2777
2789
شزنده ولی چرت و پرت میگی عزیزم.. گربه ای ک واکنسن زده باشه بیگاری ب انسان منتقل نمیکنه.. شما وقتی گر ...

عزیزم من از خودم نمیگم. چیزی که به ما تدریس شده و بر اساس مقالاتیه که درمورد این بیماریهاس گفته شده اینه. هیچوقتم نگفتن الا بلا گربه نداشته باشید گفتن احتیاط کنید. حالا شما دوست نداری احتیاط نکن 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم یه چیزی بهت میگم هنیشه یادت بمونه ..تو خرید ۲نوع نژاد از حیوون ...یکی گربه ی اسکاتیش و یکی سگ ...

هیکل سگامو ببین فرقشونو😁بااینکه اون بزرگتره اصلا بزرگ نیست ولی دربرابر اون پامره مث غوله...عاشقشونم دیگه ..حیوون خیلی خوبه ‌‌‌..حتما اکه واقعا شرایط نگهداریشو داری و خسته نمیشی و واقعا مسئولیت پذیری یکی بخر والا اصلا فکر خرید نکن .‌‌...چون حیوون وابسته میشه بخوای بخری و زود دلتو بزنه و سر باز کنی و بخوای بفروشی حیوون اذیت میشه ‌.‌اگه از رو تصمیم آنی و هیجان قصد خرید داری هیچوقت هیچ حیوونی نخر ....وقتی میخری باید به تمام جوانبش فکر کنی بعد تصمیم بگیری ...چون حیوون هم خرج داره هم مسیولیت گاها کثیف کاری داره ..‌.اذیت داره .‌‌حرف و تمسخر مردم هست ‌...ریزش موهاشون هست تو بهار .‌‌..پاپندت میکنن واسه مهمونی و مسافرت ....گاها بیخوابی هم داره واست مخصوصا اولاش که حیوون غریبه تو خونه ....خیلی خیلی مسیولیت داره ...اول حوب فکراتو بکن اگه میتونی تااخر ازش حوب نگهداری کنی بخر نه واسه یه زمان محدود ...هرزمان خریدی از طریق همین تاپیکت بمنم خبر بده🤗🤗🤗❤❤❤💋تو این عکس شوهرم اومده خونه صدای ماشینشو فهمیدن پشت در منتظر واستادن شوهرم بیاد خونه بپر بپر کنن روش😁😁

کاربری سوممه بی دلیل و بی خبر از همه جا و همه چیز تعلیق شدمم اخه چراااااا😎😎😎😎 اسم هارو اصلا نمیخونم شاید تو یه تاپیک باهات هم نظر بودم و یجای دیگه باهات جنگیدم تو به دل نگیرر.😍مدافع و حامی حقوق حیواناتم ❤❤ عشق میدم بهشون و صد برابر عشق میگیرم ازشون ،خدا هم اون بالا میبینه و دعاشونو در حقم مستجاب میکنه 🤗🤗.اگه جایی گربه یا سگی دیدی دنبالت میاد نمی‌خواد بترسونت یا آسیب برسونه  ،اون گشنشه حتی شده یه لقمه از غذاتو بهش بدی ، بخدا که صوابش کمتر از سیر کردن آدم گرسنه نیست . اینا هم مخلوق خدان،خدا دوسشون داشت که آفریدشون 😻پس توهم مخلوق خدارو دوست داشته باش اینا خیلی معصومن..😻😻 تو این روزای گرم بیاین بفکرشون باشیم حتی یه ظرف اب کوچیک کنار جدول تو پیاده رو یا زیر درخت  هم بزارین  باعث میشین یه موجود بی زبون از تشنگی دربیاد همین کارهای کوچیک باعث میشه اونا دعاتون کنن ، خدا هم ازون بالا میبینت و جبران می‌کنه واست ، اون موقع است که گره ای که  تو زندگیت داری  بخودیه خود باز بشه مشکلت حل بشه ،دست به خاک بزنی طلا بشه .من خیلیییی امتحان کردم و هربار هم جواب گرفتم ،تو هم امتحان کن دل بده به حیوونای بی پناه و یتیم ،زودتر از صدتا نذر و دعا و چله جواب میگیری . فقط یکبار امتحان کن فقط یکبار ❤من آرامش زندگیمو مدیون دعای این موجودات بی آزار و بی دفاعم ، از ته قلبم ایمان دارم  .....اگه امضامو میخونی بی توجه رد نشو کافیه یکبار امتحان کنی 😚🤗❤
عزیزم من از خودم نمیگم. چیزی که به ما تدریس شده و بر اساس مقالاتیه که درمورد این بیماریهاس گفته شده ...

