2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

روح در عالم برزخ می‌مونه تا زمانی که قیامت بشه و دوباره به جسم برگردهگفته شده که نسبت برزخ به دنیا م ...

حالا اونجا چیکار میکنن؟ زندگی میکنن ازدواج میکنن ایا فامیلهای خودشون میشناسن؟

پس چرا پیگیر این قضیه نیستن

خیلی دارن روش تحقیق میکنن ،کلی تو هالییود فیلم ساختن ،مث servantace یا وست ورلد ،وست ورلد مثلا مبخواد بگه ما یه دنیای شبیه سازی شده هستیم که توسط موجودات بالاتر تولید شدیم ،ایلان ماسکم چند وقت پیش گفت دلیل دارم که تو دنیای شبیه سازی شده زندگی میکنیم

هیچ اشتراکی بین آدما نی ،اثر انگشتامون از ابتدا تا انتها متفاوت بوده ،چشمان متفاوت ،بنابراین فک میکن ...

دقت کردی خودت چی گفتی ؟😐😂💔 

خب جسم جدید با روحی ک شاید جدید باشه یا نباشه 

درخاست دوستی به نی نی یار گزارش میشه 💪

من همیشه این سوالو داشتم با صوتای آن سوی مرگ امینی خواه جواب تموم سوالاتمو گرفتم 

حتما حتما پیشنهاد میکنم گوش کن پشیمون نمیشی 

ضمنا تناسخ اصلا وجود نداره . اگر بخواد روح دیگری در من باشه پس خود من چی میشم !!؟؟؟؟ تناسخ من رو داره از من میگیره 

و مسخره س کلا و بی اساس 

حالا اونجا چیکار میکنن؟ زندگی میکنن ازدواج میکنن ایا فامیلهای خودشون میشناسن؟

بله اموات از حال همدیگه و حال زنده‌ها هم باخبرند

ازدواج رو نمیدونم

گفته شده برزخ بهشتی و جهنمی داریم که انسانهای صالح در برزخ بهشتی می‌مونند

اونها میتونن به اذن خدا به خواب ما بیان اگر کار خیر ماندگاری کرده باشن تا قیامت ثواب دریافت میکنند برای مثال کسی که مدرسه میسازه تا زمانی که کسی در آنجا تحصیل میکنه اون شخص ثواب میبره

تهش به چه نتیجه ای رسیدی

اینکه اون دنیا فوق العاده س 

ترس نداره تموم نمیشیم 

قراره اون ور زندگی داشته باشیم بهتر از اینجا 

اون ور جاودانیم تا همیشه 

اینجا مسافریم قراره امتحان بدیم 

و در طول زندگی امتحان بدیم و اخرم فارغ التحصیل بشیم یجورایی در اخر عمرمون بریم اون دنیا در کنار عزیزانمون بهترین زندگی رو در بهشت داشته باشیم