2777
2789
عنوان

عوارضی که زایمان طبیعی برای شما داشت

| مشاهده متن کامل بحث + 4090 بازدید | 294 پست
موقع سزارین یکم ازجفت توشکمم موندمرگ روباچشمام دیدم تارفتم کورتاژکردم خیلی اذیت شدم خیلیی نه سزارین ...

موقع سزارین جفت رو رحم تون موند؟ 

فقط 5 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

وای من که دلم میخاست طبیعی بدنیا بیارم الان وحشت کردم 🤦‍♀️🥺🥺😭😭

عزیزم سزارین هم بدی داره دعا میکنم زایمان راحتی داشته باشی

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من سزارین بودم با بیهوشی اصلا تحمل درد ندارم یعنی فکر میکنم دارم ولی وقتی پیش میاد مجبور میشم برم دک ...

کدوم سال با بیهوشی سزارینت کردن؟ 

بیمارستان خصوصی یا دولتی؟ 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

کاملا عادلانه میگم جبهه نمیگیریم دوتا زایمان طبیعی داشتم 

عوارضش گشاد شدن واژن مثل قبل نمیشی هیچوقت ولی اونقدرها هم ک سزارینی ها اغراق میکنن مثل غار نمیشی از قبلت یکم گشادتر میشه سر بچه اول زیاد فرقی نداری حتی با ورزش کگل میتونی مثل قبل بشی ولی با دوتا یا زایمان بیشتر اگه شوهرتون از اون دسته مردهای حساسه میتونین ی عمل زیبایی انجام بدین .درد فوق العاده زیادی داره جوری ک ب مرگ راضی میشه ولی کلا چندساعته وقتی بچه میاد بیرون دیگه راحتی کلا سرپایی خودت .

خوبی هاشم اینه ک تو پیری کمر درد دیسک کمر نمیگیری اونایی ک میگن سزارین عوارض نداشته برامون چون هنوز جونن بدن هاشون ب اصطلاح داغه اکثرا ۹۰ درصد بعد ۴۰ سالگی کمر درد میگیرن .شکمت زود جمع میشه و کوچیکتر از سزارینه .خودت سرپایی بعد زایمان میتونی ب کارهات راحت برسی .عفونت و پارگی سوزش بخیه شکم نداری .رد بخیه رو شکمت نیست .

مثل همیشه درمان شیمایی سریعتر و بدون درد با عوارض زیاد برا جاهای دیگه بدنه ولی درمان طبیعی سیر طبیعی بدن حالا چ تو زایمان باشه چ درمان درد دیگه ای از بدن .

البته خانم هایی ک این تاپیک میخونین بعدا یادتون باشه زایمان طبیعی باید اول لگنت بزرگ باشه حتما دوم وزن جنین زیاد بزرگ نباشه تو دوران بارداری حسابی ورزش های بارداری انجام بدین تکنیک های تنفس هم بلد باشین دکتر خوبی هم بالا سرتون باشه  اگه اینکار هارو انجام ندین صدرصد خاطره بدی براتون میشه از زایمان طبیعی 

برا سزارین هم باید پول خوب بدی ب دکتر بیمارستانتم خوب باشه ک بعدش بهت رسیدگی کنن.

من خودم انتخابم طبیعی بود چون ب این فکر میکردم ب سلامتیم ضربه نزنم اگه شوهرم متوجه گشادی شد و ناراضی بود بعد دوتا بچه ی عمل زیبایی انجام میدم اگه ک نه ک هیچ .ک شوهرمن اصلا هه از به تشخیص نداد بیشتر کلیات کار براش مهمه تا جزعیات😆😆 .از سزارین میترسیدم چون مامانم سزارینی بود الان دیسک کمر داره و کلی مشگل حتی هنوزم میگه رد بخیه هام انگار از داخل جوش نخورده و میسوزه سرد گرم میشه

میشه لطفا برام صلوات بفرستین  ممنونتون میشم
کاملا عادلانه میگم جبهه نمیگیریم دوتا زایمان طبیعی داشتم عوارضش گشاد شدن واژن مثل قبل نمیشی هیچوقت و ...

