2777
2789
نه خانواده برا خودمم خیلی مهمهولی اگه خودش خوب بود خانوادش نه چی؟

من الان عقدم 

شوهرم  همیشه مستقل و جدا بوده خودش خونه داشته کسی هم بهش کمک نکرده 

خودش به شدت آدم منطقی و خوبی هست 

ولی متاسفانه خانواده ی بدی داره سره دخالت کردناشون و اذییت کردناشون کلا به خواسته شوهرم قیدشونو زدم و قطع رابطه کردم 

شوهرمم در حده یه مهمون رفت و آمد داره 

کلا این چیزا رو باید نسبت به شرایطی که داری بسنجی 

من تا قبل از اینکه عقد کنیم همیشه میگفتم مگه قراره با اونا زندگی کنم خانواده مهم نیست درسته الان واسه من بود و نبودشون فرقی نداره ولی خوب اون اوایل چون مخالف بودن خیلی اذییت کردن همین چیزا هم باعث اعصاب خوردی میشد یه دروغایی می‌رفت واسه شوهرم سره هم میکرد که هر کس دیگه ای بود باور میکرد واسه همینه میگن خانواده به شدت مهمه 

درامدش اخلاقش متین بودنش و رابطش با خانوادش کسی رابطه ی خوبی با خانواه نداشته باشه‌ادم زندگی هم سخته ...

ممنونم 💛

نکات خیلی خوبی گفتین

اومدم تو حرم چشمای نازت نذرمو ادا کنم ❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزم بنظرمن ازدواج کاملا موفق نداریم اونی که مهمه اینه که باهم بسازین وتفاهم داشته باشین من خو ...

وقتی ادم عقایدش با خانوادش متفاوته و مجبوره یسری چیزارو ظاهری رعایت کنه ولی بهشون اعتقاد نداره باید چیکار کنه ؟ چون بهش اعتقاد نداری ولی اون تورو این شکلی میبینه و فکر میکنه عقیدته 

نه اینطوری نبود. چون یکسری فن میزدم تا به جواب اون سوالم برسم. که اونجوری هست یا نه.یا مثلا من مدل غ ...

چرا اتفاقا میخواستم بپرسم چجوری تشخیص دادین و چه فنی زدین 

تو تایپکتون همه رو گفتین؟

وقتی ادم عقایدش با خانوادش متفاوته و مجبوره یسری چیزارو ظاهری رعایت کنه ولی بهشون اعتقاد نداره باید ...

خب من منظورم اعتقادات طرف بود که باهات نزدیک باشه که اونم باحرف زدن میشه فهمید

من خیلی زیبام من خیلی دوست داشتنی وخوش اندامم من 
من الان عقدم شوهرم همیشه مستقل و جدا بوده خودش خونه داشته کسی هم بهش کمک نکرده خودش به شدت آدم منطق ...

بله درسته ولی خوبی همسرتون اینه که این دخالتارو کنترل میکنن و نمیذارن تاثیری تو زندگیتون بذاره اگه فرد بتونه کنترل کنه خیلی خوبه

خوشبخت باشی عزیزم❤

خب من منظورم اعتقادات طرف بود که باهات نزدیک باشه که اونم باحرف زدن میشه فهمید

نه من منظورم خودمم این مشکل خودمه اون چیزی که از بیرون نشون میدم نیستم چون مجبورم 

بله درسته ولی خوبی همسرتون اینه که این دخالتارو کنترل میکنن و نمیذارن تاثیری تو زندگیتون بذاره اگه ف ...

فدات عزیزم 

اره دیگه وقتی مستقل  و منطقی باشی کنترل میشه 

ولی اگه بچه ننه باشی هیچ جوره کنترل نمیشه 

فدات عزیزم اره دیگه وقتی مستقل و منطقی باشی کنترل میشه ولی اگه بچه ننه باشی هیچ جوره کنترل نمیشه

وای از ادم بچه ننه هم بدم میاد 

چقدر سخته 

وای از ادم بچه ننه هم بدم میاد چقدر سخته

یکی از اقوام  درجه یکمون شوهرش بچه ننس روزگار این زنه بیچاره رو سیاه کرده به خدا 

اوایل هر کاری میکرد به مامانش می‌گفت خدا شاهده کم مونده بود در مورد مسائل جنسی هم بگه 

مامانه نفهمش عفونت زنان که میگیره میاد به پسرش میگه فلان مشکلو دارم انقد احمقن 

یکی از اقوام درجه یکمون شوهرش بچه ننس روزگار این زنه بیچاره رو سیاه کرده به خدا اوایل هر کاری میکرد ...

وای خدا من اینارو میبینم کلا ناامید میشم 

چرا اتفاقا میخواستم بپرسم چجوری تشخیص دادین و چه فنی زدین تو تایپکتون همه رو گفتین؟

ببین کتاب( عشق ویرانگر) رو بخون هم با خلق و خو و اختلالات خودت آشنا شو و خودت رو بیشتر بشناس تا بدونی چه آدمی مناسب هست.

بعد با مثال هایی که آورده دقیقا متوجه میشی چه شخصیتی رو نمیتونی بپذیری.

همچنین کتاب( شخصیت عصبی زمان ما). 

هر دو خارجیه ولی ترجمه های خوبی ازشون موجوده. 

کتاب اولی که گفتم عشق ویرانگر خیلی خوبه.

ترفند هامم یکیش  این بود، مثلا میگفتم توی فلان کامنت یه پسری در مورد دختری که فلان کارو کرده اینجوری نوشته.

اینجوری سر حرف و گفتگو رو باز میکردم تا ببینم نگاهش و مزه ی دهنش چیه.

همون لا به لا هم من نظر و حرفممو میگفتم که اونم بدونه سیستم فکری منو هم اون میگفت ، یا گاهأ هم سکوت میکردم.

این یه نمونه 

یکیش هم میگفتم میخوام برم سفر(الکی)

وقتی مخالفت میکرد علتش رو باید در میاوردم چ متوجه میشدم که بفهمم از روی شَک میگه نرو یا خطر و نگرانی. ( یا مثل همون کامنت حرف مینداختم در مورد موضوع)

مشاجره هم نمیکردیم. 

چون من از آدم کنترل گر بیزار بودم. 

ببین کتاب( عشق ویرانگر) رو بخون هم با خلق و خو و اختلالات خودت آشنا شو و خودت رو بیشتر بشناس تا بدون ...

ممنونم عزیزم خیلی خوب راهنمایی کردی مخصوصا اینکه گفتی غیرمستقیم حرفتو میزدی حتما میخونم کتابارو 💜

وقتی ادم عقایدش با خانوادش متفاوته و مجبوره یسری چیزارو ظاهری رعایت کنه ولی بهشون اعتقاد نداره باید ...

@ابری_خاکستری    

عزیزم میشه نظرتو در مورد اینم بگی 

فکر کنم بتونی راهنماییم کنی