2777
2789
عنوان

نامزدم باز دست خالی اومد خونمون واقا چجوری روش میشه

| مشاهده متن کامل بحث + 4046 بازدید | 163 پست
اولین بار ی جورایی تعرض کردبعدش ک بخاد بمونه خودم گذاشتمولی بازم نمونددیگ دوسالم بود باهم بودیم هربا ...

برنگرد این آدم سمی و سواستفاده گره...تو هیچ کدوم از رفتاراش دوس داشتن نیس ...وگرنه اصلا بهت دست نمیزد ...یه شارژ چیه که اونم دریغ کرده ازت ...بره گمشه 

تمرکزت رو خوب کردن حالت و زندگیت باشه...مراقب خودت باش زیاد ... یه عده از دخترا که شرایط تورو دارن با خودشون میگن خب که چی اونچه که مهم بود رو از دست دادم ...و میوفتن رو دور باطل و بازم وارد همچین روابطی میشن...

توبه کن ..سعی کن با خدا حرف بزنی ..که حال دلت رو خوب کنه و آرامش بگیری ...دعا کن از این وابستگی آزادت کنه ...

و بعدا ها اگه خواستی با پسری آشناشی دستم نده موقع سلام کردن این یه سیگنال خیلی مهمه ...اگه یه ذره قصد سواستفاده داشته باشه همون اول فرار میکنه رو چهارچوب هات سفت و محکم باش ...از این به بعد دیگه اشتباه نکن ...

میومیوی نانازم 😄💖 بعضی وقتا یه حس انقد خوبه که ....نمیتونی راجبش حرف بزنی...🌼🌸حتی نمیتونی بهش فکر کنی...فقط گیجت میکنه !                                 از این گیج شدنا واسه هممون آرزو میکنم 😍💕

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من نگران بکارتم نیستروحم اسیب دیدههرروز مریضمرمق ندارم بلند شم ب کارام برسم

چون میگذره غمی نیست 

به این فکر کن الکی اسم نحسش تو شناسنامت نیومد الان بخوای پله های دادگاه بالا پایین بری به خاطرش اعصابت بدتر به هم‌بریزه 

با یه بلاک رابطه‌ رو تموم‌کردن بهتر از طلاقه

ای زندگی حرومت بشه جوانیم 

شوهر من تو‌نامزدی اگه هر روزم‌ میومد خونه مون شیرینی میاورد اونم از شیرینی فروشی چند تا کوچه‌ پایین تر همیشه بهش میگفتم جای دیگه ای بلد نیستی بری بگیری.ولی خب همونم خوب بود.

ولی الان نامزد خواهرم  اینجور نیست مامانم اینا نه مقایسه میکنن نه تا حالا چیزی گفتن.

ما خودمونم رسم نداریم دست خالی جایی بریم.10سال از زندگی مشترکمون‌میگذره سعی کردم‌ هر وقت میرم‌خونه مادر شوهرم‌حتی شده یه هندوانه مثلا بخریم ببریم.

🖤  پسرعزیزم ،به پهنای صورت برات گریه کردم غمو هدیه کردم به قلبم برات نذر کردم بمونی تا تسکین شه دردم 🖤همیشه یه زخمی باهامه که هیچ وقت دیگه خوب نمیشه،کسی جات نمیاد چون اینقدر مثله تو محبوب نمیشه🖤چجوری تونستی نمونی تا من اشک نریزم ،خدا دید که مردم تا گفتی خدافظ عزیزم🖤
نمیگم هر دفهشیرینی بگیره ینی من ارزش یه کیلو میوه یا گل و ندارم

میوه که ما برای مریض می‌بریم اما اکثرا برای مناسبت هدیه میگیرن ولی بی مناسبت نه 

شما برای اینکه ناراحت نشن بگو دوستداری برای شب یلدا برات چی بگیرم تا ایشونم به فکر بیفته ولی اگه منظورتون هدیه در حد شاخه گل یا چیزی بی مناسبته خودت بخر بفهمه اینچیزا برای شما مهمه 

یه شاخه گل فکر میکنم 100 تا 150 قیمتشه. اگه 10 شاخه در ماه بخری، طی 5 ماه میشه 5 تا 7.5 میلیون.من چو ...

متولد چه ماهی

میومیوی نانازم 😄💖 بعضی وقتا یه حس انقد خوبه که ....نمیتونی راجبش حرف بزنی...🌼🌸حتی نمیتونی بهش فکر کنی...فقط گیجت میکنه !                                 از این گیج شدنا واسه هممون آرزو میکنم 😍💕
فروردین

دو تا کاربری داری؟

برنگرد این آدم سمی و سواستفاده گره...تو هیچ کدوم از رفتاراش دوس داشتن نیس ...وگرنه اصلا بهت دست نمیز ...

ممنون عزیزم بابت صحبت های قشنگت

خدا ب دلت ارامش بده

دقیقا هیچ تلاشی واسم نکرد

فک کن ی پیاگ میداد بهم منت میذاشت ولی بازم چسبیدم بهش

از سرشم زیاد بودم 

ن نمیرم 

ی لوزر ب تمام معناس 

ک منو هم از دست داد

لطفا اگر امضام رو دیدی دعا کن معلم شم..تو ناامیدی مطلق هستم 🥲

ممنون عزیزم بابت صحبت های قشنگتخدا ب دلت ارامش بدهدقیقا هیچ تلاشی واسم نکردفک کن ی پیاگ میداد بهم من ...

چند سالشه اون

تا میتونی دل به دست بیار دل شکستن هنر نیست...