منن سرزایمان دومم بخیه خوردم ،به حدی معذرت میخوام ت ن گ شده که اذیتم موقع نزدیکی.بعد4سال اززایمانم.به نظرم این گشادی وعوارض بستگی به بدن داره

کاملا عادلانه میگم جبهه نمیگیریم دوتا زایمان طبیعی داشتم عوارضش گشاد شدن واژن مثل قبل نمیشی هیچوقت و ...

ماامان منم بعد20سال.میگه همونجایی ازکمرم که امپول زدن وجایبخیه هاازداخل موقعی که کارانجام میدخ دردمیگیره

منن سرزایمان دومم بخیه خوردم ،به حدی معذرت میخوام ت ن گ شده که اذیتم موقع نزدیکی.بعد4سال اززایمانم.ب ...

اره اینم هست البته دکتر همیشگی من میگفت کلا ب بدن بستگی داره میگفت بعضی ها بدون زایمان حتی بدن هاشون بعد چند سال گشاد میشه چون کلا بافت عضلاتشون شله بعضی ها هم حتی با زایمان هم انچنان گشاد نمیشن ک انتظار داریم فوری عضلاتشون جمع میشه .دیدی بعضی ها پوست بدن هاشون چ سفته بعضی ها خیلی شل ول .ب ورزش هم بستگی داره هرچی ورزش کنیم عضلاتمون سفتر میشه تو همه جای بدن 

ماامان منم بعد20سال.میگه همونجایی ازکمرم که امپول زدن وجایبخیه هاازداخل موقعی که کارانجام میدخ دردمی ...

من هرچی سزارین دیدم اکثزا تو سن بالا از کمر درد دیسک کمر مینالن .در کل زایمان دوتاشم عوارض داره اینکه بعضی ها چ اینطرفی چ اون طرفی جبهه میگیرن میگن اصلا عوارض نداشته واقعا مسخرست حالا بستگی ب انتخاب خودمون داره ک کدوم عوارضو قبول کنیم .الکی نیست ک تو ی شکم ی انسلن پرورش میدیم حالا اون میاد بیرون مگه میشه عوارض نداشته باشه والا ی عمل بینی ک ساده ترین عمله کلی عوارض داره چ برسه زایمان

اصلا به نوع زایمان ربطی نداره فقط به بدن هر کس ربط داره که چه زایمانی مناسبه

من سزارین بودم و سعی میکنم بدون جبهه گیری تجربمو بگن من بی حسی بودم حین زایمان چیزی متوجه نشدم حتی اخراش شکم پاره خودمو که داشتن میدوختن دیدم تو آینه چراغای اتاق ولی متوجه نشدم تا اوردنم بخش دردام شروع شد در حالی که دخترخالم خیلی دیر بی حسیش رفت موقع بلند شدن از تخت خیلییییی درد کشیدم و گریه میکردم اما بعدش بخاطر بچم کا درست شیر نمیخورد کلا نشسته بودم وقتیم رفتم خونه بعد چرتم کلا پاشدم از رخت خواب زردی بچم بالا بود منم نشسته زیر دستگاه شیرش میدادم تا چشم بندشو برنداره چشماش آسیب ببینه خلاصه نمیدونم بخاطر این همه نشستن بود که دردم طولانی شد یا ربطی نداشت ولی دخترخالم شیاف گذاشت روزای اول اصلا دردی به اون صورت نداشت ولی من خیلی درد کشیدم دو تا دو تا شیاف میذاشتم فکر کنم تقریبا حدود ۱۵ ۲۰ روزم بود که دردا تموم شد شکم خب یکمی موند چون من نبستم تنبلی کردم در کل منو دختر خالم هر دو تو یه بیمارستان زیر دست یه دکتر عمل شدیم ولی بخاطر ازنکا بدنمون فرق داشت زایمانمونم متفاوت بود 

الان برگردم عقب بازم به دلایلی دوس دارم سز بشم ولی هر نوع زایمانی سختی خودشو داره مادر خیلی قویه