2777
2789
عنوان

دوستانی که کیمیا میبینن میشه فقط یه لحظه بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 374 بازدید | 55 پست

تکرارش ساعت ۲ از ایفیلم

راجب دختری کنجکاو و شاده که اهل خرمشهر و تهرانه ک طی ماجراتی با ارش ازدواج میکنه اما بعد چند بار دعوا جدا میشه و با پیمان ازدواج میکنه

آزاده هم بچه ی اونا نیست بچه ی دوست صمیمی کیمیا ست که از خرمشهر اورد

ارش هم برای تلافی میبره بچه رو

کیوان هم برادر کیمیاست که اسیر شد و پاش قطع شد و....خیلی طولانیه

فقط 35 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

…هر آدمیزادی، یک «رفته‌ای» دارد                                    که هنوز به رفتنش عادت نکرده . .🖤                                     دلم برات لک زده.. آروم بخواب 🖤                                        هیچ لذتی بالاتر از دوباره مادر شدن نیست...                              برای تو دلیم دعا کنید 😍💖🥰(هنوز نمیدونم جنسیتش چیه)

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

میتونی بزنی گوگل و داستان کاملشو بخونی 

الان نهایتا ۲٠ قسمتش مونده باشه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

…هر آدمیزادی، یک «رفته‌ای» دارد                                    که هنوز به رفتنش عادت نکرده . .🖤                                     دلم برات لک زده.. آروم بخواب 🖤                                        هیچ لذتی بالاتر از دوباره مادر شدن نیست...                              برای تو دلیم دعا کنید 😍💖🥰(هنوز نمیدونم جنسیتش چیه)

آی فیلم دو قسمتی می‌ذاره الان قسمت ۸۲ میشه دو سه تا قسمت دیگه وارد فصل سوم میشه

یعنی ۴٠ قسمتش مونده؟؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تکرارش ساعت ۲ از ایفیلمراجب دختری کنجکاو و شاده که اهل خرمشهر و تهرانه ک طی ماجراتی با ارش ازدواج می ...

مرسی گلم تقریبا اینا رو میدونستم ..چرا از آرش جدا شد آرش رو دوست نداشت؟ این شهریار کیه؟ آرش مگه با چه نقشه ای با کیمیا ازدواج کرده بود ....چرا تو نی نی سایت یجا خوندم کیمیا فتنس؟😆

اره قربونت برم 😊

ببین خیلی زیاده به دستم رحم کن😂

ولی بزن خلاصه سریال کیمیاازقسمت اول تااخر برات کامل میاره

دلقک دل‌شکسته هستم👺❤️‍🩹برام یه صلوات بفرست دوست عزیز تا سال دیگه اون چیزی که تو ذهنمه برام اتفاق بیفته،دمت گرم🙂❤️

لعنت به تلوبیون خیییلی اینترنت میخواد😁

با مودم مخابرات رایگانه

سلام دوست قشنگم،خیلی خوشحالم که داری امضامو میخونی🥰ازت یه خواهش دارم میخوام برای آرامش قلبم ❤️یه صلوات بفرستی از ته قلبت❤️🥰  ممنومم ازت😘 دعا در حق دیگران خیلی خیلی خیلی زود اجابت میشه..... من یه مادرم که تو شهرغریب زندگی میکنم ،خیلی تنهام.... تو همین شرایط زندگیم،یه نفر خیلی داره اذیتم میکنه،روانی شدم، مریضی اعصاب گرفتم، اگه وقت داشتی،اگه دوست داشتی، منم عین خواهرت🥰برام یه سوره کوثر بخون🧡 خدایا منو از شر کسی که خودت میدونی رها کن،خدایا آرامش زندگیمو بهم برگردون❤️خدایا خسته شدم

مرسی گلم تقریبا اینا رو میدونستم ..چرا از آرش جدا شد آرش رو دوست نداشت؟ این شهریار کیه؟ آرش مگه با چ ...

خیلی طولانیه

شهریار پسر محبوبه و شهرامه

چون میگفت ارش دروغگو و حرام حلال نداره گذشتش رو نگفته و خیلی چیزها پدر و خواهر ارشم دخالت های زیادی میکردن

چون فضولی میکرذ و جدا شدش از ارش بخاطر همونا

1
5
10
15
20
25
30
35
40