عزیزم ماها چون تجربه داریم تجربمون بیشتر به واقعیت نزدیکتره تا حرف استاد و نوشنه های کتاب ...به نوعی تجربه فراتر از تئوریه

کاربری سوممه بی دلیل و بی خبر از همه جا و همه چیز تعلیق شدمم اخه چراااااا😎😎😎😎 اسم هارو اصلا نمیخونم شاید تو یه تاپیک باهات هم نظر بودم و یجای دیگه باهات جنگیدم تو به دل نگیرر.😍مدافع و حامی حقوق حیواناتم ❤❤ عشق میدم بهشون و صد برابر عشق میگیرم ازشون ،خدا هم اون بالا میبینه و دعاشونو در حقم مستجاب میکنه 🤗🤗.اگه جایی گربه یا سگی دیدی دنبالت میاد نمی‌خواد بترسونت یا آسیب برسونه  ،اون گشنشه حتی شده یه لقمه از غذاتو بهش بدی ، بخدا که صوابش کمتر از سیر کردن آدم گرسنه نیست . اینا هم مخلوق خدان،خدا دوسشون داشت که آفریدشون 😻پس توهم مخلوق خدارو دوست داشته باش اینا خیلی معصومن..😻😻 تو این روزای گرم بیاین بفکرشون باشیم حتی یه ظرف اب کوچیک کنار جدول تو پیاده رو یا زیر درخت  هم بزارین  باعث میشین یه موجود بی زبون از تشنگی دربیاد همین کارهای کوچیک باعث میشه اونا دعاتون کنن ، خدا هم ازون بالا میبینت و جبران می‌کنه واست ، اون موقع است که گره ای که  تو زندگیت داری  بخودیه خود باز بشه مشکلت حل بشه ،دست به خاک بزنی طلا بشه .من خیلیییی امتحان کردم و هربار هم جواب گرفتم ،تو هم امتحان کن دل بده به حیوونای بی پناه و یتیم ،زودتر از صدتا نذر و دعا و چله جواب میگیری . فقط یکبار امتحان کن فقط یکبار ❤من آرامش زندگیمو مدیون دعای این موجودات بی آزار و بی دفاعم ، از ته قلبم ایمان دارم  .....اگه امضامو میخونی بی توجه رد نشو کافیه یکبار امتحان کنی 😚🤗❤
شزنده ولی چرت و پرت میگی عزیزم.. گربه ای ک واکنسن زده باشه بیگاری ب انسان منتقل نمیکنه.. شما وقتی گر ...

منم ۳۵سالمه از وقتی خودمو شناختم تو خونه ی پدریم هم سگ داشتم هم گربه .‌‌‌هنوزم هر دو مدلشو دارم ...یعنی یادم نمیاد هیچ روزی از عمر ۳۵سالم من بدون حیوون بودم حتی دانشکاه شهر دیگه قبول شدم یکی از گربه هامو یا خودم اوردم ....ازدواجم کردم فورا گربه خریدم بعدشم سگ ولی تابه این سن جز سرماخوردگی مریضیه دیگه نگرفتم ...سرماخوردگیم شاید هر چندسال بگیرم اخرین سرماخوردگیم سال ۹۳بود ....اینهمه میگن چرا من مریض نشدم وقتی غرق حیوون بودم و هستم و هم خواب و همسفزه ام باهاشون ...وقتی میخوابم سگام یکی اینوره یکی اونورم ....قبل سگام گربه هام روم بودن ت  خواب ...موقع غذا هم بخاطر حیوونام رو میز غذا نمیخوریم سفره میندازم رو زمین ...ولی سوای اینا به بهداشتشون خیلی میرسم .....گربه هام که تو اتاق مجزان هیچ ..ولی سگام ک پیشمن وقتی دسشویی میکنن بهشون اموزش دادم صدام کنن و مث انسان میشورمشون چه جیش چه پیپی ....حمام خم هفته ای ۲بار ....بیرونم ک میبرم سگم خودش بدو میرسیم خونه یکراست میره تو حموم تا من 

لباسامو عوض کنم برم حمومش کنم یعنی عادت کرده ...سگ جدیدمم از اون یکی همه ی اینارو یاد گرقته و تقلید میکنه ...من به بهداشتشون میزسم بخاطر سلامت خودم ..

