2777
2789
عنوان

خواستگار پولدار مذهبی مامانم دیوونم کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 3430 بازدید | 136 پست
از همون اول بگم مامانم قسمم داد نگم میگه ابرو باباتو میبری میگه چیزی نگو اگه از حرفاش فهمیدی خط قرمز ...

ببین من فکر کردم تو خانه داری و از لحاض مادی پایینی ... ولی خب توام شرایطت خوبه و نباید به هر چیزی تن بدی و با دید باز پیش بری ... یعنی لازم نیست بین معمولی و بد یکیو انتخاب کنی. انتخابت باید خوب و عالی باشه 

یادت باشه تو این دنیا هیچ چیزی از هیچ کسی بعید نیست... اگر مادر شدی یادت نره اول تو باید شاد و قوی باشی تا بتونی شاد بزرگش کنی یک بچه از همون روز تولدش نگاهش به خنده های مادرشه نه رنگی بودن اتاقش...     شوهر خدا نیست نون شبت گرو اون نیست پس از سر ناچاری کنارش نمون اگر حرمت گزار نیست .

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

از همون اول بگم مامانم قسمم داد نگم میگه ابرو باباتو میبری میگه چیزی نگو اگه از حرفاش فهمیدی خط قرمز ...

ابرو به چادر و غیر چادر نیس به‌ حرف مامانت گوش نده رک بهش بگو نظرشما درمورد حجاب عبا یت مانتو پوشیده چیه

ابرو به چادر و غیر چادر نیس به‌ حرف مامانت گوش نده رک بهش بگو نظرشما درمورد حجاب عبا یت مانتو پوشیده ...

برا مامانم خیلی مهمه میگه ابرومون میره بفهمه چادر سرت نمیکنی چون گفتم خانواده خودمونم مذهبیه

چادر باید سرم کنم همه جا من وقتی چادر سرم میکنم انگار دارن میکشنم میشم مسخره ی همه ی دوستام

ببین اینکه میگی به خاطر حرف دیگران نمیتونم محجبه بشم درسته 

اما برعکسشم درسته نباید به خاطر حرف دوستات از محجبه بودن بترسی

اینکه اینقدر پول برای مادرتون مهمهاینکه قد اینقدر برای خودت مهمهو اینکه اینجا همه اینجوری کشته مرده ...

یه سوال میتونم ازت بپرسم من یه زنم با استعداد چاقی که هفته ای ۵روز وورزش میکنم ۶۰ کیلو ام اگر حامله شم وزن اضافه کنم کنار یه مرد با قد ۱۷۰ مثل غوول نمیشم

بعد کفش پاشنه بلند نمیخوام بپوشم؟