2777
2789
عنوان

اونایی مادرشوهر یا خواهرشوهر هستین چرا یهو با عروس سرد میشین

| مشاهده متن کامل بحث + 579 بازدید | 71 پست
شوهرم باور نمیکنه هرچی براش توضیح میدم میگه نه مادرم خوبه.میگم آخه ببین من چقدر خوبی کردم چرا مثل یخ ...

تازه عروسی ؟ 

ببین شوهر منم خیلی وابسته خانوادش بود ولی کاری کردن باهامون ک شوهرم سرد شد ازشون 

هر عروسی بود قطع میکرد باهاشون ولی من باز بخاطر شوهرم رفت و امدمو دارم 

شماهم اگ همش بگی ب شوهرت اینکارو کردن اونکارو کردن گارد میگیره اجازه بده خودش ببینه بی محلی هاشونو 

اما اگ میبینه و قبول نداره از مشاور کمک بگیر 

شما ک غریبه نیستین من هر شب دارم مچ خودمو در حال غصه خوردن برای چیزی ک هزار بار گفتم فراموش کردم میگیرم 🥲🖤

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

والا عروس ما خودش سرد بود کلا تمایلی به رابطه نداشت ما هم اصراری نداشتیم گفتیم هر جور راحتی 

الان شما ببین بک هفته پیش پسرم مریض بود برادرم زنگ زد بهرحال زن داداشم فهمید پسرم مریضه 

دو روز بعد خودش پیام داد که پسرت خوب شده فکرم پیشش مونده که من پاسخ دادم و تشکر کردم 

۵ روز بعد جواب داده که مرسی 

مسئله اینکه اینهمه خانوما در موردِ مادرشوهر و خانواده شوهر میگن و میشنویم ولی بازم فکر میکنیم موردِ ...

خب من میکم اگه اینجوره توقعم نداشته باشن من سالی چندبار ببرمشون سفر ببرم بیرون و هی دعوت کنم

خیلی پس زرنگ و پستن

خب من میکم اگه اینجوره توقعم نداشته باشن من سالی چندبار ببرمشون سفر ببرم بیرون و هی دعوت کنمخیلی پس ...

این دیگه متاسفانه یا خوشبختانه برمیگیرده به همسر شما که چقدر بهشون رو میده، بنظرم خیلی با خوشی و سیاست بپیچونیدشون همیشه.

والا عروس ما خودش سرد بود کلا تمایلی به رابطه نداشت ما هم اصراری نداشتیم گفتیم هر جور راحتی الان شما ...

بخدا من اینجوری نیستم

خیلی مهربون بودم باهاشون

انگار اثری نداره نمیدونم سنگی چیزی هستن

فکن تو عروستون هی ببرت تهران مسافرت شمال کلی باهات صمیمی باشه برات تولد بگیره  هی بگه بیا خونمون.بعد شما هیجوره تلافی نکنی نه تولد نه حتی یبار نگی پاشو بیا خونمون 

شما زیادی دیگه خودتو قاطی کردی باهاشون بذار کنار شاید یه تکونی بخورنکم کم شوهرت میبینه خودش متوجه می ...

من احمق چقدر اینار بردم مسافرت.فکن پدرم همین پارسال بردشون تهران برا خرید.منم نبودم تازه

چرا انقد خواهرا حسودی آخه نمیتونن ببینن

کآری نمیشه کرد

خواهرشوهر من شوهر من براش رقیب بود و من حتی تحمل نداشتن خونه بخریم با اینکه بسیار کوچیکتر خونه خودشون بود

الان برادر کوچیکه رو دوست داره بیا ببین چیکار میکنه برای زنش ‌کلی کمک حال مادرشوهرم کلی مادری میکنه چون خواهرم میخواد 

من والا توقع کار نداشتم ازشون هیچ موقع اما اونقدر اذیتم کردن که من که واقعا دوستشون داشتم به شدت سرد شدم

تازه عروسی ؟ ببین شوهر منم خیلی وابسته خانوادش بود ولی کاری کردن باهامون ک شوهرم سرد شد ازشون هر عرو ...

میبینه و میدونه ولی میگه مادرمه چکار کنم

نمیتونم بزارم کنار.میگم کی گفت بزار کنار فقط سفر نیاد خونه روش نده بیاد وقتی آنقدر سرده

كار شما غير طبيعيه كه تا الان سرد نشدى و انقدر سرويس دهى كردى يبار همون اول ديدى احترام نگه نميدارن ...

از بس اعتماد بنفس کم بود تا میدیم بی محلی میکنن ناراحت میشدم بیشتر محبت میکردم.الان کم میکنم به چشمشون میاد فاصله میگیرن

شوهرم باور نمیکنه هرچی براش توضیح میدم میگه نه مادرم خوبه.میگم آخه ببین من چقدر خوبی کردم چرا مثل یخ ...

اصلاً نخواه که شوهرت رو قانع کنی

چون وقتی قانع بشه که مادر خوبی نداره صدمه روحی اون قضیه زندگی خودت رو درگیر میکنه

بذار مادرش براش تو اوج باشه

حتی شاید خودش میدونه ولی از خجالت شما داره مقاومت می‌کنه

شما فقط کارهایی که از رو دلت هست انجام بده و اگر دوست نداشتید انجام نده اما توقع جبران نداشته باشید

ظاهرت رو حفظ کن از نظر برخورد ولی خدمات رو کم کن

امیرالمومنین علی میفرمایند:از خلوتی راه سعادت نهراسید!!
میبینه و میدونه ولی میگه مادرمه چکار کنمنمیتونم بزارم کنار.میگم کی گفت بزار کنار فقط سفر نیاد خونه ر ...

همه مردا همینن انتظار نداشته باش مادرشونو نادیده بگیرن 

راجب سفر شوهرتو به زبون بگیر بگو این دفعه خودمون بریم دفعه بعد با اونا 

توام پیش شوهرت حفظ ظاهر کن پشت سر مثل خودشون باش

شما ک غریبه نیستین من هر شب دارم مچ خودمو در حال غصه خوردن برای چیزی ک هزار بار گفتم فراموش کردم میگیرم 🥲🖤