2777
2789
عنوان

دوستدارم بدونم خانواده هست به پسر و دختر ارث برابر بده

| مشاهده متن کامل بحث + 7416 بازدید | 688 پست

پدر من 

ی خونه داشتیم 

دوطبقه کرد ی طبقشو داد من ی طبقشو داد خواهرم 

سلام من چشم درشتم میشه منو ی صلوات مهمون کنی ک خوشبخت بشم؟ 😁😍اجرتون با خود خدااااااا عاشق تک تکتونم ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡        زندگی گاهی جوری زمینت میزنه ک میگی اینبار ته راه خودتو خلاص کن راحت شی اما بعدش ی معجزه ی بزرگ نشون میده من منتظر اون معجزه ی بزرگم:) ♡

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

وای چرا اینطوریه؟چرا خاله ها ارث نمیخورن فقط داییا اینطورن😂

ولی برا ما برعکسه عمه ارثمونو میخوره

کنکوریم اگه تو نینی سایت منو دیدی لطفا بهم تذکر بده و عذاب وجدان بهم تزریق کن تا برم سر درسم😭😂

انصاف نیست باید دوبرابر به پسر بدن، شاید خودمم باشم ناراحت بشم ولی خب منطقی باشید همیشه نه احساسی

چرا انصاف نیست الان من مجردم و پدر هم ندارم باید دستم جلو بقیه دراز کنم؟ نه یعنی چی انصاف نیست خیلی هم انصاف هست شما فکر کن چی میشه اگر به پسر  و دختر یکسان بدن پسر وضعش بد میشه؟

حرف شما درست تره به دختر جهاز بده سیسمونی بده بعد ارث هم مساوی بده ....؟کجاش مساویه؟ پس بع عروستم جه ...

ببخشید ولی حالا ما که جهاز با پسره چی برای ما ظلم نیست؟ مثلا بابای من جهاز داد به داداشم  خونه هم دادش من حق ندارم اندازه  اونا بگیرم  چرا چون پدرم قبل فوت بهش همه چی داده و الان هم من که هیچی نگرفتم  هیچی ندارم ایشون  یعنی بهش بیشتر از چیزی که حقش هست برسه؟پس برای منم  مشکلی نیست بیشتر بهم برسه

اینقد خانواده های دختر دوست وجود داره که ارث چیه ،،،،،بیشتره اموالشون رو به دخترشون میدن 

دلشون نمیاد به پسر و عروس بدن !!!

حالا برعکس خانواده ما دلشون نمیاد به دختر سر سوزن چیزی بدن !!!

بدبخت دخترت که به اندازه پشکلم حسابش نمیکنیهر کوفتی به پسرت برسه عروستم میخوره (((دختر مردم)))هر چیم ...

پسرم تا الان که ۳۰ سالشه خیلی خیلی تو این خونه زحمت کشیده از ۲۲ سالگی سرکار رفته و ما تقریبا غیر از خورد و خوراک هیچ خرجی براش نکردیم ولی دخترا تا دلت بخواد خرج دارن یعنی ماه قبل یکی از دخترام ده میلیون فقط خودم براش خرج کردم اون یکی هم ک مش ۵ میلیون حالا از همسرم هم جدا پول می‌گیرن ولی پسرم هیچی                 باغ داریم صفرتاصد باغ رو پسرم داره می‌گردونه کلی از جیب خودش هزینه می‌کنه وقت می ذاره  علاوه براینکه تمام زحمات و کارای خونه هم برعهده پسرمه    شوهرم همون اوایل زندگی انداز پول یه ژیان  بهش ارث رسید همه رو به برادراش داد و خیلی خیلی براشون خرج کرد حتی کادو یخچال به ۲ تا برادراش داد  الانم پول گندم دارن یه ریالش به من نمی‌رسه تا بحال نشده یک جفت جوراب بخره بگه اینم برای تو ارث گندم گرفتم خوشحال شی     اونوقت یک هفته بعد از فوت پدرم می گفت خواست باشه برادرت سهمت رو نخوره   خب همسری که خانوادش اولویتش بوده کوفتم بهش نمی دم   حاضرم ببخشم ولی تو این خونه نیارم                                                    در مورد دخترام همونی که قانون میگه اجرا بشه کافیشونه            ولی اگه وضع مالی ضعیف تری داشتن اونوقت فرق می کنه  به نظرم هر چه قانون می گه ولی استثنا هم هست  گاهی دختر مجرد توخونس باید برابر بگیرن                                                  تو خانواده همسرم ما حتی برا ما در شوهرم خونه خریدیم به اسم خودش زدیم خرج هم بیشتر پای پسراس ماهی ۱۲ میلیون فقط پول پرستار می دیم اونوقت خواهر شوهرم میگه برابر ارث تقسم شه این عادلانه اس ؟   

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فرجهم

آره عزیزم

دایی مادرم تازه فوت شدن بچه هاش وکیل و تحصیل کرده هستن

سه سالی میشد دربستر بیماری بود

چون واسه تک پسرش خونه خریده بود،خونه ی خودش رو زد فقط به نام دختراش