2777
2789
عنوان

عوارضی که زایمان طبیعی برای شما داشت

| مشاهده متن کامل بحث + 5110 بازدید | 309 پست

برای منم عوارض نداشت...

تولد دخترم  هستی بزرگترین معجزه زندگیم بود،خدایا شکرت که منم بالاخره مامان شدم 😍خدا جونم هزار بار شکرت که دوباره دارم مادر میشم ۵شهریور آزمایش بتام مثبت شد🥰

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بستگی به بافت بدن داره 

مثلا یکی خیلی بخیه میخوره و جاش میمونه و تا مدتها نمیتونه حتی بشینه

یکیم کم یا هیچ بخیه ای‌ نمیخوره و دوروزه بلند میشه کاراشو‌ میکنه

وزن بچه و بیمارستانم تاثیر داره

کاربر khestara70 که رمزشو فراموش کرده🥴---دوستان پروفایلم به هیچ فرقه ای ربط نداره این یک سحابیه،سحابیه چشم خدا یا مارپیچ، که از گاز و گردو غبار تشکیل شده سحابی ها گورستان و زایشگاه ستاره ها هستن همینطور از قشنگیای افرینش🙂البته تو این عکس زیادی اب و تابش دادن عکس واقعیشو میتونین سرچ کنین😍
اینا که میگن از عوارض خیالی خودشون حرف میزننمن والا فقط دو روز یبوست داشتم همین با دارو حل شدمشکل دی ...

منم احتمال زیاد باید طبیعی زایمان کنم. توصیه ای نداری برام؟ دکترم میگه اگه موقع زایمانت شیفت من نباشه به من زنگ نمیزنن خیلی استرس گرفتم

اینا که میگن از عوارض خیالی خودشون حرف میزننمن والا فقط دو روز یبوست داشتم همین با دارو حل شدمشکل دی ...

دکتر خوب خیلی تاثیر داره همین تاپیک بغلی ی بنده خدا میگفت امادگی و نداشتم بزور طبیعی کردن ترقوه بچمو شکوندن تا دنیا اومد

بچه کورد.لبیک یامهدی سن ۱۸تا۲۵ سالگی خیلی عجیبه، بعضی ها هنوز گواهی نامه نگرفتن، بعضی ها دارن ی شرکت اداره میکنن، بعضی ها تاحالا هیچ رابطه ای نداشتن، بعضی ها بچه دارن، بعضیا دارن تو کشورای مختلف سفر میکنن، بعضی ها برای بیرون رفتن از خانوادشون اجازه میگیرن‌،تو این بازه سنی همه چی ممکنه.
من بهم ماسک نمیدونم چی دادن تا اون رو نفس میکشیدم اصلا نمیفهمیدم بخیه روکامل بی حس میشدم

منم اولش که بستری کردن درد هام کم کم داشت شروع می‌شد اکسیژن مانند بود توش نفس می کشیدم حالت منگم کرده بود 

افتادگی رحم و مثانه، گشادی واژن، بواسیر

افتادگی رحم برای اینکه تو شروع انقباض ها زور زدی وگرنه افتادگی نمیگیری

بهترین‌ بهانه‌ برای‌ شروع‌ روز‌جدید‌ من فرشته‌های‌ خوشکلم‌ هستن‌ وهمسر‌ مهربونم پسرای‌عزیزم‌ امیدوارم‌که‌زیرسایه‌ی‌ خداهمیشه‌ سالم‌وموفق‌باشد😍😍قلبت را نگاه دار….اگر هم روزی خواستی کسی را در آن جای دهی….سعی کن فقط یک نفر باشد و به او بگو که تو را….بیشتر از خود و کمتر از خدا دوست دارم

من زایمان طبیعی نشدم 

ولی خب چندساعت دردش رو کشیدم ،،،

همون چندساعت دردی که داشتم شد بدنرین و ترسناک نرین خاطره زایمانم 

خداروشکر هیچ عوارضی تا حالا سزارین برای من نداشته ،،،،و خیلی راضی بودم از هر لحاظ 

از روز دوم کامل بلند شدم راه رفتم و نشستم و بلند شدم ،،،

کمر درد و اینا نداشتم 

فقط ماساژ رحم ،،،که میان شکم رو فشار میدن بدترین خاطره ی سزارین بود برام !!

درد وحشناک غیر قابل وصف 

من بد زایمان بودم واقعا ولی بازم میرم طبیعی چون واقعا ب شدت اون درد میارزه و خودم سرپا بودم احتباج ب ...

اره منم دقیقا به همین خاطر اززایمان طبیعیم راضیم.

وقتی من زایمان کردم تخت بغلیم سزارین بود اومدن که بلندش کنن راه بره اونقدر گریه کردو دادزد ازدرد جیگرم کباب شدبراش

ولی من خودم میرفتم سرویس میرفتم سالن مینشستم راحت بودم

از قوى‌ترين بهونت، قوى‌تر باشᥫ᭡

من پارگی پیدا کرد بدنم بخاطر فشار زایمان طبیعی.و حدود دو سه ماهی طول کشید تا کامل خوب شه.

بواسیر تو زایمان طبیعی زیاد دیده میشه.

بقیه موارد اوکی بود.

بازگشت به وزن قبلی ،درد نداشتن و تحرک راحت بعد از زایمان و...

من تجربه هر دوتا رو دارم اولین زایمان طبیعی هشت سال پیش بعد زایمان از بس معاینه کردن عفونت گرفتم بو اسیر گرفتم بخیه هام جوش نمیخورد تا یه ماه زجر کشیدم یبوست گرفتم بازم بگم؟ هر کی ازم نظر بخواد فقط میگم سزاریییییننن 

نیاز به شبی دارم که فردایی نداشته باشه...