2777
2789
عنوان

اومدم مهمونی خیلی غصه خوردم🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 1578 بازدید | 38 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

انقدر تاپیک هات انرژی منفی داره واقعا فقط از خدا مبخوام دیگ چشممو نندازه بهشون

چقد زبونت تلخه...

داره درد دل میکنه

خوش به سعادت که تو خوشبختی مردم برات انرژی منفین...

انرژی مثبت از اون طرف برو انرژی منفی نشی یه وقت..

عنوان رو که میبینی نیا تو خوشبخت جان

نامه ی به خدا💌خدایاچرا💔  
من رفتم روانپزشک تشخیص داد دوقطبی دو شخصیتی بودم مثلا یبار احساس خودکشی یبار احساس شادی کارای عجیب م ...

قرص خوردی چیکار کردی حالت خوب شد؟ منم افسرده ام هیچ انگیزه ای ندارم دوتا بچه دارم خیلی ها حسرت زندگیم میخورن ولی درونم داغون بیشتر دعوا ها باشوهرم سر بداخلاقی هامه خوش رو نیستم دلیلش فقط دل خوش نبودنم هست

قرار نیس کسی نرفت سر کار بشینه غصه بخورهحرص این واوندبخوره  خودم خونم کوچیک بود تو حموم پتو پهن میکردم درس مخوندم تو ماشین تو حیاط تو کتاب خونه یک سال پشت کنکوری بودم رشته خوبی اوردم ولی شرایط پیش اومدنتونستم برم سر کار مامان میگه تو تو کل خانواده بیشتر درس خوندی همه رفتن سر کار تو نرفتی غصه میخوره مامانم

جا من بودی چکار میکردی؟رشته ام تجربی بود دو سال کنکور تجربی دادم باسختی درس خواندم تا شب تو کتاب خونه بودم هیچ،دو سال بعدش کنکور انسانی دادم با رتبه 3هزار دانشگاه فرهنگیان برام نگرفت چون نیرو نمی‌گرفت بعد الان طرف با 15هزار هم قبول شده، بعد سه سال آزمون استخدامی دادم و با بالاترین نمره های کتبی و بهترین عملکرد با ناجوانمردانه ترین حالت ممکن رد شدم اینجوری بخوای فکر کنی من الان باید تیمارستان بستری میبودم