2777
2789
عنوان

عوارضی که زایمان طبیعی برای شما داشت

| مشاهده متن کامل بحث + 5103 بازدید | 309 پست
همون ،من تجربه دوتا زایمان داشتم و می‌دونم که اولش بله گشاده اما جنسش یه جوریه که به مرور جمع میشه

احسن من نتونستم بیان کنم

یکی دوماه اولش گشاده ولی بعد از یه مدت چنان جمع میشه موقع رابطه اذیت بشی...

دخترزیبای کورد هستم....از اسمی که انتخاب کردم پشیمونم وات د فاز کوکب خانم  
خب پو تون حالت میتونستید زور بزنید؟ و سیر زایمان رو بگذرونید؟ حس داشتید؟ نمیدونی اسم گاز چی بود؟ خ ...

منم دقیقا متخصص بیهوشی گاز مثل ماسک گذاشت رو دهنم ی چیزی تو سرم تزریق کرد منگ منگ شدم تقریبا بیهوش 

به هوش اومدم بچمو از اتاق کناری لباس پوشانده و مرتب برام آوردن 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من چندساعت درد طبیعی کشیدم ،،،خدا شاهده بعد ۹ سال هنوزم دردش یادمه وقتی دردم می‌گرفت اصلا نمی‌دونستم ...

آخ اره بخدا منم میگفتم فقط بمیرم یعنی به همه کادر میگفتم توروخدا دعا کنید بمیرم الانم بعضی شبا کابوسشو میبینم تو روحیه ام خیلی تاثیر گذاشت

نیاز به شبی دارم که فردایی نداشته باشه...

آره واقعا راست میگی.فکرم مشغول شد واقعا ،چه دردسرایی داریم تو این دوران

والا من زایمان کرده بودم تا اومدم خونه بخیه ها همش افتاد الآنم والا روم نمیشه اصلا به مادرم بگم بیاد همراهم برا عمل 

ما گذشتیم و گذشت آنچه تو کردی با ما      تو بمان و دگران وای به حال دگران
والا اطراف من رفتن تنگ کردن میگن از زمان اول ازدواجشون هم بهتر شده دکتر خوب باید رفت البته،،ولی عوار ...

احسنت منم دقیقا منظورم حرف شماست ک هردو عوارض دارن...انقد پرادعا نیان بگن نه اصلا اب از اب تکون نمیخوره

من اصرارندارم اینو جراح حاذق مشهد گفت..دکتر غرویان

دکترا که برای تبلیغ ترمیم اینا رو میگند ،البته هستند آدمایی که شاید مدل بدنشون طوریه که به حالت اول برنمیگردند و نیاز به ترمیم دارند ،اما همه این طور نیستند

ما دورغ میگیم علم چی دورغ میگه یکم‌مطالعه کنید ببینید آیا ماهیچه واژن قابلیت کشسانی داره یا نه اگه ن ...

عزیز دلم کسی منکر این نمیشه که واژن  همون اندازه ی بچه گشاد بمونه !!!

میگیم جمع میشه به مرور زمان (((مخصوصا با کم کردن وزن و یک سری از ورزش ها )!!)

ولی هیچوقت مثل اولش نمیشه !!

خانومایی که بچه دوم یا سوم میارن زایمانشون راحت تره یه مقدار !!!!چرا ؟؟؟؟چون واژن بازتر هست 

شما وقتی دوسال به بچه آت شیر بدی ،،،سینه هات مثل اولش میشه ؟؟؟؟

شما وقتی باردار میشی بدنت مثل اولش میشه ؟؟؟نه لک بارداری و ترک خوردن شکم و یه سری چیزای دیگه 

بیمارستان دولتی همینن اهمیت نمیدن

دختر خاله طفل معصوم منم دولتی بود ۴۸ساعت تو زایشگاه دختر ۱۹ساله نگه داشتن جسم و روح دختر داغون شد تا زایمان کرد 

دیگه بچه نیاورد و بعدشم رفت ترمیم 

چون دکتر هو بالاسرش نبود ی ماما تازه کار زایمان انجام داده بود و بخیه 

خوب دیگه چه میشه،کرد وقتی نیاز،داری کسی باشه کنارت کی از،مادر محرم تر.

دوس دارم بیمارستان همراه نخواد خودم برم عمل کنم بیام خونه 

ما گذشتیم و گذشت آنچه تو کردی با ما      تو بمان و دگران وای به حال دگران