2777
2789
عنوان

عوارضی که زایمان طبیعی برای شما داشت

| مشاهده متن کامل بحث + 4455 بازدید | 297 پست

ما دورغ میگیم علم چی دورغ میگه یکم‌مطالعه کنید ببینید آیا ماهیچه واژن قابلیت کشسانی داره یا نه اگه نداشت باید اندازه سربچه که ازش رد میشد باز بمونه وبرنگرده دیگه به حالت اولش 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم اولش که بستری کردن درد هام کم کم داشت شروع می‌شد اکسیژن مانند بود توش نفس می کشیدم حالت منگم کرد ...

خب پو تون حالت میتونستید زور بزنید؟  و سیر زایمان رو بگذرونید؟  حس داشتید؟ 

نمیدونی اسم گاز چی بود؟ 

خودت خواستی یا خودشون واست گذاشتن؟ 

بیمارستان دولتی بود؟ 

فقط 5 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
منو بد بخیه زدن یعنی یه جور بخیه زدن که ببخشید دستشویی هم نمیتونستم برم سه روز بعد دیگه رو به قبله ب ...

بیمارستانتون دولتی بود ؟

دخترزیبای کورد هستم....از اسمی که انتخاب کردم پشیمونم وات د فاز کوکب خانم  
اما شکل واژن هیچوقت ب حالت اول برنمیگرده...بواسیروافتادگی رحم هم تو خیلیا پیش میاد متاسفانه...خیلی خ ...

والا اطراف من رفتن تنگ کردن میگن از زمان اول ازدواجشون هم بهتر شده دکتر خوب باید رفت البته

،،ولی عوارض های دیگه تو هر دوتا نوع زایمان هست نمیشه به هیچ عنوان گفت فقط مختص یکیه عوارض زایمان

مامان من هم رفت ترمیم چون سی و چند سال پیش سه تا بچه پشت سر هم تو بیمارستان دولتی شهرستان به دنیا آو ...

درست میگه من دوروز اونجا بودم دم به دیقه میومدن برا معاینه اون لحظه ها فقط مرگمو از خدا میخواستم خیلی سخت بود زایمانم

نیاز به شبی دارم که فردایی نداشته باشه...

درسته اما من با زایمان طبیعی اون دنیامو به چشم دیدم نمیدونم چرا دلم نمیخواد هیچ خانمی درد طبیعی نکشه ...

من چندساعت درد طبیعی کشیدم ،،،

خدا شاهده بعد ۹ سال هنوزم دردش یادمه 

وقتی دردم می‌گرفت اصلا نمی‌دونستم روبه کدوم طرف برم !!

من نازک نارنجی نیستما ،،،،تحمل دردم بالاست ،،،،،ولی دقیقا یادمه آرزوی مرگ میکردم ،،،،میکفتم خدایا چی میشد الان بمیرم و این دردا تموم بشه 

عمل سخت نبود مراقبت زیاد میخواد من دوبار عمل شدم تومطب لابیا پلاستی نداشتم ولی قصد دارم انجام بدمولی ...

عزیزم تو مطب اذیت نمیشدی؟ و اینکه بعد عمل مثل زمتن دختر بودن میشه؟ لابیا پلاستی یه مقدار دردش زیاده باید تحمل کنی

ما گذشتیم و گذشت آنچه تو کردی با ما      تو بمان و دگران وای به حال دگران
همون ،من تجربه دوتا زایمان داشتم و می‌دونم که اولش بله گشاده اما جنسش یه جوریه که به مرور جمع میشه

بله منم تجربشو دارم دقیقا اوایلش درسته یکم باز هست ولی به سال نکشید به حالت قبلش برگشت و مثل قبل زایمانم شد

شنبه ان شاءالله برم صحبت کنم ببینم چی میگن.خداوکیلی انصاف نیست تمام سختی ها رو خانمها تحمل میکنن

وای بخدا متنفرم از خودم داغون شدم بخاطر رابطه هم نمی‌خوام عمل کنم فقط از اینکه انقد پارگی دارم بدم میاد 

ما گذشتیم و گذشت آنچه تو کردی با ما      تو بمان و دگران وای به حال دگران