ghmar مدیر عضویت: 1401/05/23 تعداد پست: 811 عنوان تکلیف زندگی وازدواج بعدطلاق اونم بابچه لطفابیاید | مشاهده متن کامل بحث + 531 بازدید | 74 پست تواقوام ودوست واشناتون کسی بوده بعدطلاق اونم بابچه دوباره بتونه ازدواج کنه شوهرش بابچه مشکلی نداره ؟ امروز | 16:43 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
زیبای_نی_نی_سایتم عضویت: 1401/10/11 تعداد پست: 639 یعنی چی متوجه نمیشم ؟ یعنی بچه های خانوم رو قبول نکرذن متاسفانه مجبور شدن ازدواج نکنن هر تصمیمی میخوای بگیری بگیر ولی یا با تموم وجود پاش بمون یا کاملا بیخیال شو، دو دل بودن آدمو نابود میکنه 🥲
ghmar مدیر استارتر عضویت: 1401/05/23 تعداد پست: 811 خاله ام هستبچش ۳ سالش بود طلاق گرفت۳ روز درهفته پیش مادرشه ۴ روز پدرشپدرش هم ازدواج کرده خاله ام هم اهان مال من کلا پیش خودم چون پدرش اعتیاد داره نمیتونم بدم بهش حتی یک روز کلا گفتم بره پی کارش سمت مانیاد
ghmar مدیر استارتر عضویت: 1401/05/23 تعداد پست: 811 منم میخوام بدونم ولی من نمیخوام ازدواج کنم دوباره بنطر وقتی شانسم ازاولی این بود بعدیام همینه فقط مش ... خوب همه که مثل هم نیستن الان خواهرم خاله هام همشون خوشبخت هستن مال من معتاد از آب درآمد چرابابدتنهابمونیم
طلامطلام عضویت: 1402/03/05 تعداد پست: 4316 آره عزیزم چرا نشه،تازه سمت ما پدر دومی بهتر از اولی واسه بچه های زنش خرج میکنه،فقط عجله نکن که خدایی نکرده انتخاب غلط نکنی 👨👩👧
ghmar مدیر استارتر عضویت: 1401/05/23 تعداد پست: 811 وای دقیقا عین ۱۷سال پیش منی خداکنه منمعین شماخوشبخت بشم ایشاالله همیشه خوش باشی
دخترروزهای،سخت عضویت: 1403/08/15 تعداد پست: 838 خوب همه که مثل هم نیستن الان خواهرم خاله هام همشون خوشبخت هستن مال من معتاد از آب درآمد چرابابدتنهاب ... من ازازدواج مجدد میترسم خیلی میخوام بچمو بزرگ کنم اگه بچه رو هم بهم نده ازدواج نمیکنم فقط اگه خونوادم پافشاری کنن... منم همه آدما دوروبرم خوشبختن کاربری دست صدنفره همه اون صدنفرم خودمم😐 با مودای مختلف🥱 نظر من توهر تایپکی نظر خودمه پس به خودم ربط داره نه به شما با تشکر 🤫
ghmar مدیر استارتر عضویت: 1401/05/23 تعداد پست: 811 وای دقیقا عین ۱۷سال پیش منی چطوری باهمسرت اشناشدی اونم ازدواج گرده بود
وانیاز عضویت: 1398/09/19 تعداد پست: 10148 خداکنه منمعین شماخوشبخت بشم ایشاالله همیشه خوش باشی این روزها مطلقه زیاده یا با بچه یا بدون بچه این ازدواج دوم کم کم عادیتر میشه فرهنگسازی میشه قانون برای حمایت از بچه ها بیشتر میشه
ghmar مدیر استارتر عضویت: 1401/05/23 تعداد پست: 811 یعنی بچه های خانوم رو قبول نکرذن متاسفانه مجبور شدن ازدواج نکنن خودتونمیگید بچه ها حتما دوتا بودن اونو کسی قبول نمیکنه من فقط ی پسر یک ساله دارم خودمم درآمد دارم اصلا کسی لازم نیست خرجشو بده
وانیاز عضویت: 1398/09/19 تعداد پست: 10148 اگرم بتونی کار بکنی خیلی بهتره حداقل اگه کسی بدون خرج بچتو خودت میدی حتما بهتر قبول میکنه
ghmar مدیر استارتر عضویت: 1401/05/23 تعداد پست: 811 آره عزیزم چرا نشه،تازه سمت ما پدر دومی بهتر از اولی واسه بچه های زنش خرج میکنه،فقط عجله نکن که خدایی ... نه دیگه من فرصت اشتباه ندارم ایندفعه هم مجبور به طلاق شدم چون شیشه میکشیدتوهم میزد نمیشد تحمل کرد حتماادم حسابی انتخاب میکنم