2777
2789
عنوان

اونایی مادرشوهر یا خواهرشوهر هستین چرا یهو با عروس سرد میشین

| مشاهده متن کامل بحث + 578 بازدید | 71 پست
از بس اعتماد بنفس کم بود تا میدیم بی محلی میکنن ناراحت میشدم بیشتر محبت میکردم.الان کم میکنم به چشمش ...

اشتباه ميكردى ولى عيب نداره از اين به بعد روش زندگيت رو تغيير بده 

وقتى قدر نميدونن نتيجش ميشه همين روابط سرد 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خب فاصله بگيرن انقدر مهمه !!!!

خب سفر هم نیان چرا انقد بدجنسن 

مادرشوهرم همیشه میخاد فقط ب دخترش خوش بگذره

یبار نمیگه اینا گناه دارن تنها برن مسافرت 

اینام دل دارن.فک کن حتی شوهرم یه تعارف کوچک کنه بیاین بریم دور بزنیم مادرشوهرم سریع میگه خواهرتو ببر

دوست داره همه جا ببریمش.خب زن حسابی مگه عروست این همه تنهایی کشید تو یبار گفتی بیا خونه یا بری پیشش.

همش دوست داری دخترت خوش بگذرونه

من خودم خواهر شوهرم.یه بار اتفاقی صدای زن داداشمو شنیدم داشت به دروغ ازم بد میگفت تو بد شرایط زندگیم بودم یه اتفاق بدی برامون افتاده بود این داشت از آب گل آلود ماهی می‌گرفت. هیچی به روش نیاوردم اما از اون روز بهش محل نذاشتم دیگه و از چشمم افتاد

با هر کی مثل خودش رفتار کن    بعضی ها فهمیدن فازشون سخته  همیشه به خانواده همسرم میگم اینقدر ازشون زخم دیدم که فقط در لحظه باهاشون وقت میگذرونم  هیچ وقت هم پا پیش نمیزارم هیچ وقتم نه نمیگم  خواستن باشم یا باشن هستم نخواستن خداروشکر من که از خدامه نبینمشون   البته این رویه چند سال پیشم بود بعدش کلاه سر همسرم گذاشتن همسرم قیدشون رو زد منم گفتم اوخیش خدا رو شکر راحت شدم      الان خودم خواهر شوهرم  زن برادرم عجیب ترین دنیاس  دو سال سه سال یکبار مجبوری دعوتم میکنه اونم داداشم باید کلی بهش سرویس بده سواری بده بزاره بریم خونشون امسال گفتم دیگه بی خیال دعوتم کرد نمیرم   خونمون میاد انگار رو آتیشه همش منتظره وقت رفتن بشه  یکی نیست بگه آخه بی‌شعور بچه خودت همسر خودت از هم خونشون انرژی میگیرن آروم میشن خوش نداری مارو ببینی در حق بچه خودت مادری کن به خاطر همسرت تحمل کن   خاک بر سر نمیدونه هر چی داره از منه به خدا چند وقت پیش بدون اینکه بدونه داداشمو راضی کردم رانندگی یادش بده ماشین دستش بده گفتم بزار سرما گرما تو که نیستی با بچه راحت بره بیرون   باور کن دیدمش خودش میگفت تعجب کردم همسرم مجبورم کرد رانندگی یاد بگیرم ماشین دستم میده و..... یا گیر میدم پول بده زنت طلا بخره هم خوشحال میشه هم برای زندگیتون سرمایه میشه    نظر من همیشه اینه اگه ی زن شاد باشه آروم باشه همسر و بچه هاش خوشبختن پس مهم نیست اون زن کیه مهم اینه که پسر یا برادر زاده هام خوشبخت باشن   دو تا پسر دارم احتمالا عروسام خیلی خوش به حالشون میشه خواهر شوهر که ندارن  منم به خاطر پسرام و نوه هام  نمیزارم آب تو دل عروسم تکون بخوره 

خب سفر هم نیان چرا انقد بدجنسن مادرشوهرم همیشه میخاد فقط ب دخترش خوش بگذرهیبار نمیگه اینا گناه دارن ...

خب بايد با شوهرت هماهنگ كنى كه دوست دارم دوتايي باشيم و يذره با اينجور حرفا كارى كنى كه بهشون تعارف نكنه بايد سياست داشته باشى مثل خودشون 

با دعوا بگى جبهه ميگيره با زبون خوش و سياست 

بگو اينبار و خودمون دوتايي بريم و ...

من خودم خواهر شوهرم.یه بار اتفاقی صدای زن داداشمو شنیدم داشت به دروغ ازم بد میگفت تو بد شرایط زندگیم ...

