2777
2789

موضوع ازین قراره که من تا خودم زنگ بزنم .دعوت کنم.محل بدم اونا خوبن‌کافیه اون وسطا سرم شلوغ باشه درگیر بچه و زندگی شم مثلا دو هفته ایی نباشم و یا اصلا منتظر باشم اونا یه حرکتی کنن دعوت کنن یا زنگ بزنن.ولی اصلا اینکارو نمیکنن

بعد یه سوال من از اول عقدم یه چهار پنج سالی تمام مناسب‌تها مثلا روز مادر. روز معلم و تولد واس مادرشوهرم تولد میگرفتم 

کلی ام ذوق می‌کرد.بعد برا من نه کادو میخرید نه هیچی.این دوسال آخر من دیگه اینکارو نکردم اونم حتی دیگه همون تبریک ساده ام بهم نگفت

علت کارش چیه اخه فازشون چیه

من حسم میگه حسودیم خواهرشوهرم هست شاید نمیزاره

و شایدم خود مادرشوهرم جنسش خرابه.

مثلا اللن چند روزه شوهرم ماموریته یه زنگ نزد پاشو با بچه یه نهار بیا 

خیلی یجوریه.میدونین مثل سراب میمونه ظاهرش فک میکنه خیلی مهربون بعد گول میخوری بهش نزدیک میشی سرده 

بعد من جوگیر میشم کلی محبت میکنم میبینم اون عکس العملی نشون نمیده

یا بارها شده زنشون زدم الان عصره چرا نشستین تو خونه پاشین بیاین خونه ما و...میان سریع

ولی من اصلا تو این هشت سالی یادم نمیاد مادرشوهرم حتی اگه بدونه تنهام زنگ بزنه بگه عروس پاشو بیا.

حالا همه اینا به کنار

من زایمان که کرده بودم این چه جوری روش میشد دست خالی بیاد نه برا من نه بچه هیچی نگرفت

بعد میدونست من ناراحت میشم میدید هرکی میاد دیدنم دستش یه کادو هست ولی اون برو خودش نمی‌آورد

اللن این طبیعیه که من دیگه سرد شدم؟

در ضمن کلی تا الان باهامون اومده سفر و بیرون و تفریح و ....و دیگه قرار از امسال قطعش کنم

چون تا الان هیجا منو نبردن حتی ازشون خواسته بودم عصرا میرین پیاده جایی منم زنگ بزنین انگار ن انگار.یا آنقدر دوتایی میرن مشهد یبار ب من تعارف نزدن

درصورتی من خیلی جاها بردمشون

کلا کرم دارن 

عروس هرکاری کنه به چشمشون نمیاد 

پشت سر حرف میزنن 

بعد درظاهر هم نشون میدن 

اهمیت نده 

شما ک غریبه نیستین من هر شب دارم مچ خودمو در حال غصه خوردن برای چیزی ک هزار بار گفتم فراموش کردم میگیرم 🥲🖤

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کلا کرم دارن عروس هرکاری کنه به چشمشون نمیاد پشت سر حرف میزنن بعد درظاهر هم نشون میدن اهمیت نده

شوهرم باور نمیکنه هرچی براش توضیح میدم میگه نه مادرم خوبه.میگم آخه ببین من چقدر خوبی کردم چرا مثل یخه

عزیزم شما محبت رو تموم کردی در حقشون...کمش کن

ناگهان خوابی مرا خواهد رُبود ••• من تهی خواهم شد از فریادِ درد ••• خاک می‌خواند مرا هر دم به خویش ••• می‌رسند از رَه که در خاکم‌ نهند ••• آه شاید عاشقانم‌ نیمه شب‌ ••• گل به روی گورِ غمناکم‌ نهند ••• لیک دیگر پیکرِ سردِ مرا ••• می‌فشارد خاکِ دامن گیر  و پاک ••• بی تو دور از ضربه های قلبِ تو ••• قلب من می‌پوسد آن جا زیرِ خاک ♡

كار شما غير طبيعيه كه تا الان سرد  نشدى و انقدر سرويس دهى كردى 

يبار همون اول ديدى احترام نگه نميدارن بايد مثل خودشون برخورد ميكردى 

انقدر خوبى كردى كه نادان خيال بد كرده 

مسئله اینکه اینهمه خانوما در موردِ مادرشوهر و خانواده شوهر میگن و میشنویم ولی بازم فکر میکنیم موردِ ما خاصه و سعی در بهتر کردنش داریم

این یه حقیقته خانواده شوهر هیچوقت خوانواده ی عروس نمیشه و عروس باید قشنگ مثلِ یه مهمون باشه و توقعیم نداشته باشه که اذیت نشه(حالا موردیم خوب بود که وظیفشونه نرمال رفتار کنن ادم اگر همیشه مرزها رو رعایت کنه  کمترم اذیت میشه)

همون قطع ارتباط بکن رابطه دو طرفه میشه خب

مقصر همسرم هست انقد میره رو مخم بیا خونمون یا مادرش میکشونه به مسافرت یا خونه ما منم که نه ردم میشه بد رفتاری ونم نه دلم میاد 

ظاهرم نشون نمیدم