ولی اینکه میگن ویروس دارن و عامل مریضین اصلا قبول ندارم ..حیوونی که از ادم به بهداشتش بیشتر رسیدگی میشه چع نریضی ای میتونه داشته باشه اخه ...سگ و گربه ی ولگرد اشغالخور که نیستن ..حتی اوناهم اگه مریضی پوستی و خاصی نداشته باشن مریض نمیکنن ادمهارو بخوایم دست بزنیم بهشون یا تو حیاط زندگی کنن ....

عزیزم ماها چون تجربه داریم تجربمون بیشتر به واقعیت نزدیکتره تا حرف استاد و نوشنه های کتاب ...به نوعی ...

اصلا به من چه. ضررشو خودتون میکشید. وگرنه تو همون کلاس درس دوستاییو داشتم که گربه داشتن و به قول شما چیزیشون نشده. یه سریاشونم که اصولشو رعایت نکرده بودن مریضی بدی میگیرن. رعایت نکردنه نتیجش میشه بیماری پنجه گربه هم سفره شدنه نتیجش میشه توکسوپلاسما. ضرر اینارو من نمیکشم. هرچیزی اصول خودشو داره. اگه اصولی دارید نگه داری میکنید پس چرا گارد میگیرین 

حالا با اینکه گارد میگیرین ولی چون سایت برای خانومای بارداره میگم. یکی اومد خونتون باردار بود و مدام از گربتون فاصله میگرفت لطفا لطفا لطفا درکش کنید. این توکسوپلاسما که گفتم ممکنه گربه ی شما با تمام مراقبتهایی که ازش کردین داشته باشه یا نه اصلا شما بهش مقاوم باشید و بدنتون بهش آلوده نشه قطعا واسه اون گربه هم ی چیز عادیه ولی اون خانوم باردار اگه آلوده شه بچش سقط میشه. اگه کسی باردار بود اومد گفت گربتو میشه به من نزدیک نکنی مسخرش نکنید. درکش کن 

عزیز لطفا چرت و پرت نگو.. ده ساله گربه دارم ی مریضی هم نگرفتم تاحالا... گربه ها واقعا فرشته آن.. هر ...

جدا من نگفتم دوسشون ندارم یا باهاشون مشکل دارم اتفاقا پست قبلی های من رو بخونی به سلامتی هم انسان و هم گربه اشاره کردم 

اینکه تا الان مریض نشدی دلیل نمیشه بعدا هم نشی یا دلیل نمیشه کس‌ای دیگه هم مریض نشن 

لطفا خودت چرت و پرت نگو من استادم که چندین ساله فیزیولوژی بدن انسان رو تدریس میکنه این مطلب رو گفته 

آخخخ منم همینو میگم. چرا نمیگیرن که چی میگم؟

میفهمن چی میگی ولی گارد گرفتن نسبت به این موضوع و نمیخوان قبول کنن  

بدن همه ی انسان ها که شبیه هم نیس بگیم یکی مریض نشده ینی بقیه هم مریض نمیشن یا همین شخص در آینده مریض نمیشه

سلام ببخشید این گربه های کوچولو ک تازه متولد میشن چطوری جای دستشویی شونو یادشون بدیم

سلام اگه ظرف خاک مخصوص خریدی براش

و گربه ات قبلاا جای دیگه دستشویی کرده ظرف خاکتو بذار همون جا

کلا جایی بذار امنیت داشته باشه

معمولا خودشون تو خاک دستشویی میکنن ی چند بار هم بهش نشون بدی دیگه جای دستشوییشو پیدا می‌کنه 

بفکر آخرش نباش از مسیر لذت ببر :)🤍️