هم بگم اول اینکه قانون و شرع این اجازه رو داده انسان اختیار کامل رو اموالش داشته باشه ( هر چند که باید وجدان داشته باشه ) 

در مرتبه دوم بچه ها باید تفاهم داشته باشن و راضی باشند از این مدل تقسیم ( یه دختر یا پسری ممکنه نیازمند تر باشه) 

پس عروس خانم های عزیز نه شرع نه قانون برای شما هیچ نقشی تو این تصمیم گیری قرار نداده پس خواهشاً هی پای شرع و قانون رو وسط نکشید چون اگه بحث شرع باشه خیلی چیز های دیگه هم میتونن اجرا بشه که براتون زیاد جالب نیست 

همه ما هم عروس هستیم هم خواهر شوهر 

من خودم کارما هستم