2777
2789
در مورد اعتقادات و عقیده ،من خودم شخصأ از نگرش و جهان بینیم با همسرم بارها صحبت کردم.ولی خود ایشون م ...

خب من واقعا احساس میکنم خیلی این موضوع پیچیدست 

میشه تو خصوصی براتون توضیح بدم ؟ 

اومدم تو حرم چشمای نازت نذرمو ادا کنم ❤

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خیلی کلیشه ای و شعاری همه حرف زدن ولی بهتر بود با مثال بگید و تجربه خودتونو بگید مثلا اگه یه خواستگا ...

اره بعضیا از طرز رفتارشون معلومه ریگی به کفششونه

پس خداروشکر همسرت اینجوری نیس

🥲

همسرم خیلی اخلاقای عالی داره

ولی متاسفانه از این نظر دقیق مامانشه؛ زود عصبی میشه و زمان عصبانیت اصلا نمی‌فهمه چیکار می‌کنه 

اون اوایل که ازدواج میکردیم حتی بهم سیلی میزد( من مقصر دعوا نبودم ) بعدش عذاب وجدان میگرفت و کلی عذرخواهی میکرد .. یا مثلاً مشت تو دیوار میزد ، ظرف می‌شست

حالا تو تصور کن من توی یه خانواده ای بزرگ شده بودم که بابام اصلاً سرم داد نمیزد

کم کم توی مواقع عادی بهش توضیح دادم که این رفتارش چقدر روی روانم تاثیر میذاره، بهش گفتم میشه با صدای آرومتر هم حرف زد ... بهش گفتم ازت متنفر میشم وقتایی که بی منطق و بی دلیل عصبی میشی

تقریباً یک سالی طول کشید تا بهتر بشه ، دیگه منو نمیزد، فریاد نمیزد

الان دیگه وقتی عصبی میشه من اولش محلش نمی‌ذارم بعد میرم بغلش میکنم 

اینه که میگم خانواده مهمه، همسرم تو محیطی بزرگ شده بود که یاد گرفته بود اولین واکنشش به هرچیزی باید داد و فریاد باشه

باورت میشه یبار توعقد بودیم تو پیاده رو پام لیز خورد افتادم زمین، همسرم با صدای خیلی بلند شروع کرد به دعوام کردن که تو مگه کوری! آبروم رو بردی و اینا 🙂

پس خداروشکر همسرت اینجوری نیس

🥲

همسرم خیلی اخلاقای عالی داره

ولی متاسفانه از این نظر دقیق مامانشه؛ زود عصبی میشه و زمان عصبانیت اصلا نمی‌فهمه چیکار می‌کنه 

اون اوایل که ازدواج میکردیم حتی بهم سیلی میزد( من مقصر دعوا نبودم ) بعدش عذاب وجدان میگرفت و کلی عذرخواهی میکرد .. یا مثلاً مشت تو دیوار میزد ، ظرف می‌شست

حالا تو تصور کن من توی یه خانواده ای بزرگ شده بودم که بابام اصلاً سرم داد نمیزد

کم کم توی مواقع عادی بهش توضیح دادم که این رفتارش چقدر روی روانم تاثیر میذاره، بهش گفتم میشه با صدای آرومتر هم حرف زد ... بهش گفتم ازت متنفر میشم وقتایی که بی منطق و بی دلیل عصبی میشی

تقریباً یک سالی طول کشید تا بهتر بشه ، دیگه منو نمیزد، فریاد نمیزد

الان دیگه وقتی عصبی میشه من اولش محلش نمی‌ذارم بعد میرم بغلش میکنم 

اینه که میگم خانواده مهمه، همسرم تو محیطی بزرگ شده بود که یاد گرفته بود اولین واکنشش به هرچیزی باید داد و فریاد باشه

باورت میشه یبار توعقد بودیم تو پیاده رو پام لیز خورد افتادم زمین، همسرم با صدای خیلی بلند شروع کرد به دعوام کردن که تو مگه کوری! آبروم رو بردی و اینا 🙂

🥲همسرم خیلی اخلاقای عالی دارهولی متاسفانه از این نظر دقیق مامانشه؛ زود عصبی میشه و زمان عصبانیت اصل ...

اگه من جات بودم احتمالا همون اول همه چی تموم میشد

چون من خودمم نمیتونم خشممو کنترل کنم مخصوصا اگر طرف بزنه منم میزنم 

الان که دیگه نمیزنه؟

اگه من جات بودم احتمالا همون اول همه چی تموم میشدچون من خودمم نمیتونم خشممو کنترل کنم مخصوصا اگر طرف ...

نه دیگه همون اوایل در حد سیلی بود بعدشم کلی میومد التماس و عذرخواهی (ولی با وجود اخلاقا و کارای خویش واقعاً از چشمم افتاد)

منم با خودم میگم کاش منم چهار تا داد میزدم.

انقدر کینه و نفرت و حرص و ناراحتی تو خودم میریختم که هزار جور مریضی گرفتم

متاستفانه خودم هنوز سر یسریا چیزا با خودم جنگ دارم یسری معیارهای کلی دارم ولی بعضی چیزارو نتونستم به ...

باید کناراومد خیلی جاها باید سازش کرد خدانمیتونه یکیو بسازه هم دکترهم باشه هم قیافش خوب هم سنش متناسب باما باشه هم مشروب نخوره هم زن دوست باشه بلاخره ایرادی داره باید سازش کردوسازش

Surgical technologist🌱