2777
2789
طور حرف زدنت قشنگ مشخصه نهایتا هیجده ساله ات باشه به هر حال چیکارت دارم اگه هر چقدر هم مریضی بگیری ب ...

فهمیدیم که مهربونی و غصه و دغدعه بقیه رو داری 

فقط برو به بالایی هات بگو به بجه های سیستان بلوچستان و مناطق محروم هم برسن بیمار زیاد دارن دکتر ندارن بهداشت ندارن مدرسه ندارن و...... فهمیدی بچه 

اگه بچه نبودی نمیپریدی وسط بحثی که برای یکی شیرینه و تو با دو تا اکانت نمیاکمدیخودت خودت رو تایید کنی

باشه فهمیدیم گربه و سگ میکروب داره و تو میدونی بقیه نمیدونن

برو سراغ درس و مشقت

بسیج شدید مثلا فرهنگ سازی کنید کسی گربه و سگ نخره .اما اب تو هاون میکوبید بچه

تا یه تاپیک درباره حیوونا زده میشه یه عده پیف پیفو پیدا میشن هزار جور انگ به این زبون بسته‌‌ها بچسبو ...

نمیدونم این لشگر دغدغه مند ، مریضی و گشنگیو بی دوا درمونی بچه های سیستان و بلوچستان رو ندارن که دارن توکثافت زندگی میکنن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تا یه تاپیک درباره حیوونا زده میشه یه عده پیف پیفو پیدا میشن هزار جور انگ به این زبون بسته‌‌ها بچسبو ...

ما به حیوونا انگ نزدیم اتفاقا به شما انگ زدیم که دارید آزارشون میدید 

نمیدونم این لشگر دغدغه مند ، مریضی و گشنگیو بی دوا درمونی بچه های سیستان و بلوچستان رو ندارن که دارن ...

دغدغه چسکی

مگه اینا افریده‌های خدا نیستن مگه اینا رو آفرید که میکروباشون بره تو حلق این ادما؟

همین دولت کلی به محیط زیست لطمه نزد کلی جنگل اتیش میگیره رود و دریاچه خشک میشه اما یه مشت افسارگسیخته پیدا میشن که ته بی‌رحمیشون رو واسه این حیوونا نشون بدن

اره میدونم سگ‌های گرسنه حمله میکنن اما اینم راه حل داره نه اینکه کل سگها محکوم به مرگ بشن 

هیچ وقت نمیفهمم این جماعت رو

کنار ما باش که با هم خورشید رو بیرون بیاریم☀.

شما هم گوشت میخورید  چرا برای شکم خودتون چاق شون میکنید چرا بچه گاو رو زکد ازش جدا میکنید .چرا شیر گاو و گوسفند و بز رو برای شکم خودتون از بچه حیوون کم می کنید؟مرغ میخورید ازارشون میدید سر چهل روز چاق شون میکنید و میکشیدشون

تو گفتی میکروب دارن و مریض میشید حرف تو عوض نکن نگفتی ازارشون میدید خوب وقتی به ضررت میشه حافظه ماهی وار پیدا میکنی😂😂

ما هیچ کاری به حیوونا نداریم فقط راضی به عذاب و مرگشون نیستیم

اره میدونم دوستی خاله خرسه دارید

ما هیچ کاری به حیوونا نداریم فقط راضی به عذاب و مرگشون نیستیماره میدونم دوستی خاله خرسه دارید

دوستی خاله خرسه رو اونی داره که بخاطر خودش حیوون خدا رو عقیم میکنه. ناخونای پنجه ی گربه شو میبره که خودش راحت باشه. نوک پرندشو قیچی میکنه . به این میگن دوستی خاله خرسه 

شما هم گوشت میخورید چرا برای شکم خودتون چاق شون میکنید چرا بچه گاو رو زکد ازش جدا میکنید .چرا شیر گ ...

همشون همینن کلی سفسطه میکنن که بگن که خیلی دغدغه دارن اما ته حرفشون چیزی جز ظلم نیست

اون روز یکی میگفت به گربه‌ها غذا ندین تا موش‌ها رو بگیرن حتی زیاد شدن موش‌ها هم مقصرش گربه‌هان

بعدش گفت ها باید کم بشن چون پرنده‌های مهاجر رو شکار میکنن...اخرش نفهمیدم بلاخره باید از طبیعت تغذیه کنن یا جای دیگه😂

حیوونی که تو آشغالی غذا پیدا میکنه رو هم هزار جور انگ بهش میزنن چیه این انسان

دغدغه چسکیمگه اینا افریده‌های خدا نیستن مگه اینا رو آفرید که میکروباشون بره تو حلق این ادما؟همین دول ...

مثلا میخوان مردم رو به سوی افکار خودشون هدایت کنن همه  مثل اونا فکر کنن

خیلی وقته گیر دادن مردم نباید گربه و سگ نگه دارن .هر دفعه از یه دری وارد میشن .الان افتادن به ایجاد هراس در مردم بلکه بترسن از میکروب 

شما هم گوشت میخورید چرا برای شکم خودتون چاق شون میکنید چرا بچه گاو رو زکد ازش جدا میکنید .چرا شیر گ ...

عه راست میگی عزیزم چرا به ذهن خودم نرسید از این به بعد گوشت سگ و گربه بخوریم😐😐😐. دو اینکه طبیعت گاو با سگ یکیه؟ 

دوستی خاله خرسه رو اونی داره که بخاطر خودش حیوون خدا رو عقیم میکنه. ناخونای پنجه ی گربه شو میبره که ...

ببین من از کلی گربه نگه داری میکنم با هیچ کدوم این کارا رو نکردم

حرفم با اوناییه که میخوان خودشون رو از حیوانات دور کنن گرسنگی بدن تا نسلشون کم بشه سگ‌ها رو بکشن و هزار جور حرف دیگه

این چیزایی که تو میگی خیلی اداییه نمیبینی چه ظلمهایی بهشون میشه؟گربه رو میسوزونن هزار جور بی‌رحمی سرشون درمیارن چون نباید زیاد شن چون فقط ما دوپاها باید تر بزنیم به زمین

دغدغه چسکیمگه اینا افریده‌های خدا نیستن مگه اینا رو آفرید که میکروباشون بره تو حلق این ادما؟همین دول ...

عه راست میگید مگه خدا اتیشو آفرین که مارو بسوزونه پس آتیش خطر نداره😐😐😐

مثلا میخوان مردم رو به سوی افکار خودشون هدایت کنن همه مثل اونا فکر کننخیلی وقته گیر دادن مردم نباید ...

معلوم نیست فردا پس فردا چه بهونه‌ای میخوان دستشون بگیرن

از بحث کردن تا اینجا فهمیدم خیلی افکارتون بچه گانس. و خیلی گارد عجیب غریبی دارید. در حالی که من چیزایی که یاد گرفته بودمو در اختیارتون گذاشتم. حالا هم هرطور راحتید. یعنی تو نگهداری پت هاتون اصول بهداشتیو رعایت نکنید به جهنم