2777
2789
عنوان

چند شبه درست نخوابیدم

| مشاهده متن کامل بحث + 1469 بازدید | 124 پست
آخه دقیقا مشکل ما رو داشتید.. ولی من الان یه دختر ۱۴ ساله دارم و یه پسر ۱۰ ساله.. به لطف خدا.. متوسل ...

ممنون شما ینی خمسرت مشکل اسپرم داشت خودن اند‌ومتریوز؟

طبیعی باردار شدی یا ای وی اف 

جیکار کردیذ راهنمایی میکنی مرسی

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خب جرا اینطو‌ری میکنی بجه میخای جیکار واقعابجه بیاری نهایت یدونه میاری دگ بزرگ میشه مشخص نیس جطوری ب ...

میدونم عزیزم کارم اشتباهه 😔

دیگه نمیخوام دلشو بشکنم خدا منو ببخشه 🙏

اجب شوهرت بیشعوره ینی جی بخاطر بجه میره زن دوم میکیره اجب ادمایی پیدا میشن 😓😓😓خیلی سخته درکت میکن ...

نابود شدم آبجی دوست دارم یکی بود بغلم میکرد یه دل سیر گریه میکردم هیچکس نمی‌فهمه من چی میکشم همه ریختن سرم که حق داره زن بگیره چکارش داری ولی یکی نمیگه تو چی میکشی 

منو خدا اقد باهام لجه که با ای همه غصه هم سکته نمیکنم بمیرم راحت بشم

به یاد خندهای پدرم گریه میکنم 🥹هیچ وقت لحظه جون دادنت که مرا بوسیدی فراموش نمیکنم 😔به یاد بهترین پدر دنیا فاتحه صلوات 
استرس و اعصاب خوردی که داشته باشی انتظار باردار شدن نداشته باشماهی که به بچه فکر نکردم باردار شدمهم ...

جدی همسرت مشکل اسپرم داشت جطوری پس طبیعی باردار شدی؟منم همسرم مشکل اسپرم داره خودمم اندومتریوز دارم سه ماه کردیم نشده فعلا

بمیرم برای دلت بمیرم برای دلت 💔نمی دونم چی بگم واقعا شوکه شدم

خدا نکنه دعا کن برام لطفاً دعام کنید بمیرم راحت شم دیگه توان ندارم 

به یاد خندهای پدرم گریه میکنم 🥹هیچ وقت لحظه جون دادنت که مرا بوسیدی فراموش نمیکنم 😔به یاد بهترین پدر دنیا فاتحه صلوات 
استرس و اعصاب خوردی که داشته باشی انتظار باردار شدن نداشته باشماهی که به بچه فکر نکردم باردار شدمهم ...

میدونم که معجزه برای خدا کاری نداره

ولی چرا خدا برای این بنده خدایی که الان تو تاپیکم نوشته همسرش میخواد به خاطر بچه دار نشدنش زن بگیره معجزه نمیکنه 💔

از خودم خجالت کشیدم به خاطر رفتاری که با همسرم داشتم برای مشکل ناباروریش 😔