2777
2789
خود من همیشه ترس از این داشتم که همسرم اختلال شخصیتی نداشته باشه. خودشیفته و پارانویا نباشه و ....کت ...

بعد با خانوادش هم آشنا شدم. 

از تربیت و نوع برخوردش با خودم قشنگ شخصیت مادرش هم متوجه میشدم تا بعدا دیدمشون و فهمیدم درست فکر میکردم.

و اینکه ازدواج کردیم. 

اول شناخت بعد علاقه.

علاقه ای که با شناخت بوجود میاد خیلی بهتره.

اینو یادت نره.

خود من همیشه ترس از این داشتم که همسرم اختلال شخصیتی نداشته باشه. خودشیفته و پارانویا نباشه و ....کت ...

تو دوران اشنایی نقش بازی نکرد؟ 

که مثلا بعد ازدواج حس کنی فرق کرده 

من از این میترسم 

اومدم تو حرم چشمای نازت نذرمو ادا کنم ❤

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

درامدش اخلاقش متین بودنش و رابطش با خانوادش کسی رابطه ی خوبی با خانواه نداشته باشه‌ادم زندگی هم سخته بشه منطپر وابستگی‌نیس احترام‌هستش اعتقادات مذهبی و سیاسی هم بع شدت مهمن

درسته قرار نیست با خانواده ازدواج کنی یا چشمت به داشته های خانوادش نباشه ولی خانواده خیلی مهمه مخصوص ...

دقیقا

خانواده خیلی مهمه یکیو میشناسم بخاطر مادرشوهرش زندگیش جهنمه

عرضه هم خیلی مهمه

سلام عزیزم بنظرمن ازدواج کاملا موفق نداریم اونی که مهمه اینه که باهم بسازین وتفاهم داشته باشین من خودم ۸ساله متاهلم و این سال ها توام بوده با شیرینی وتلخی و درکل از زندگیم راضیم در درجه اول باید خانواده ها هم کفو و هم فرهنگ باشند فاصله سنی باید متعارف باشه تحصیلات نزدیک باشه ازلحاظ مذهبی واعتقادی نزدیک باشن ازلحاظ ظاهری هم دیگه رو بپسندن وبه هم دبگه احترام بزارن

من خیلی زیبام من خیلی دوست داشتنی وخوش اندامم من 
آشنایی طولانی مدت با دونستن خونواده ها حداقل ۵ سال. منظورم از اشنایی رابطه نیست❌ سفر رفتن گردش موقعی ...

ممنون از راهنمایی هات عزیزم❤

ممنون از راهنمایی هات عزیزم❤

خواهش گلم❤

ارتودوکس☦❤              👩‍⚕️دانشجوی پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران(آینده)👩‍⚕️سال دیگه تاپیک قبولیمو میزنم قطعا✌💟دختری که واسه استقلالش و رسیدن به هدفش تلاش میکنه💟  به امید رسیدن به آرزو هام😍 طرفدار پر و پا قرص هشدار برای کبرا ۱۱🤌👮💙میشه اگر امضامو خوندی برام آرزوی موفقیت کنی💙به نام خداوند رنگین کمان🖤بچه ها نخندینا🖤بارون اومد و یادم داد🖤

خانواده خیلی مهمه با خودت نگو حالا من که یکبار در هفته بیشتر نمیبینمشون

نه خانواده برا خودمم خیلی مهمه

ولی اگه خودش خوب بود خانوادش نه چی؟

دقیقاخانواده خیلی مهمه یکیو میشناسم بخاطر مادرشوهرش زندگیش جهنمهعرضه هم خیلی مهمه

ببین من با خانواده شوهرم هیچ رفتی و آمدی ندارم ولی خوب سره اینکه راضی نبودن خیلی اذییت کردن 

درسته من الان آرامش دارم از زندگیم راضیم ولی خوب بازم باعث ناراحتی شد کلا تا یه مدت درگیر بودیم 

اول از همه خودتو بشناس اولویتت چیاست خط قرمزت چیه مثل شغل طرف برات مهمه که راننده باشع یااکارمند مثل ...

متاستفانه خودم هنوز سر یسریا چیزا با خودم جنگ دارم 

یسری معیارهای کلی دارم ولی بعضی چیزارو نتونستم به نتیجه برسم 

تو دوران اشنایی نقش بازی نکرد؟ که مثلا بعد ازدواج حس کنی فرق کرده من از این میترسم

نه اینطوری نبود. چون یکسری فن میزدم تا به جواب اون سوالم برسم. که اونجوری هست یا نه.

یا مثلا من مدل غذا خوردن طرف برام مهمه چون به صدای دهن حساسیت دارم. دقت میکردم بهش بدون اینکه بگم بهش.

یا در مورد مسئولیت پذیری، 

یا موارد دیگه رو اگه آگاه به نشانه ها باشی متوجه میشی توی رفتارش. 

عجیبه نپرسیدی ازم چه کتابی میتونه کمکت کنه.  تو تاپیکم هست اگه واقعا برات انتخابت مهمه مطالعه کن.

اولیییییییین مورد خانوادش و رفتارش با خانواده بعدم اینکه مسائل مالی مهمه تو دوران عقد هم وقت شناخته

وقت شناخت که قبل عقده 

مسائل مالی ینی اینکه خسیس نباشه؟

وقت شناخت که قبل عقده مسائل مالی ینی اینکه خسیس نباشه؟

دوران عقد هم نباید زیاد ردش حساب باز کرد علاوه بر نامزدی عقد هم باید تا حدودی مرزها رعایت بشه

مسائل مالی هم اینکه درآمد مناسب و سطحی از زندگی که آسایش نسبی داشته باشی بعد ازدواج