2777
2789
عنوان

دوستانی که کیمیا میبینن میشه فقط یه لحظه بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 373 بازدید | 55 پست
مرسی گلم ...یا درست نیاورد یا ترسیدم اسپویل بشه ...فک کن .....کیمیا هنوز میخوام برام اسپویل بمونه😂

انقد طولانیه که خودت وسطای خوندن ول میکنی😂

دلقک دل‌شکسته هستم👺❤️‍🩹برام یه صلوات بفرست دوست عزیز تا سال دیگه اون چیزی که تو ذهنمه برام اتفاق بیفته،دمت گرم🙂❤️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دیگه جاهای خوبش تموم شده دوست کیمیا تو جنگ خرمشهر شهید شد با شوهرش کیمیا و آرش بچه شونو به فرزند خوندگی گرفتن و هر دو عاشقش بودن وقتی طلاق گرفتن بچه موند پیش کیمیا و کیمیا با همسایشون پیمان عروسی کرد اما آرش بیخیال اون بچه نشد و اومد پنهانی دزدید و بردش فرانسه کیمیا هم نتونست پیداش کنه تا سال ها

ساکت در پیله خویش ، به فکر پروانه شدن ✨✨🦋
محبوبه و شهرام دیگه تو این قسمتا مردن

اهان ....پس قسمت بعد یهو نشون میده ک آزاده بزرگ شده...این قسمت بچه بود دزدیدنش و تو آنچه خواهید دید یهو شهریار رو نشون داد 

آهاوای فای منظورته؟ما خط تلفن نداریم🤦🏻‍♀️

بله وای  فای.

ک چند مدله.

یکسری با سیم ایرانسله.

یکسری با سیم همراه اول.

مال ما یا سیم مخابراته. به تلفن خونه

سلام دوست قشنگم،خیلی خوشحالم که داری امضامو میخونی🥰ازت یه خواهش دارم میخوام برای آرامش قلبم ❤️یه صلوات بفرستی از ته قلبت❤️🥰  ممنومم ازت😘 دعا در حق دیگران خیلی خیلی خیلی زود اجابت میشه..... من یه مادرم که تو شهرغریب زندگی میکنم ،خیلی تنهام.... تو همین شرایط زندگیم،یه نفر خیلی داره اذیتم میکنه،روانی شدم، مریضی اعصاب گرفتم، اگه وقت داشتی،اگه دوست داشتی، منم عین خواهرت🥰برام یه سوره کوثر بخون🧡 خدایا منو از شر کسی که خودت میدونی رها کن،خدایا آرامش زندگیمو بهم برگردون❤️خدایا خسته شدم

دیگه جاهای خوبش تموم شده دوست کیمیا تو جنگ خرمشهر شهید شد با شوهرش کیمیا و آرش بچه شونو به فرزند خون ...

اووووو که اینطور حیف شد از اول ندیدم مرررسی مهربون 🥰❤

بله وای فای.ک چند مدله.یکسری با سیم ایرانسله.یکسری با سیم همراه اول.مال ما یا سیم مخابراته. به تلفن ...

متوجه شدم 

موقع خرید خواستیم ایرانسل بگیریم دیدیم خیلی جاها آنتن نمیده..بسته هاش هم گرونه..

دیگه معمولیشو گرفتیم خونه قبلی که بودیم خط تلفن داشت  خوب بود..اینجا خط تلفن نداره متاسفانه ..

خداوند هیچ کس را، جز به اندازه تواناییش، تکلیف نمی‌کند..

محبوبه و شهرام کین ؟😂مرسی گلم تا اینجاشم گفتی دستت درد نکنه

خلاصه داستان:

داستان سریال حول زندگی دختری به نام کیمیا (با بازی مهراوه شریفی‌نیا) می‌چرخد. کیمیا دختری شجاع و بااراده است که زندگی‌اش تحت تأثیر حوادث سیاسی و اجتماعی ایران، از دوران قبل از انقلاب اسلامی تا زمان جنگ ایران و عراق و پس از آن، دچار تغییرات زیادی می‌شود.

دوره اول (قبل از انقلاب): کیمیا در خانواده‌ای مرفه و فرهنگی در اهواز زندگی می‌کند. او دختری پرانرژی و سرشار از امید است که آرزوهای زیادی در سر دارد. در این دوره، کیمیا با مسائل سیاسی و اعتراضات مردمی علیه رژیم پهلوی روبرو می‌شود و به مرور تحت تأثیر این حوادث قرار می‌گیرد. او همچنین با شخصی به نام آرش (با بازی پوریا پورسرخ) آشنا می‌شود که زندگی‌اش را دگرگون می‌کند.

دوره دوم (دوران جنگ): با آغاز جنگ ایران و عراق، زندگی کیمیا به شدت تحت تأثیر قرار می‌گیرد. او به عنوان پرستار به جبهه‌های جنگ می‌رود و شاهد درد و رنج مردم و قربانیان جنگ است. در این دوران، کیمیا با شخصیت‌ها و رویدادهای جدیدی روبرو می‌شود که مسیر زندگی‌اش را تغییر می‌دهند. او با یک فرمانده جنگی به نام پیمان (با بازی حسن پورشیرازی) آشنا می‌شود و اتفاقات پیچیده‌ای در زندگی‌اش رخ می‌دهد.

دوره سوم (پس از جنگ): در این دوره، کیمیا به تهران مهاجرت کرده و تلاش می‌کند زندگی جدیدی برای خود بسازد. او با چالش‌های جدیدی مواجه می‌شود که شامل مسائل خانوادگی، مشکلات اجتماعی و همچنین گذشته‌ای است که هنوز تاثیراتش را بر او دارد. در این بخش از سریال، کیمیا به دنبال هویت و جایگاه واقعی خود در زندگی است و تلاش می‌کند از گذشته درس گرفته و برای آینده‌اش تصمیمات درستی بگیرد.

فقط 35 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

…هر آدمیزادی، یک «رفته‌ای» دارد                                    که هنوز به رفتنش عادت نکرده . .🖤                                     دلم برات لک زده.. آروم بخواب 🖤                                        هیچ لذتی بالاتر از دوباره مادر شدن نیست...                              برای تو دلیم دعا کنید 😍💖🥰(هنوز نمیدونم جنسیتش چیه)

اهان ....پس قسمت بعد یهو نشون میده ک آزاده بزرگ شده...این قسمت بچه بود دزدیدنش و تو آنچه خواهید دید ...

شهریار در آینده میشه شوهر آزاده و اونم یه ماجرا هایی داره که ببین

ساکت در پیله خویش ، به فکر پروانه شدن ✨✨🦋