2777
2789
عنوان

تکلیف زندگی وازدواج بعدطلاق اونم بابچه لطفابیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 506 بازدید | 71 پست
شاید از حرفم ناراحت بشی تو ازدواج دوم در نطر گرفتن روح و روان بچه مهمتر از خود شماست اگر هم مورد ازد ...

نه عزیزم چراناراحت بشم من جداشدنمم بخاطر بچه ام بود که آسیب نبینه کنار فرد معتاد آینده اش خراب نشه وگرنه به خودم بود تحمل میکردم  حتماحتما بچه امودرنظرمیگیرم

نه گلم من ایندفعه اصلا وابداتنهانمیتونم تصمیم بگیرم سری پیش انتخاب خودم بود ایندفعه خانوادم اجازه نم ...

خودت چن وقت باهاش برو بیا بدون ذره ای علاقه بعدتصمیم بگیر

کاربری دست صدنفره همه اون صدنفرم خودمم😐 با مودای مختلف🥱 نظر من توهر تایپکی نظر خودمه پس به خودم ربط داره نه به شما با تشکر 🤫

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خانوادت چی اذیتت نکردن احساس بیکسی نکردی بابچت خوب بودن؟ چقدمن ازطلاق میترسم ای خدا

اصلا نترس طلاق سخت ولی اگه خانواده ات پشتت باشن راحت میگذره خانواده من که خیلی هوامو دارن بچه امم خیلی دوست دارن من چندین بارم گفتم پدرش درهفته ۲ روزببره یانفقه اشو بده گفتن حق نداری یک ساعت بدیش به باباش اونم صلاحیت ولیاقت بچه رونداره خرجش نمیخوایم خودت پول داری نمیخوای ازپولتم خرجش کنی خودمون میکنیم دراین حد دوسش دارن 

اصلا نترس طلاق سخت ولی اگه خانواده ات پشتت باشن راحت میگذره خانواده من که خیلی هوامو دارن بچه امم خی ...

ای جووونم چقد خوبه خداخونوادتو حفظ کنه منم خونوادم دوسش دارن بچمو ولی خیلی زیادیم هرچیزی یا هرحرفی  پیش میاد ازاین میترسم

کاربری دست صدنفره همه اون صدنفرم خودمم😐 با مودای مختلف🥱 نظر من توهر تایپکی نظر خودمه پس به خودم ربط داره نه به شما با تشکر 🤫

بله ازدواج کرده بود .من بعد طلاق هم درس خوندم هم شاغل بودم خواستگار مجرد زیاد داشتم ولی یکیش یبار گف ...

چه خوب قسمت بوده دیگه قسمت که باشه جور میشه 

اره وقتی به همون بچه دوسه ساله شمالی فک میکنم که ناپدری تجاوزکرد بهش بعد به طرز وحشیانه کشتش یااون د ...

به چیزای خوب فکرکن بابا بخدا خیلی ازمرداهم بهتراز پدر میشن اینجوری باشه بهزیستی نبایدبه هیچ کس بچه بده طرف بچه خودش که نیست میبره هزارتابلاسرش مییاره 

یکی دیگه بودعاشقم بود خیلی خودمم بهش حس خوبی داشتم ولی گفتم ازرو احساس تصمیم نگیر ازرو عقل بگیر اینم ...

اوه منم کلی خواستگار داشتم الان همشون خوشبخت من اینجوری ربطی نداره قسمتو پیشونی نوشتمون اینجوری بوده ازکجا معلوم بعدطلاق خوشبخت تر ازقبل نشیم چرا خدا بهترشودرنظرگرفته مثل کاربر مرساناجون

خودت چن وقت باهاش برو بیا بدون ذره ای علاقه بعدتصمیم بگیر

فعلا اصلا کسی نیست برای آینده پرسیدم تا یکی دو سال ازدواج نمیکنم فعلا منتظرم خونه مو مستقل کنم 

چرا چون یکبار انتخاب اشتباه داشته محکوم تااخرعمرتنها باشه همه که مثل همدیگه نیستن طرز فکر ادماهم فرق ...

خوشبخت شی عزیزم 

درسته طرز فکرا فرق میکنه شما هم سنت کمتر از منه فکر کنم ،حقته دوران متاهلی

به چیزای خوب فکرکن بابا بخدا خیلی ازمرداهم بهتراز پدر میشن اینجوری باشه بهزیستی نبایدبه هیچ کس بچه ب ...

سردرگمم خوشبحالت که طلاق گرفتی الان بفکر بعدی هستی من اندرخم یه کوچه موندم

اوه منم کلی خواستگار داشتم الان همشون خوشبخت من اینجوری ربطی نداره قسمتو پیشونی نوشتمون اینجوری بوده ...

منم ازهمین قسمت لعنتی میترسم خدا لعنت کنه مردا عوضیوو که مارو به اینجاهامیکشونن

فعلا اصلا کسی نیست برای آینده پرسیدم تا یکی دو سال ازدواج نمیکنم فعلا منتظرم خونه مو مستقل کنم

خوب کاری میکنی عزیزم انشالله بهترینا سرراهت قراربگیرن