2777
2789
عنوان

تکلیف زندگی وازدواج بعدطلاق اونم بابچه لطفابیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 525 بازدید | 74 پست
خودتون‌میگید بچه ها حتما دوتا بودن اونو کسی قبول نمیکنه من فقط ی پسر یک ساله دارم خودمم درآمد دارم ا ...

فقط یچیزی توروخدا فقط به شوهر کردن فکرنکن همه جوانبو بسنج به کسی که میاد بالا سر خودتو بچت آدم درستیو انتخاب کن هول هولکی انتخاب نکن به صرف اینکه نمیخوای تنهابمونی وگرنه همون بلای اولی سرت میاد

کاربری دست صدنفره همه اون صدنفرم خودمم😐 با مودای مختلف🥱 نظر من توهر تایپکی نظر خودمه پس به خودم ربط داره نه به شما با تشکر 🤫

من ازازدواج مجدد میترسم خیلی میخوام بچمو بزرگ کنم اگه بچه رو هم بهم نده ازدواج نمیکنم فقط اگه خونواد ...

ایشالله که خوشبخت باشی هرچی به صلاحت اتفاق بیفته 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ایشالله که خوشبخت باشی هرچی به صلاحت اتفاق بیفته

انشالله عزیزم به حق حضرت فاطمه که توام نوشبخت بشی همه روزای بدتو فراموش کنی 

کاربری دست صدنفره همه اون صدنفرم خودمم😐 با مودای مختلف🥱 نظر من توهر تایپکی نظر خودمه پس به خودم ربط داره نه به شما با تشکر 🤫

برای من یه شروع جدید بود .با بچه بله

خانوادت چی اذیتت نکردن احساس بیکسی نکردی بابچت خوب بودن؟ چقدمن ازطلاق میترسم ای خدا

این روزها مطلقه زیاده یا با بچه یا بدون بچه این ازدواج دوم کم کم عادیتر میشه فرهنگسازی میشه قانون ب ...

خداکنه فرهنگسازی بشه اخه منی که شوهرم اعتیادبه شیشه داشته مجبوربه جدایی شدم چه گناهی کردم که مثلا کسی باهام ازدواج نکنه یا بقیه بد بهم نگاه کنن توجامعه

اگرم بتونی کار بکنی خیلی بهتره حداقل اگه کسی بدون خرج بچتو خودت میدی حتما بهتر قبول میکنه

اصلا کارنمیخوام‌پول دارم‌کسی باهاش کارمیکنه سودشو میده هرماه من فقط میخوام بچه ام خانواده داشته باشه کسی که به عنوان پدربهش محبت کنه خودمم بتونم‌دوباره زندگی تشکیل بدم

چطوری باهمسرت اشناشدی اونم ازدواج گرده بود

بله ازدواج کرده بود .من بعد طلاق هم درس خوندم هم شاغل بودم خواستگار مجرد زیاد داشتم ولی یکیش یبار گفت بچه قبول نمیکنم دیگه از مجرد زده شدم .تصمیم گرفته بودم یکی عین خودم باشه.سرکتر میرفتم دفتر دار مدرسه بودم همیشه با اتوبوس میرفتم مسیر رو خواب مونده بودم مجبوری سوار ماشین شخصی شدم اون شد شروع آشنایی .دیگه یاد گرفته بود محل کارم رو محل زندگیم رو هر روز میومد ولی من کلا خوشم نیومد سخت دل میدم دوسال رفت و آمد تا قبول کردم.شرطمم بچم بود که پیشم باشه تو عقد نامه هم ذکر کردم.سه ماه نه اون میدونست حدا شدم نه من میدونستم 

دقیقا مخصوصا مردهای این روزها اونم با بچه یک ساله

اره وقتی به همون بچه دوسه ساله شمالی فک میکنم که ناپدری تجاوزکرد بهش بعد به طرز وحشیانه کشتش یااون دختر چهارساله ای که نامادری کوبیدش توزمین کشتش قلبم بدرد میاد و براهمین نمیتونم ازاین زندگی جهنمی خودمو خلاص کنم

اصلا کارنمیخوام‌پول دارم‌کسی باهاش کارمیکنه سودشو میده هرماه من فقط میخوام بچه ام خانواده داشته باشه ...

اینو هیچ وقت فکر نکن پدر ناتنی بتونه پدر باشه برای بچت شاید شوهر بشه برای خودت ولی بچه اصلا.