2777
2789
عنوان

سوال پوست و مو دارید بپرسید جوابتون رو بدم 😍🥰

| مشاهده متن کامل بحث + 2574 بازدید | 258 پست
من از دیروز صبح تا حالا تب دارم و امروز دانه های ابله مرغون ریخته رو بدنم و صورتم و خیلی زود میترکن ...

فقط دست نزن دو سه روزه خوب میشی نگران جاشم نباش اگه خودت نترکونی جاش نمی‌مونه و این که من فقط تونستم با دوش گرفتن مکرر و شستن بدنم با صابون خارش هارو کم کنم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه شامپو میگی که باعث ریزش و خارش و شوره نشه؟

قیمتش مناسب باشه

و علت ریزش موی بی دلیل چیه؟ چندین ساله موهام میریزه و وسط سرم نسبت به جاهای دیگه خیلی خالی تر شده همچییییییی  نرماله 😐 dheas رو هم چک کردم اونم نرماله

فقط کنار چونه هام موی زاید درمیاد ولی هومون هام نرمال ان 

برات لحظه ای رو آرزو میکنم که این آیه میگه:  "قَد‌اٌوتِیتَ‌سُؤلک"  خواسته ات به تو داده شد🥺🤲
خب گلم ببین آبرسان عالی و گرون کلینیک واقعا معجزه هست اما نمیخای خیلی گرون بخری اسکین وان هم معجزه م ...

سلام چه قیمت کلینیک؟     کرم دور چشم برای چروک چی خوبه ؟   اول اینکه مانع ایجاد چروک بشه بعدم چروکیم هست از بین ببره

سلام اسی راهکاری برای روشن شدن پوست بدن داری؟رفع پوست مرغی؟صافی و نرمی دست و کف پا؟سفیدی دندان ها؟

برای روشنی فقط قرص گلوتاتیون و پیگمنتا و لزل جواب میده 

برای پوست مرغی ماسک اسکراب 

برای نرم شم کف پا و دست فقط روغن نارگیل خیلی هم خوشبوعه 

دندان هم هفته ای یکبار جوش شیرین و زردچوبه با روغن نارگیل قاطی کن و مسواک بزن باهاش بعدم خمیر دندون بزن 

این کاربری قبلا دست یکی دیگه بود♡

جوش بلوغ😭😭😭اصلا مشکلم جوش نیست جای جوش مشکلمه بدون اینکه دست بزنم یا تخلیه کنم لک میشه رو صورتم و ...

فقط و فقط ترمیم کننده بزن تند تند روزی دوسه بار 

موهام ریزش خیلی داره، چند تا روغن گیاهی گفتن تو اینستا مثل روغن کرچک ، روغن رزماری،  روغن نارگیل و  ... ولی میگن روغن برای کسی که پوست سرش چربه مناسب نیست ریزش میاره بدتر من امروز که حموم رفتم سرم چرب نیست الان ی دو روز دیگه چرب میشه که نیاز به حمام دارم در واقع هفته ۲ تا ۳ بار حموم میرم ، ی بار جوشانده رزماری و میخک درست کردم و به سرم زدم ی باز هم روغن که چند تا روغن توش قاطی بود  حالا شک کردم ی وقت بد نباشه ، شما اگر چیزی میدونی برای این که دوباره موهام پرپشت بشه بگو لطفا فرق سرم داره خالی میشه ⚘⚘⚘ اگر جواب داد برات حمد و آیت الکرسی میخونم 

قرص مکمل هم مصرف میکنم نه زینکم پایینه نه ویتامین د نه کم خونی دارم آزمایشش داده بودم ی سال پیش 

برای ریزش مو چی خوبه عزیزم روغن تراپی یا هر چیزی که ریزش و کم کنه میشه بگین

اسپری جوشانده رزماری هر روز به ریشه مو 

روغن تراپی با روغن رزماری نارگیل کرچک به ساقه مو 

قرص زینک پلاس ، یونی زینک ، آهن،  ففول. ، بیوتین