2777
2789
عنوان

اونایی مادرشوهر یا خواهرشوهر هستین چرا یهو با عروس سرد میشین

| مشاهده متن کامل بحث + 578 بازدید | 71 پست
مرحبا به مادر شماکاملآ درست میگناگر بدونی این محبت میتونه گره محکم بین شما و همسرت باشه و زندگی تون ...

خیلی برام سخت شده این اواخر دلمو خیلی شکسته نمیدونم واقعا

گاهی یه تیکه میندازه ب خدا تا سه ماه فکرم درگیره بهش

دختر خالم همیشه همه جا مادر شوهرش باهاش بود حتی تو مهمونی های سمت خودشخیلی تلاش کرد تا پای مادر شوهر ...

هیچ ربطی به این چیزا نداره. کلی مرد هست رابطشون با مادرشون کم هست ولی خیانت نمیکنن. به نظرم مادر شوهره رفته اینو پخش کرده که عروسشو حرص بده و اونو مقصر اصلی نشون بده

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

میدونممقصر خود همسرم بزور میگفت یسر بزنیم بعد پارک می‌کرد میگفت تو نمیخای نیا تونمیشد که زشت بود.بعد ...

به همسرت بگو این که سرزده بری درست نیست چند بار باهاش نرو خودش درست میشه

میدونممقصر خود همسرم بزور میگفت یسر بزنیم بعد پارک می‌کرد میگفت تو نمیخای نیا تونمیشد که زشت بود.بعد ...

ببین من حتی مادرم بی‌خبر بیاد کلی عصبانی میشم

دست خودم نیست یعنی میرم تو اتاق خودم رو میزنم

مرتب هم میگم چرا زنگ نزدی

انگار یه جور واکنش روانی هست

غبطه میخورم به کسانی که همیشه باروی خوش از 

مهمان سرزده استقبال میکنن 

امیرالمومنین علی میفرمایند:از خلوتی راه سعادت نهراسید!!
هیچ ربطی به این چیزا نداره. کلی مرد هست رابطشون با مادرشون کم هست ولی خیانت نمیکنن. به نظرم مادر شوه ...

بله کاملآ درسته

ولی ما از ظرفیت آدم ها بی خبریم

من نگفتم هرکس مادرش نباشه خیانت میکنه

ولی برای بعضی ها ممکنه همون حضور مادر مانع گذشتن از خط قرمز ها بشه

پدر خودم از سه سالگی مادر نداشته

الحمدلله همیشه به مادرم وفا دار بوده

من میگم اگر کسی تو زندگی همسرم هست که خطری برای

زندگی مشترک نداره بهتره حذف نشه

چون جاش با کسی دیگر پر میشه 

بله کاملآ درستهولی ما از ظرفیت آدم ها بی خبریممن نگفتم هرکس مادرش نباشه خیانت میکنهولی برای بعضی ها ...

شما درست میگی و بهتره اینطور آدما حذف نشن چون هر چی باشه مادرشه و تا ابد مادرش میمونه نمیشه که بخاطر چند تا دلخوری قیدش بزنه. اما بهترین کار اینه زن شرایطشو با همسرش اینقد قوی کنه اگه خدایی نکرده مشکلی پیش اومد مرد سمت این چیزا نره. 

هیچ ربطی به این چیزا نداره. کلی مرد هست رابطشون با مادرشون کم هست ولی خیانت نمیکنن. به نظرم مادر شوه ...

نه اصلأ ما با مادر شوهرش معاشرت نداریم

خود دختر خالم برامون تعریف کرده 

حتی الان بعد کلی دوندگی برای شکایت میگه کاش از روز اول به روی خودم نیاوردم که خیانت رو فهمیدم وزندگیم رو میکردم

اونقدر پیگیر بود که حتی الان رفته داره حقوق میخونه

کلی راه سخت رو برای حفظ زندگی مشترک امتحان کرد

در حالی که آسون ترین راه همون کنار آمدن با مادر شوهر بود

بنده خدا الان هم به خاطر فشار کاری و روانی ام اسش 

فعال شده و متاسفانه بیمارستان بستری شده 😞

ببین عزیزم اگه برات مهمه یه بار گلایه کن بعدش ببین تغییر میکنن 

اگه نکردن کلا فک کن مادرشوهر نداری مرده.تمام 

با یه مرده چجور رفتار میکنن سورپرایزش نمیکنن دعوت نمیکنن وانتظار دعوت ومحبت هم ندارن

دیه نمیکنمدیگه باهاشون معمولی امدعوتم کنن میرم نکنن نمیرمهرچند وقت یبار هم به رسم ادب و احترام با هم ...

اهمیت داره مگه سردیو گرمیشون ؟چرا نقطه ضعف دادی دستشون که اگه بهش محل ندیم ببخشید بیاد ..مونوم میشوره ..نکن با خودت عزت نفس داشته باش.

ببین من حتی مادرم بی‌خبر بیاد کلی عصبانی میشمدست خودم نیست یعنی میرم تو اتاق خودم رو میزنممرتب هم می ...

اره آخه من خودم تو هر شرایطی روم خوشه ب مهمون شاید یسری نتونن واقعا.ولی آخه اونم باید درگ کنه تیکه هاشو ب پسرش بندازه من چه گناهی دارم