2777
2789
عنوان

خواستگار پولدار مذهبی مامانم دیوونم کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 3301 بازدید | 136 پست
راست میگه طرف تک فرزنده و پولدار

ببین شرایط منم بد نیست

۱۰ سال ازش جوون ترم

دانشگاه دولتی لیسانس دارم

زبان انگلیسی ام کامله

هیکلم خوبه مربی شنام

قیافمم واقعا خوبه

بابای منم پولداره (اونا پولدار ترنا)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از پسر خاله هام و دایبم که تعصبی تر نیستن همشون چادر برداشتن مانتو می پوشن خودت صحبت کن دوست نداشتی ...

من بابای خودمم تعصبی بود اما بعد اون جریانات شل کرد

نمیدونم این چرا اینجوری گفت تو دلم خالیه

میشه دلیل هاشم بگی

بخاطر چیزهایی که خودتم گفتی 

چادر 

قد

اختلاف سن 

ایشون چادری بودن  همسرش جز  خواسته های اصلی براش 

منم آزادی انتخاب  و پوشش جز خواسته های  اصلیم هست  ،همین جا کنسل میشه 

بر اساس حرف هات تنها چیزی که داره و پررنگه پوله

پول مهمه 

ولی همه چیز نیست 

یه عمر زندگی دیگه

نمیخوام پولشو بگیرم برم واسه خودم عشق و حال که بگم حالا یک سال تحملش میکنم 

حالا اجازه بده بیان ببینش شاید به دلت نشست .برای چادرم زیاد حساس نشو بعد از دواج میتونی راضیش کنی که ...

راضی میشه وقتی الان مامانش اینقدر محکم گفت یعنی من بابام خودش گیر بود همیشه میگفتم شوهر میکنم راحت میشم هر جور بخوام لباس میپوشم هرکاری دوست داشته باشم میکنم الان ازدواج کنم محدود تر میشم

حالا اجازه بده بیان ببینش شاید به دلت نشست .برای چادرم زیاد حساس نشو بعد از دواج میتونی راضیش کنی که ...

میدونی همیشه فک میکردم با یه پسر تحصیل کرده روشن فکر ازدواج میکنم نه با یه ادمی که اولین حرفش اینه زنم چادری باشه

ببین شرایط منم بد نیست۱۰ سال ازش جوون ترمدانشگاه دولتی لیسانس دارمزبان انگلیسی ام کاملههیکلم خوبه مر ...

پس بیخیال حرفای مادرت شو از اول حرفتو بزن قبول نکرد نکرد . 

یادت باشه تو این دنیا هیچ چیزی از هیچ کسی بعید نیست... اگر مادر شدی یادت نره اول تو باید شاد و قوی باشی تا بتونی شاد بزرگش کنی یک بچه از همون روز تولدش نگاهش به خنده های مادرشه نه رنگی بودن اتاقش...     شوهر خدا نیست نون شبت گرو اون نیست پس از سر ناچاری کنارش نمون اگر حرمت گزار نیست .
راضی میشه وقتی الان مامانش اینقدر محکم گفت یعنی من بابام خودش گیر بود همیشه میگفتم شوهر میکنم راحت م ...

خوب شاید این نظر مادرش بوده میتونی ازش سوال کنی تو جلسه ی خواستگاری .البته اگه قسمت باشه میشه اگه هم نباشه نه .زیاد خودتو اذیت نکن .

پس بیخیال حرفای مادرت شو از اول حرفتو بزن قبول نکرد نکرد .

از همون اول بگم مامانم قسمم داد نگم میگه ابرو باباتو میبری میگه چیزی نگو اگه از حرفاش فهمیدی خط قرمزه بهش میگیم نه تفاهم نداشتیم

ولی اگه براش خیلی مهم بود بگم نه یا اره؟

من نه به خاطر پولش به خاطر اینکه به هرحال یه گزینه ازدواج هست میگم حداقل ببینش ضرر نداره ،شاید ملاک‌های شمارو داشته باشه. خیلی از پسرها و دخترها با خانواده هاشون فرق دارن. شاید اون قسمت چادر هم ملاک مادرش بوده که دوست داشته عروسش چادری باشه نه ملاک پسرش 

خوب شاید این نظر مادرش بوده میتونی ازش سوال کنی تو جلسه ی خواستگاری .البته اگه قسمت باشه میشه اگه هم ...

میدونی این از وقتی قرار شده بیاد ما سسه بار وحشتاک دعوا داشتیم

خیلی حالم بده زود تر بیاد تموم شه

من نه به خاطر پولش به خاطر اینکه به هرحال یه گزینه ازدواج هست میگم حداقل ببینش ضرر نداره ،شاید ملاک‌ ...

امیدوارم اینطوری باشه هی با خودم میگم مگه میشه پسسر ۳۰ سساله ایی که کار میکنه فوقق لیسانس گرفته اینقدر فکرش بسسته باشه که این براش مهم باشه اینقدر