2777
2789
عنوان

دورهمی می‌خواستیم بریم نامزدم کنسل کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 278 بازدید | 45 پست
بگو من که رفتن یا نرفتن برام مهم نبود ولی رفتار لحظه ی اخر خودت و مادرت باعث شد دیدم نسبت به خیلی چی ...

مامانش گفت نگو بهش من بهت زنگ زدم 

چجوری غیر مستقیم بگم زنگ زده جوری که انگار نمیخاستم بگم مثلا از دهنم در رفت 😂

من حالا چیزی ندارم باشه برای بعدا

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مامانش گفت نگو بهش من بهت زنگ زدم چجوری غیر مستقیم بگم زنگ زده جوری که انگار نمیخاستم بگم مثلا از ده ...

مگه میتری بگو خوب 

ديوانه و دلبسته ي اقبال خودت باشسرگرم خودت عاشق احوال خودت باشيک لحظه نخور حسرت آن را که نداريراضي به همين چند قلم مال خودت باشدنبال کسي باش که دنبال تو باشداينگونه اگر نيست به دنبال خودت باشپرواز قشنگ است ولي بي غم و منتمنت نکش از غير و پر و بال خودت باشصد سال اگر زنده بماني گذرانيپس شاکر هر لحظه وهر سال خودت باش
بنظرم نمیمرد اگه ی روز دیرتر بره گوشی بگیره کلی ذوق داشتم واسه فردا چه برسه مامانشم زنگ بزنه بگه تو ...

داره میپیچه 

مشخصه 

اوه مامانی هم که هست 

اصلا مادرش زنگ زد جواب ندین 

بازم خودت میدونی عزیزم 

اما نذارین سو استفاده بشه از احساستون 

ما نمیدونیم عمق روابط شما رو 

و اهمیتش برای شما رو 

به بارون نم نم ⛈️ به دریا 🌊 به کوه 🏞 به این آفرینش 🌌 به کشتی نوح 🌌به ماه 🌙و ستاره💥 به هفت آسمون✨ به عشقم ❤به عشقی تا مرز جنون ❤به لحظه دیدار قسم میخورم ❤دوباره با تکرار قسم میخورم❤ به عهدی که بستیم💍 قسم میخورم❤ به هستم به هستیم❤ قسم میخورم تا وقتی که قلبم❤ هنوز میزنه تا وقتی که جونی توی این تنه💖 تو روزای خوب تو روزای بد 💖همیشه باهاتم قسم میخورم💕 توی لحظه هاتم💕 قسم میخورم ❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تا ابد❤🇮🇷🇮🇷❤🇮🇷🇮🇷❤

آخه می‌ره دعوا می‌کنه که چرا زنگ زدی و فلان 😂

بابا تو چه ساده ای اخه اینا میخوان تورو تو رودربایستی مامانش بزارن بچه گیرت آوردن  وگرنه چطور مامانش همه چیزو میدونه اونوقت گفته نگو من گفتم هماهنگن با هم 

ديوانه و دلبسته ي اقبال خودت باشسرگرم خودت عاشق احوال خودت باشيک لحظه نخور حسرت آن را که نداريراضي به همين چند قلم مال خودت باشدنبال کسي باش که دنبال تو باشداينگونه اگر نيست به دنبال خودت باشپرواز قشنگ است ولي بي غم و منتمنت نکش از غير و پر و بال خودت باشصد سال اگر زنده بماني گذرانيپس شاکر هر لحظه وهر سال خودت باش
داره میپیچه مشخصه اوه مامانی هم که هست اصلا مادرش زنگ زد جواب ندین بازم خودت میدونی عزیزم اما نذارین ...

اصلا بابا خواب بودم یهو زنگ زد غیر ارادی برداشتم گوشیو 

سرد رفتار کنم بفهمه ناراحت شدم دیگه؟

بابا تو چه ساده ای اخه اینا میخوان تورو تو رودربایستی مامانش بزارن بچه گیرت آوردن وگرنه چطور مامانش ...

راست میگی اصلا به این داستان فک نکرده بودم 

اصلا بابا خواب بودم یهو زنگ زد غیر ارادی برداشتم گوشیو سرد رفتار کنم بفهمه ناراحت شدم دیگه؟

نمیدونم 

اگر سرد بشین خیلی احساس مهم بودن بهشون دست میده و احساس آویزونی به شما 

ببخشید گل البته

اگر نشون بدی بی اهمیته براتون باز بهتره

به بارون نم نم ⛈️ به دریا 🌊 به کوه 🏞 به این آفرینش 🌌 به کشتی نوح 🌌به ماه 🌙و ستاره💥 به هفت آسمون✨ به عشقم ❤به عشقی تا مرز جنون ❤به لحظه دیدار قسم میخورم ❤دوباره با تکرار قسم میخورم❤ به عهدی که بستیم💍 قسم میخورم❤ به هستم به هستیم❤ قسم میخورم تا وقتی که قلبم❤ هنوز میزنه تا وقتی که جونی توی این تنه💖 تو روزای خوب تو روزای بد 💖همیشه باهاتم قسم میخورم💕 توی لحظه هاتم💕 قسم میخورم ❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تا ابد❤🇮🇷🇮🇷❤🇮🇷🇮🇷❤

نمیدونم اگر سرد بشین خیلی احساس مهم بودن بهشون دست میده و احساس آویزونی به شما ببخشید گل البتهاگر نش ...

آها خب آخه اینجوری بد عادت نمیشه ببینه هروقت بخاد کنسل کنه من هیچ واکنشی نشون نمیدم پرو میشه 

آها خب آخه اینجوری بد عادت نمیشه ببینه هروقت بخاد کنسل کنه من هیچ واکنشی نشون نمیدم پرو میشه

خب وقتی نمیخواد اصرار بی فایده اس 

عزت نفس و غرور شما زیر سوال میره 

خودت باز بهتر میدونی گل