2777
2789
عنوان

حس میکنم تا اخر مجرد میمونم🤣

| مشاهده متن کامل بحث + 658 بازدید | 134 پست
نمیدونم به خدا کاش ناز نمیکردم خیلی خیلی تنهام افسرده شدم پول دارم ماشین دارم ولی میگم تنهایی کجا بر ...

ت الان فقط یار نداری

من هم یار ندارم ن پول ن ماشین😂

ناز برا کی؟خواستگارت رد کردی؟

خدایاااااا خداجونممممم شکرت تا الان هرچی ازت خواستم بهم دادی،شکرت بابت همه چی😍💗دوستت دارم
هزینه که دوست پسرم تا الان کرده از هزینه کا واسه ازدواج میخاد بکنه بیشتره😂😁

واااای😂😂😂

دوس پسرت داداش نداره؟🤣

خدایاااااا خداجونممممم شکرت تا الان هرچی ازت خواستم بهم دادی،شکرت بابت همه چی😍💗دوستت دارم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ت الان فقط یار نداریمن هم یار ندارم ن پول ن ماشین😂ناز برا کی؟خواستگارت رد کردی؟

اره یکیشون واقعا خوب بود فکر میکنم بهش مغزم سوت میکشه الان ازشدت تنهایی همش کسلم انگار یخ زدم حوصله هیچ جاییو ندارم همش محل کارم وبعد اتاقم 

تازه این بکنار کادو هارو عروس بده به من با ۵۰ تومن طلا میخاد بگیره😂

باشه ۲باااااااار😂

این زن نمیخواد ک خواسته بدون هزینه یچیزیم بیاد تو جیبش🤣

نه 😂😂

خب خودت داداش نداری؟😂😂

فوقش خرجمونو دوس پسر ت میده🤣

خدایا با من چ کزدی🤣🤣

اره یکیشون واقعا خوب بود فکر میکنم بهش مغزم سوت میکشه الان ازشدت تنهایی همش کسلم انگار یخ زدم حوصله ...

خب اون دیگه گذشت فکرکردن بهش فایده نداره

منم مورد خوب داشتم ولی ولش دیگه گذشته

کارت چیه؟؟

اگه همکار خوب داری باهاش دوست شو؟برید بیرون خوش بگذرون

😂😂بعد میگه با من توی باورن قدم بزنی بهتر از اینکه تنها بری کاپی شاپ😂

خب این قدم زدنو دوس دارم باهاش تفاهم دارم😂😂

نه تک فرزندم😂😂😂به قول خودش که همیشه بهم میگه خیلی خوش شانسی که منو گیر اوردی😂

😂😂پایدار باشید عزیزم

اگه خوبه مخش بزن زود بیاد بگیره دیر نشه 😂😂😂

😂😂پایدار باشید عزیزماگه خوبه مخش بزن زود بیاد بگیره دیر نشه 😂😂😂

دوسه مرحله از خوبم بهتره  عین جتنمن ها در ماشین باز میکنه😂😂 برای مامانم تعریف میکنم میخنده 

خلاصه ی پسر عمم۲۳ ساله دارم باباش کارخونه دار خودش وکیل البته دانشجو 😂