2777
2789
عنوان

دورهمی می‌خواستیم بریم نامزدم کنسل کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 278 بازدید | 45 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آخه میدونی چیه مامانشم زنگ زده میگه فک می‌کنه نرید تو ناراحت میشی ی جوری بهش بگو که مثلا ناراحت نمیش ...

کلا جواب هیچ کسی و نمیدادی این جور پواقع سکوت طرف و تا مرز خفگی و انفجار میبره 

ديوانه و دلبسته ي اقبال خودت باشسرگرم خودت عاشق احوال خودت باشيک لحظه نخور حسرت آن را که نداريراضي به همين چند قلم مال خودت باشدنبال کسي باش که دنبال تو باشداينگونه اگر نيست به دنبال خودت باشپرواز قشنگ است ولي بي غم و منتمنت نکش از غير و پر و بال خودت باشصد سال اگر زنده بماني گذرانيپس شاکر هر لحظه وهر سال خودت باش
زشت نیست لحظه آخری کنسل کنیم اونم پیش ده نفر دیگه

دیگه شده 

دوس پسره دیگه؟ 

ولش کن

به بارون نم نم ⛈️ به دریا 🌊 به کوه 🏞 به این آفرینش 🌌 به کشتی نوح 🌌به ماه 🌙و ستاره💥 به هفت آسمون✨ به عشقم ❤به عشقی تا مرز جنون ❤به لحظه دیدار قسم میخورم ❤دوباره با تکرار قسم میخورم❤ به عهدی که بستیم💍 قسم میخورم❤ به هستم به هستیم❤ قسم میخورم تا وقتی که قلبم❤ هنوز میزنه تا وقتی که جونی توی این تنه💖 تو روزای خوب تو روزای بد 💖همیشه باهاتم قسم میخورم💕 توی لحظه هاتم💕 قسم میخورم ❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تا ابد❤🇮🇷🇮🇷❤🇮🇷🇮🇷❤

کلا جواب هیچ کسی و نمیدادی این جور پواقع سکوت طرف و تا مرز خفگی و انفجار میبره

بابا اصن خواب بودم یهو زنگ زد هول هولی جواب دادم دیدم میگه آره فک می‌کنه ناراحت میشی و فلان 

من حالا چیزی ندارم باشه برای بعدا
آخه میدونی چیه مامانشم زنگ زده میگه فک می‌کنه نرید تو ناراحت میشی ی جوری بهش بگو که مثلا ناراحت نمیش ...

اتفاقا ناراحتیتو نشون بده، چقد بچه ننه که مادرش وکیل وصیشع

ولی دعوا راه ننداز فقط بدار بفهمه که ناراحت شدی و برنامه تو هم مهم بود 

تو مثل یه خواب خوب فانتزی 

خیلی ذوق داشتم واسه این دورهمی بیشتر از همه من برنامه ریزی کرده بودم ولی مامانش فقط به فکر ناراحت نشدن بچه خودشه خودشو دخالت میده

ابجیم میگه الویتش نیستی دکمشو بزن

دقیقا 

اینم داره میپیچونه 

به بارون نم نم ⛈️ به دریا 🌊 به کوه 🏞 به این آفرینش 🌌 به کشتی نوح 🌌به ماه 🌙و ستاره💥 به هفت آسمون✨ به عشقم ❤به عشقی تا مرز جنون ❤به لحظه دیدار قسم میخورم ❤دوباره با تکرار قسم میخورم❤ به عهدی که بستیم💍 قسم میخورم❤ به هستم به هستیم❤ قسم میخورم تا وقتی که قلبم❤ هنوز میزنه تا وقتی که جونی توی این تنه💖 تو روزای خوب تو روزای بد 💖همیشه باهاتم قسم میخورم💕 توی لحظه هاتم💕 قسم میخورم ❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تا ابد❤🇮🇷🇮🇷❤🇮🇷🇮🇷❤

اتفاقا ناراحتیتو نشون بده، چقد بچه ننه که مادرش وکیل وصیشعولی دعوا راه ننداز فقط بدار بفهمه که ناراح ...

تازه مامانش میگه نگی بهش من بهت زنگ زدم اینارو گفتم 

دقیقا اینم داره میپیچونه

بنظرم نمیمرد اگه ی روز دیرتر بره گوشی بگیره کلی ذوق داشتم واسه فردا چه برسه مامانشم زنگ بزنه بگه تو نگو ناراحتی که پسرم راحت بره خرید کنه

خیلی ذوق داشتم واسه این دورهمی بیشتر از همه من برنامه ریزی کرده بودم ولی مامانش فقط به فکر ناراحت نش ...

بگو من که رفتن یا نرفتن برام مهم نبود ولی رفتار لحظه ی اخر خودت و مادرت باعث شد دیدم نسبت به خیلی چیزا عوض بشه و تجدید نظری توی روابطم داشته باشم 

ديوانه و دلبسته ي اقبال خودت باشسرگرم خودت عاشق احوال خودت باشيک لحظه نخور حسرت آن را که نداريراضي به همين چند قلم مال خودت باشدنبال کسي باش که دنبال تو باشداينگونه اگر نيست به دنبال خودت باشپرواز قشنگ است ولي بي غم و منتمنت نکش از غير و پر و بال خودت باشصد سال اگر زنده بماني گذرانيپس شاکر هر لحظه وهر سال خودت باش
اسی دوس پسرته؟ اگه از اول میدونستم میگفتم کلا نادیده اش بگیر بابا

اره بخاطر قوانین سایت مجبورم بگم نامزد 

می‌دونی نادیده بگیرم خب فقط واسه خودم زهرمار میشه میخام ببینم چیکار کنم اونم بفهمه ناراحت شدم زهرمار بشه بهش😂