2777
2789
عنوان

چند شبه درست نخوابیدم

| مشاهده متن کامل بحث + 1482 بازدید | 124 پست
حالم خیلی بد شد یه خانم الان کامنت گذاشت که چون بچه دار نمیشه شوهرش داره میره زن دوم بگیره 😔خدایا ک ...

اره دگ بیا

این الان مشکله خانمس 

درسته شوهرش بره زن دوم بگیره؟

میبینی درست نیست

پس رفتار توام درست نیست ک قهر کنی دگ

اسپرم تخمک دست ما ک نیست 

اعضای بدنه هر کدام ناقص  کار میکنخ تقصیره ما ک نیس

جدی همسرت مشکل اسپرم داشت جطوری پس طبیعی باردار شدی؟منم همسرم مشکل اسپرم داره خودمم اندومتریوز دارم ...

خودم تنبلی داشتم.همسرم قرص موتیلیتی بوست خورد .هردو قرص میخوردیم.تغذیه هم تا جاییکه امکانشه رعایت بشه

تمام زندگیم فدای پسرم ❤️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خدا نکنه سلامت باشی وبا عمر طولانی و خوشبختی.. تاپیک قابلیت دیدم گلم اگه اقدام داشتی ممکنه علامت بار ...

اقدام داشتم ولی من که پریود نمیشم اصلا 

ولی اگه باردار باشم بخدا گوشواره داخل گوشم میفروشم نذر میدم 

به یاد خندهای پدرم گریه میکنم 🥹هیچ وقت لحظه جون دادنت که مرا بوسیدی فراموش نمیکنم 😔به یاد بهترین پدر دنیا فاتحه صلوات 
اره دگ بیااین الان مشکله خانمس درسته شوهرش بره زن دوم بگیره؟میبینی درست نیستپس رفتار توام درست نیست ...

درسته واقعا 

حق با شماست 

خیلی ناراحت شدم 

نمی دونم چی بگم 

عزیزمخدا نکنه بمیریاون زن چرا آخه قبول کرد 😔دلم گرفت 💔

زن خیر ندیده بود زجه زدن منو دید و خوشحال شد شوهرم کشوند طرفش 

به یاد خندهای پدرم گریه میکنم 🥹هیچ وقت لحظه جون دادنت که مرا بوسیدی فراموش نمیکنم 😔به یاد بهترین پدر دنیا فاتحه صلوات 
زن خیر ندیده بود زجه زدن منو دید و خوشحال شد شوهرم کشوند طرفش

نمی دونم اسمشو بزارم امتحان الهی یا چی 😔

ولی تو همین سایت و تو همین تاپیک ها خوندم خدا تو اوج نا امیدی و تو دل تاریکی معجزه کرده و نورش مثل خورشید زندگی هارو روشن کرده

💜

داروها ارامبخش بدون نسخه نمیدن،برو دکتر حتی عمومی وضعیتت بگو برات بنویسه،من از فشار کاری زیاد برام کلردیازپوکساید نوشته،البته روزی یکی ،ولی دوتا اگه بخورم خواب اوره برام،امشب حس بد داشتم،دوتا خوردم،لعنت به این دیابت که هیچی منو از ما درننیاره جز اسم دیابت

نابود شدم آبجی دوست دارم یکی بود بغلم میکرد یه دل سیر گریه میکردم هیچکس نمی‌فهمه من چی میکشم همه ریخ ...

الان تو موافقت کردی زن دوم بگیره ؟

میخای باهاش بمونی یا جدا شی؟

بیین اگر زن دوم میخاد بگیره شما جدا شو 

داروها ارامبخش بدون نسخه نمیدن،برو دکتر حتی عمومی وضعیتت بگو برات بنویسه،من از فشار کاری زیاد برام ک ...

امیدوارم زودتر خوب بشید 

دیابت خیلی آزاردهنده ست 

مادر منم دیابت داره 

نمی دونم اسمشو بزارم امتحان الهی یا چی 😔ولی تو همین سایت و تو همین تاپیک ها خوندم خدا تو اوج نا امی ...

پس چرا هرچه من صداش میزنم جوابم نمیده میگم اگه مصلحتم نیست حداقل مرگم برسون بمیرم وراحت بشم ولی اصلا مث اینکه من حتی برای خدا هم بی ارزشم