2777
2789

اگه برگردم ب عقب ب خانوادش و رفتارشون بیشتر دقت میکردم تو وقتی ازدواج میکنی با ی شخص ازدواج نمیکنی با ی خانواده ازدواج میکنی این ی مثل ما میگیم همیشه،پس خانواده خیلی مهمه خانواده سمی بچه سمی بار میاره،اخلاق بخدا مردی ک خشگل باشه بی عار و بی اهمیت ی قرون نمی ارزه نگاه کن ب پیشرفتی که تو زندگیش داشته مرد دلسوز بدرد زندگی نمیخوره

من حسابم ز همه مردم این شهرجداست🌱من امیدم به خدا،بعدخدا،هم به خداست….💫🌓

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه برگردم ب عقب ب خانوادش و رفتارشون بیشتر دقت میکردم تو وقتی ازدواج میکنی با ی شخص ازدواج نمیکنی ب ...

درسته خانواده ی سمی واقعا زندگی رو داغون میکنن

اومدم تو حرم چشمای نازت نذرمو ادا کنم ❤
همسرتون نمیتونن کنترل کنن؟

چند باری توی عقد همسرم با خانواده ش دعوا کرد اونم شدید

بعد عروسی هم باز یه کاری باهام کردن ، شوهرم باهاشون قطع ارتباط کرد دو ماه

باز از در دوستی وارد شدن . و با مظلوم نمایی و گریه آشتی کردن باهامون

ولی هنوزم گاهی رفتارا و دخالتا و کاراشون آدمو دیوونه می‌کنه

متأسفانه هیچ نوع سیاستی هم روشون جوابگو نیست 🥲

چند باری توی عقد همسرم با خانواده ش دعوا کرد اونم شدیدبعد عروسی هم باز یه کاری باهام کردن ، شوهرم با ...

باز خوبه همسرت طرفشونو نمیگیره 

اومدم تو حرم چشمای نازت نذرمو ادا کنم ❤
وقتی ادم عقایدش با خانوادش متفاوته و مجبوره یسری چیزارو ظاهری رعایت کنه ولی بهشون اعتقاد نداره باید ...

در مورد اعتقادات و عقیده ،

من خودم شخصأ از نگرش و جهان بینیم با همسرم بارها صحبت کردم.

ولی خود ایشون مثلا خانوادش مذهبی بودن ولی خودش مثل اونا نبود ولی جنگی هم نداشت باهاشون.

من خودمم اصلا مذهبی نیستم و یکسری تفاوت عقیده ولی دارم با همسرم. گفتم تا زمانی که عقیدت رو اجبار و تحمیل نکنی به من ، من احترام می ذارم. 

ولی حتما باید در موردش صحبت بشه، چون همه فکرشون روشن و باز نیست و نمیتونن با عقیده مخالفشون زندگی‌ کنن و قبولش کنن.

نظر من اینه قبل ازدواج شفاف سازی بشه هم در مورد دیدگاه ها و اعتقادات و هم در مورد قصد فرزند‌آوری. 

ببین ما آشنای قدیمی بودیم

مادرشوهرش تو محله‌شون به کماندو معروفه

وقتی اومدن خواستگاری، به مامانم گفتم مامان وقتی میگن کماندو ینی اهل دعواس

مامانم خندید و گفت ولش کن اون که با عروسش نمیاد دعوا کنه

بعدم مگه با مامانش میخوای ازدواج کنی

باز خوبه همسرت طرفشونو نمیگیره

آره خودشم می‌دونه چه خانواده ی خل و روان پریشی داره

ولی خب دیگه بعد از اون قطع رابطه دیگه شوهرم چیزی نمیگه و سعی می‌کنه نادیده بگیره ..

به هر حال هر کاری کنه به شدت خانواده دوست و مهربونه

خیلی کلیشه ای و شعاری همه حرف زدن 

ولی بهتر بود با مثال بگید و تجربه خودتونو بگید 

مثلا اگه یه خواستگار گفت فوری عقد کنیم 

تو باید بدونی این نمیخواد لو بره فوری میخواد عقد کنه که چیزی نفهمی 

یا مثلا من یه خواستگار داشتم که ازدواج قبلی داشت نمیذاشت بریم تحقیق بعد فهمیدیم خود پسره بد بوده