2777
2789
عنوان

حس میکنم تا اخر مجرد میمونم🤣

| مشاهده متن کامل بحث + 670 بازدید | 134 پست
من پیراپزشکم همکارام همه متاهل درگیر شوهر داری وبچه داری

شغل ب این خوبی داری خداروشکر کن

برو باشگاه همونجا دوست پیدا میکنی

یا محل کارو عوض کن کیس ازدواج جدید پیدا کن😂

خدایاااااا خداجونممممم شکرت تا الان هرچی ازت خواستم بهم دادی،شکرت بابت همه چی😍💗دوستت دارم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دوسه مرحله از خوبم بهتره عین جتنمن ها در ماشین باز میکنه😂😂 برای مامانم تعریف میکنم میخنده خلاصه ی ...

به به😂خواهر بگو بیاد بگیره دیگه

خب ب پسرعمت بده ب من🤣🤣

خدایاااااا خداجونممممم شکرت تا الان هرچی ازت خواستم بهم دادی،شکرت بابت همه چی😍💗دوستت دارم
😂😁انشالله میاد😂ازت کوجیکتره ها متولد ۸۰ مشکل نداری😂

من الان با هیچکس مشکل ندارم😂😂😂

دقیقا منم حس میکنم هیچ وقت ازدواج نمیکنم شانسم زیرصفره چون هیشکیو ندارم ن فامیل ن واسطه ن همسایه هیچچچ😆

↝𝒔𝒉𝒆 𝒒𝒊𝒓𝒍 𝒕𝒉𝒆 𝒃𝒆 𝒐𝒘𝒏 𝒅𝒓𝒆𝒂𝒏𝒎 𝒅𝒆𝒓 𝒓𝒂𝒍𝒕𝒊 𝒄𝒉𝒂𝒏𝒒𝒆.↜🧚🏻‍♀⃟🌸 ⊰↫اون دخ‍‌ت‍‌ری ب‍‌اش ک‍‌ه خ‍‌ودش روی‍‌ا ه‍‌اش‍‌و 🌥🍓↬⊱ ≼🖇🍒↭ب‍‌ه واق‍‌ع‍‌ی‍‌ت ت‍‌ب‍‌دی‍‌ل م‍‌ی‍‌ک‍‌ن‍‌ه↭🌻️پرنسس۷۱سابق آرزوها و خواسته هامو رها کردم ❤️
😂😂بخدا خرج یه شهر بازی یه تومن درمیاد😂😁

دقیقااااا

اون ۴۳۰ میلیون ک میخولست خرج کنه چیشد؟؟

تا الان ک فقطهمون ۳تومن شد😂😂

دقیقا منم حس میکنم هیچ وقت ازدواج نمیکنم شانسم زیرصفره چون هیشکیو ندارم ن فامیل ن واسطه ن همسایه هیچ ...

هیبیییییی

اشکال نداره عزیزم این بخت ما😂

البته اینچیزا ب وقتش اتفاق میفته