2777
2789
عنوان

تکلیف زندگی وازدواج بعدطلاق اونم بابچه لطفابیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 535 بازدید | 74 پست
یعنی چی متوجه نمیشم ؟

یعنی بچه های خانوم رو قبول نکرذن متاسفانه 

مجبور شدن ازدواج نکنن

هر تصمیمی میخوای بگیری بگیر ولی یا با تموم وجود پاش بمون یا کاملا بیخیال شو‌، دو دل بودن آدمو‌ نابود میکنه 🥲
خاله ام هستبچش ۳ سالش بود طلاق گرفت۳ روز درهفته پیش مادرشه ۴ روز پدرشپدرش هم ازدواج کرده خاله ام هم

اهان مال من کلا پیش خودم چون پدرش اعتیاد داره نمیتونم بدم بهش حتی یک روز کلا گفتم بره پی کارش سمت مانیاد

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم میخوام بدونم ولی من نمیخوام ازدواج کنم دوباره بنطر وقتی شانسم ازاولی این بود بعدیام همینه فقط مش ...

خوب همه که مثل هم نیستن الان خواهرم خاله هام همشون خوشبخت هستن مال من معتاد از آب درآمد چرابابدتنهابمونیم 

خوب همه که مثل هم نیستن الان خواهرم خاله هام همشون خوشبخت هستن مال من معتاد از آب درآمد چرابابدتنهاب ...

من ازازدواج مجدد میترسم خیلی میخوام بچمو بزرگ کنم اگه بچه رو هم بهم نده ازدواج نمیکنم فقط اگه خونوادم پافشاری کنن... منم همه آدما دوروبرم خوشبختن

کاربری دست صدنفره همه اون صدنفرم خودمم😐 با مودای مختلف🥱 نظر من توهر تایپکی نظر خودمه پس به خودم ربط داره نه به شما با تشکر 🤫

خداکنه منم‌عین شماخوشبخت بشم ایشاالله همیشه خوش باشی

این روزها مطلقه زیاده یا با بچه یا بدون بچه این ازدواج دوم کم کم عادیتر میشه  فرهنگسازی میشه قانون برای حمایت از بچه ها بیشتر میشه

یعنی بچه های خانوم رو قبول نکرذن متاسفانه مجبور شدن ازدواج نکنن

خودتون‌میگید بچه ها حتما دوتا بودن اونو کسی قبول نمیکنه من فقط ی پسر یک ساله دارم خودمم درآمد دارم اصلا کسی لازم نیست خرجشو بده

آره عزیزم چرا نشه،تازه سمت ما پدر دومی بهتر از اولی واسه بچه های زنش خرج میکنه،فقط عجله نکن که خدایی ...

نه دیگه من فرصت اشتباه ندارم ایندفعه هم مجبور به طلاق شدم چون شیشه میکشیدتوهم میزد نمیشد تحمل کرد حتماادم حسابی انتخاب میکنم