من از دیروز صبح تا حالا تب دارم و امروز دانه های ابله مرغون ریخته رو بدنم و صورتم و خیلی زود میترکن ...
فقط دست نزن دو سه روزه خوب میشی نگران جاشم نباش اگه خودت نترکونی جاش نمیمونه و این که من فقط تونستم با دوش گرفتن مکرر و شستن بدنم با صابون خارش هارو کم کنم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
موهام ریزش خیلی داره، چند تا روغن گیاهی گفتن تو اینستا مثل روغن کرچک ، روغن رزماری، روغن نارگیل و ... ولی میگن روغن برای کسی که پوست سرش چربه مناسب نیست ریزش میاره بدتر من امروز که حموم رفتم سرم چرب نیست الان ی دو روز دیگه چرب میشه که نیاز به حمام دارم در واقع هفته ۲ تا ۳ بار حموم میرم ، ی بار جوشانده رزماری و میخک درست کردم و به سرم زدم ی باز هم روغن که چند تا روغن توش قاطی بود حالا شک کردم ی وقت بد نباشه ، شما اگر چیزی میدونی برای این که دوباره موهام پرپشت بشه بگو لطفا فرق سرم داره خالی میشه ⚘⚘⚘ اگر جواب داد برات حمد و آیت الکرسی میخونم
قرص مکمل هم مصرف میکنم نه زینکم پایینه نه ویتامین د نه کم خونی دارم آزمایشش داده بودم ی سال پیش