2777
2789
دقت کردی خودت چی گفتی ؟😐😂💔 خب جسم جدید با روحی ک شاید جدید باشه یا نباشه

آره منظورمو بد رسوندم 😂😂میخواستم بگم انگار جسما کدگذاری مجزا شده هستن برای انسانهای جدید با کدهای جدید ،اگر قرار بود روح ما با ارتقا بره تو جسم دیگه ،باید با جسم قدیمش یه وجه اشتراکی میداشت ...درکل چون کد‌گذاری شده پس پذیرای روح های جدیده .

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بله تناسخ وجود داره

بهترین آرایش زنان تورک، تورک بودنشان میباشد ، زنان تورک با جواهرات زیبا نشده اند بلکه جواهرات را زیباتر نشان میدهند . چرا که هر زن تورک خود یک جواهر بسیار زیبا میباشد☘️✌️
واقعا بی عدالتی ک نفهمیمم چ بلایی قراره سرمون بیاد

بی‌عدالتی نیست حماقته

چون اونجا ابده یه لحظه به کلمه‌ی ابد فکر کن به شدت وحشتناکه یعنی آخر نداره تموم نمیشه

پس برای اون دنیا تلاش کن که آرامش ابدی نصیبت بشه نه خدای نکرده عذاب ابدی

رنج‌های این دنیا کوتاه و زودگذره اما ما تحملش رو نداریم چه برسه به اینکه بخواد شدید و ابدی باشه این توی دعای کمیل اومده

واقعا درکنار عزیزانمون ؟؟؟

بله !!!!

پدر مادر خواهر برادر و......همه باهم در کنار هم اونور دیگه حسادت نیست کینه نیست دشمنی نیست 

همه باهم شادن خوشحالن 

نگاه عزیزم اینی که من بگم برات جالب نیست 

بنظرم حتما صوتارو از اول گوش کن خیلی نکات مهمی میگه و پیشنهاد میکنم نکته برداری کن تا یادت نره 

خیلی صحبتای خوبه میکنه و اولش کلا داستان تعریف میکنم 

جالبه و حوصله سر بر نیست

نه با احترام

درسته منم ممکنه فردا نظرم عوض شه ،در این مورد نمیشه نظر قطعی داد ولی ایلان ماسک چند وقت پیش میگفت مدرک دارم که داخل فضای شبیه سازی شده زندگی میکنیم که از تناسخ منطقی تره