2777
2789

دورهمی دوستانه داشتیم همین فردا تا الان اوکی داده بود که میریم و اینا کلی برنامه چیدیم 

بعد یهو الان پیام داده که فردا میخاد بره گوشی جدید بگیره و ممکنه نرسه بیاد رفتار درست چیه 

من حالا چیزی ندارم باشه برای بعدا

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عصببانی شدی شاید درک میکنمولی بگو باشه عزیزم بمونه برا بعدا ک سر ت خلوت شد

سر اون عصبانی نشدم آخه مامانش زنگ زده میگه ی طوری بگو اوکی ای که فک نکنه ناراحت میشی نرید

اصرار نکنین دیگه 

وقتی نمیخواد 

جمعه کجا بازه که گوشی بخرن

بیخیال 

به بارون نم نم ⛈️ به دریا 🌊 به کوه 🏞 به این آفرینش 🌌 به کشتی نوح 🌌به ماه 🌙و ستاره💥 به هفت آسمون✨ به عشقم ❤به عشقی تا مرز جنون ❤به لحظه دیدار قسم میخورم ❤دوباره با تکرار قسم میخورم❤ به عهدی که بستیم💍 قسم میخورم❤ به هستم به هستیم❤ قسم میخورم تا وقتی که قلبم❤ هنوز میزنه تا وقتی که جونی توی این تنه💖 تو روزای خوب تو روزای بد 💖همیشه باهاتم قسم میخورم💕 توی لحظه هاتم💕 قسم میخورم ❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تا ابد❤🇮🇷🇮🇷❤🇮🇷🇮🇷❤

بگو عزیزم من خیلی دوست داشتم باهم بریم میتونی یه موقع دیگه بری گوشیو بخری فعلا اینا بگو

گفتم آیفون میخاد بگیره نوسان قیمتش بالاست 

جای دوری میخاد بره یعنی اگه بره کلا نمی‌تونیم بریم

من بودم با این پیام جوابشو نمیدادم اگرم زنگ زد کلا خاموش میکردم تا بفهمه تو خماری گذاشتن یعنی چه کلا سکوت میکردم سکوووت محض هاااا 

ديوانه و دلبسته ي اقبال خودت باشسرگرم خودت عاشق احوال خودت باشيک لحظه نخور حسرت آن را که نداريراضي به همين چند قلم مال خودت باشدنبال کسي باش که دنبال تو باشداينگونه اگر نيست به دنبال خودت باشپرواز قشنگ است ولي بي غم و منتمنت نکش از غير و پر و بال خودت باشصد سال اگر زنده بماني گذرانيپس شاکر هر لحظه وهر سال خودت باش
من بودم با این پیام جوابشو نمیدادم اگرم زنگ زد کلا خاموش میکردم تا بفهمه تو خماری گذاشتن یعنی چه کلا ...

آخه میدونی چیه مامانشم زنگ زده میگه فک می‌کنه نرید تو ناراحت میشی ی جوری بهش بگو که مثلا ناراحت نمیشی و فلان