2777
2789
عنوان

با وزن صدوپنج کیلو چه خاکی بر سر کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 878 بازدید | 80 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم بهت درخواست میدم لطفا قبول کن

باشه گلم. 2نفر دیگم. مثل ما وزنشون بالاس اونام بیان گروه میزنم جهت انگیزه 

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید. و من یتوکل علی الله فهو حسبه✨(تیکر لاغریمه) 
چرا؟؟؟

عوارض

ارتودوکس☦❤              👩‍⚕️دانشجوی پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران(آینده)👩‍⚕️سال دیگه تاپیک قبولیمو میزنم قطعا✌💟دختری که واسه استقلالش و رسیدن به هدفش تلاش میکنه💟  به امید رسیدن به آرزو هام😍 طرفدار پر و پا قرص هشدار برای کبرا ۱۱🤌👮💙میشه اگر امضامو خوندی برام آرزوی موفقیت کنی💙به نام خداوند رنگین کمان🖤بچه ها نخندینا🖤بارون اومد و یادم داد🖤

منم تو بارداري٣٨ كيلو اضاف كردم خيلي داغون شدم ١٢٥ شدم تو بارداري ولي الان يكماه رژيمم سه چعاركيلوًكم كردم

نون سفيد و شيريني جات از هرنوعي حذف كردم

برنج فقط شش قاشق اونم هرروز نه چون بچه شير ميدم مجبورم

نون سفيدم حذف كردم جاش نون جو دوتا صبحونه يكي يا دوتا شب مصرف روغنم كم كردم و سبزيجات زياد تر مصرف ميكنم با اب 

بدون ورزش تونستم كم كنم 

دقيقا منم با اينكه خيبي اضاف دارم حاضر ب اسليو نيستمچون قبلا سي كيلو كم كردم باز انگيزه دارم كم كنم

اره

ارتودوکس☦❤              👩‍⚕️دانشجوی پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران(آینده)👩‍⚕️سال دیگه تاپیک قبولیمو میزنم قطعا✌💟دختری که واسه استقلالش و رسیدن به هدفش تلاش میکنه💟  به امید رسیدن به آرزو هام😍 طرفدار پر و پا قرص هشدار برای کبرا ۱۱🤌👮💙میشه اگر امضامو خوندی برام آرزوی موفقیت کنی💙به نام خداوند رنگین کمان🖤بچه ها نخندینا🖤بارون اومد و یادم داد🖤

عوارضش چیه؟؟؟

هیچی باید با زندگی خدحافظی کنی بدن نابود میشه پوست مو استخون خون سلول ها همشوننننن داغون میشن

هیچی باید با زندگی خدحافظی کنی بدن نابود میشه پوست مو استخون خون سلول ها همشوننننن داغون میشن

نمی‌دونم چی بگم والا ! من خودم حدود ۱۰ ساله جراحی کردم بای پس کردم که از اسلیو سنگین تره ، نمیگم عوارض نداره بله موها ریزش داره بدن کمی ضعیف میشه ولی مطمئنن چاقی عوارضش خیلی بیشتره !!!!  دو سال پیش هم  باردار شدم خداروشکر مشکلی نداشتم اصلا دخترم هم با وزن ۳۵۰۰ بدون هیچ مشکلی دنیا اومد