2777
2789

من الان تو این وضعیتم

تلاش تلاش 

تو این مدت همه دنیام خاکستری بود

اخرم هیچی 

کارم دادم به یکی اشغال داد بهم دیگم پولم رفت نمیتونم به کسی دیگه ای بدم 

به امید ایران بدون افغان 🇮🇷 لطفا بیشرف نباشید خرید و فروش نکنید. چرا فراموش کردین که ما میراث دار چه تمدن و هویت با ارزشی هستیم 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من همیشه میگم تحمل کنید چون روزای خوب هنوز نیومده...

نمیخاستم نتیجش اینجوری شه 

سعی کردم بهترین تصمیم بگیرم ولی اینحوری شد 

به امید ایران بدون افغان 🇮🇷 لطفا بیشرف نباشید خرید و فروش نکنید. چرا فراموش کردین که ما میراث دار چه تمدن و هویت با ارزشی هستیم 
از کارم دادم ب یکی متوجه نشدم یعنی چی؟

دادم برام انجام بده وقتم کم بود ترسیدم خودم نتونم استرس بگیرم ولی خوب نشد پول کمیم ندادم 

۱۰ساله تو تنش روحی هستماز روزی ک ازدواح کردم از ته دل نخندیدم ،دلم باهاش صاف نمیشه به حد تنفر رسیدها ...

متاسفم خیلی 

مشکل اصلی‌تون چیه این حست از کجا شروع شد

۱۰ساله تو تنش روحی هستماز روزی ک ازدواح کردم از ته دل نخندیدم ،دلم باهاش صاف نمیشه به حد تنفر رسیدها ...

چرا عزیزم منم عقدم اینجوری ازم پنهون ماری کرده دیگه بعش اعتماد ندارم شرایط طلاقم ندارم من خالم بده

الان کاملا حس میکنم تو ی بن بستم

حس خفگی دارم

اصلا نمیخام ببینمش دلم میخاد صبح تا شب تنها باشم یا باهاش جایی نرم 

چون هر جا میریم ی مشکلی پیش میاد با وجودش