همشون مثل همن

من چقد اولا دوسش داشتم حتی شوهرمو دعوا میکردم میگفتم با خواهرت درست رفتار کن یا یبار میخاست گوشی عوض کنه شوهرم نمیزاشت من انقد رو مخش رفتم گوشیو گرفت براش.

یا اولا مسافرت نمیومد بخاطر شوهر من هی دعواشون میشد

من انقد پادرمیانی میکردم بینشون خوب شه و بزور میبرمدش مسافرت.

واقعا چه خوبیایی کردم 

بعد از حسادت اینکاررو میکنه

چون مجرده و سنش داره از سی میگذره

میبینه و میدونه ولی میگه مادرمه چکار کنمنمیتونم بزارم کنار.میگم کی گفت بزار کنار فقط سفر نیاد خونه ر ...

ببین عزیزم بذار مادر شوهرت جایگاه خودش رو داشته باشه

چون اگر اون جایگاه خالی بشه مطمئن باشید یکی دیگر پرش میکنه

شک نکن 

من یه مدت بود شوهرم هیچ اسمی از مادرش نمی‌آورد

با خودم میگفتم ببین من چه زن خوب و کاملی هستم که شوهرم اصلأ یادش نمیاد مادر داره

بعد کم کم دیدم پای چند تا از همکاراش داره باز میشه و باشوهرم صمیمی میشن

اونجا یه تکونی خوردم

دیدم اون خلأ مادر رو داره با معاشرت با زنهای دیگه پر می‌کنه

البته فقط در حد درد دل و معاشرت روزانه بود ولی

شاید اگر ادامه پیدا میکرد وابستگی ایجاد میشد بینشون

اونجا فهمیدم اگر قراره زنی غیر من تو زندگی همسرم باشه

چه بهتر که مادر و خواهرش باشه

نه یک همکار یا...‌‌‌‌‌‌..

امیرالمومنین علی میفرمایند:از خلوتی راه سعادت نهراسید!!

هیچ بی محلی و سردی بی دلیل نیست. من خودم زن داداش هامو مثل خواهرم میدیدم اما هر بار که اومدن خونمون یه بهونه یی واسه خراب کردن ما پیش داداشم پیدا میکردن دیر چایی می آوردی میگفتن بی محلی کرده زود میوه می آوردی میگفتن تند تند پذیرایی میکنن که ما پاشیم بریم خونمون. کلا عروس ها دنبال بهونن جالب اینجاست بعد میگن نمیدونیم چرا سرد شدین؟ خب لامصب یه کم هم رفتار خودتو ببین شاید عیب از خودته

همشون مثل همنمن چقد اولا دوسش داشتم حتی شوهرمو دعوا میکردم میگفتم با خواهرت درست رفتار کن یا یبار می ...

راستی اینم بگم وقتی داداشم پیشمونه مدام قربون صدقمون میره و میگه شما خواهر هام هستین وقتی تنها میشن میگه دیدی من چقد دوسشون دارم اونا دوسم ندارن و هر دو میدونیم فیلمشه

با هر کی مثل خودش رفتار کن بعضی ها فهمیدن فازشون سخته همیشه به خانواده همسرم میگم اینقدر ازشون ز ...

میدونی اینا همه از ذات پلید و بده همینا مادرشون و پر میکنن که مبادا عروسو محل بدی مبادا کاری براش کنی.

منم مثل خواهر بود برام واقعا دیگه دوسش ندارم بدمم میاد ازش 

کی خواهرشوهر شو سالی چندبار میبره مسافرت با خودش.کوفتش بشه.جاهایی آورد که تو عمرش نرفته بود و نمیتونست بره

بجای قدر بدونه میره حسودی میکنه.حتی یه تبریک تولد امسال ب من نگفتن اینا

هیچ بی محلی و سردی بی دلیل نیست. من خودم زن داداش هامو مثل خواهرم میدیدم اما هر بار که اومدن خونمون ...

من که چیزی نمیگم هیچ وقت همسرم هم اهل گلایه نیست هیچی نمیگه بهشون حتی چیزایی باید بگه رو نمیگه چه برسه این موارد خاله زنکی

گفتم که من تا محل بدمو باشم اونا هستن.کافیه یکم فاصله بدم اونا ناپدید میشن

خب زن به اون بزرگی واقعا به ذهنش نمیرسه الان عروس و نوم یک ماهه نیومدن خونمون (اون هفته ام ما خواستیم بریم دیدنش گفت نیستم).یه نهار دعوت کنه؟یا نهار نه .‌بگه عصر پاشین بیاین