بچه ها من مجردی به صورت حرفه ای ورزش میکردم روزی دوساعت پیاده روی تند داشتم بدنسازی کار میکردم ، تغذیمم خیلی رعایت میکردم و همیشه فیت بودم ، تا اینکه ازدواج کردم شوهرم ی آدم به شدت شکمو و به تغذیش خیلی میرسه البته بگم چیز های ناسالم میخوره مثلا هر روز نوشابه میخره ، منم خوردم به دست این ، شوهرمم مدام تشویقم میکرد بخور بابا دنیا دو روزه ، باردار هم شدم و وزنم به شدت بالا رفت الان ۴ ماهه زایمان کردم ، وزنم ۱۰۵ کیلوعه دیگه داره حالم از خودم بهم میخوره ، میخوام باز شروع کنم دوباره برگردم به وزن فیلم ، اینم بگم شهر غریبم هیچ کس نیست بچمو نگه داره ، باشگاه و پیاده روی هیچی نمیتونم برم ، شوهرمم که مدام میگه ول کن بابا لاغر نکن همه خوراکی های پر کالری میخره ، به نظرتون چکار کنم ؟؟ رژیم بگیرم نهایت بتونم تو خونه برقصم میتونم لاغر کنم ؟؟؟؟ آخه وزنم خیلی بالاس😭😭😭😭
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
سلام من ی مدت کالری شماری کردم الان هم به استپ خوردم هم ی روز رعایت میکنم ی روز نه ..نمیدونم چکار ک ...
خیلی سخته مداوم رژیم داشتن من هشت ماه چهل کیلو کم کردم بدون استپ ولی حتی یک بار هم چیت نکردم . الان بعد یکسال چهار کیلو رفتم بالا چون عمل کردم و آنتی بیوتیک و ... باید دوباره رژیم بگیرم
تو یتوب بزن ایروبیک خیلیم اسونه روزی نیم تا یک ساعت از روشون برو رژیم کالری شماری بگیر روغن قندو حذف کن تو یک ماه اگ ایروبیکو رژیمو باهم رعایت کنی ده کیلو کم میکنی راحت