2777
2789
عنوان

مینی‌مالیستی

| مشاهده متن کامل بحث + 88257 بازدید | 3162 پست
یه دستور اشپزی دیشب درست کردم امروز دستورش نوشتمفیلم واسکرین شاتش پاک کردم.دلم هدبند مو می خواد بهار ...

من چند سال پیش دوتا خریدم شاید سرجمع دو سه بار استفاده کردم آخرم ردش کردم، البته من چون بیشتر مواقع موهامو کج میدم احساس میکردم هدبند بهم نیاد و به سبک بقیه ی لباسام نمیومد انگار شلوغ میشد. 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ممنون عزیز سلامت باشین 🩷‌ بله با یه سری از اسباب بازی هاش اینکارو کردم ولی اینا خیلی بزرگن

یا اینجوری عروسکها رو تو اتاق تزئین کنید

هروقتم حوصله چیدمان ندارید به دخترتون یاد بدید پرتاب کنه عروسکها رو توی تور، این به افزایش قدشم کمک میکنه

❌لایک❌
دوستان قسمت محفظه نرم کننده لباسشوییم همیشه پر از آب یا نرم کننده می‌مونه... شما این مشکل رو ندارین؟ ...

اون قسمت بیرون میاد 

به همسرتون بگید براتون اون قسمت ماشین رو بیرون بیاره 

قشنگ بشور و تمیز کن و بذار سرجاش 

❌لایک❌
ممنون عزیز سلامت باشین 🩷‌ بله با یه سری از اسباب بازی هاش اینکارو کردم ولی اینا خیلی بزرگن

یا عروسکها رو این مدلی توی تورهایی گوشه اتاق جمع کنید 

عروسکها میتونن سر و بدنشون بیرون باشن که جذابترن و بچه ها بیشتر دوست دارن و هروقتم حوصله نداشتید از کوچولوتون بخواید اونها رو توی تور پرتاب کنه که به افزایش قدش کمک میکنه 

البته الان بچه شاید چون کوچولوئه نتونه ولی میتونید شماهم کمکش بدید

❌لایک❌
سلام منم سالهاس نوره استفاده میکنم😄 اونیکه استفاده میکنم زرنیخ داره ولی بوش خیلی زیاد نیست یعنی در ...

اره سیستم تهویه خونه اوکی باشه مشکلی نداره 

فقط اون روش تهیه روغن مورچه😂🤦🏼‍♀️

❌لایک❌
یه دستور اشپزی دیشب درست کردم امروز دستورش نوشتمفیلم واسکرین شاتش پاک کردم.دلم هدبند مو می خواد بهار ...

هدبند و تل و اینا که مو رو عقب میبره رو دوست ندارم، قسمت جلو موهام کوتاست و یه طرفه میزنم اصولا. 

فقط یه هدبند ساده دارم که وقتی میرم بیرون استفاده میکنم تا روسریم رو فیکس نگه داره 

❌لایک❌
یا عروسکها رو این مدلی توی تورهایی گوشه اتاق جمع کنید عروسکها میتونن سر و بدنشون بیرون باشن که جذابت ...

عکس فرستادم نیومد مجبور شدم دوباره بفرستم با دوتا متن جدا 

حالا نگاه کردم دیدم دوتاش اومده 🤦🏼‍♀️

بدون اینکه امکان حذف یکیش رو داشته باشم

عذرمیخوام💕

❌لایک❌
دوستان قسمت محفظه نرم کننده لباسشوییم همیشه پر از آب یا نرم کننده می‌مونه... شما این مشکل رو ندارین؟ ...

به خاطر عدم شستشوی اون قسمت هست

هرچهار بار استفاده، محفظه رو بیرون بیارید و بشورید

بعد از اتمام کار لباسشویی حتما درب لباسشویی رو 

چندساعت باز بذارید

همین طور مخزن جاپودری بیرون بمونه

تا خشک بشه

هم لباسشویی بو نمیگیره

هم خشک میشه و قارچ نمیزنه

هرچه با هرکه کنی، برتو همان میگذرد🌱✨
[QUOTE=367408169]دوستان قسمت محفظه نرم کننده لباسشوییم همیشه پر از آب یا نرم کننده می‌مونه... ش ما ا ...

چه جالب برای منم سافتلن هست

باشه عزیزم عوضش می‌کنم

از سال ۹۷ خواننده خاموشم و بالاخره عضو شدم😃
اون قسمت بیرون میاد به همسرتون بگید براتون اون قسمت ماشین رو بیرون بیاره قشنگ بشور و تمیز کن و بذار ...

اره خودم گاهی میارم بیرون تمیز می‌شورمش

اما بازم نرم کننده گیر می‌کنه

انگار آب وارد اون قسمت وسطی میشه اما هیچ چیزی ازش خارج نمیشه 

از سال ۹۷ خواننده خاموشم و بالاخره عضو شدم😃

کشوی لوازم تحریر پاکسازی و نظافت شد ✅ 

خروجی 🗑️ 

🗽۷ تا پاک کن کوچیک و یدونه بزرگ ( الان فقط دوتا پاک کن نو و یدونه استفاده شده دارم)
🗽۱۱ خودکار و ماژیک رنگی که رنگاشون قشنگ نبود و استفاده نمیکردم
🗽یک خودکار و یک ماژیک که دیگه جوهر نداشتن

🗽۴ تا خودکار هم میدم داداشم ببره اداره اش
🗽۳ تا لاک. ۲ تاش فاسد شده یکیش هم اخراشه (الان ۴ تا لاک رنگی دارم برای خودم ؛ ۲ تا لاک سفید و مشکی برای وسایل)
🗽یدونه پاکت پول که روش نوشته داشت
🗽شابلون حنا
🗽۲ تا دفترچه سالنامه
🗽یدونه ناخن گیر کوچولو

🗽چندتا کپی از مدرک دیپلم و پیش دانشگاهیم .فقط دوتا نگه داشتم ازشون

🗽چند تا نقاشی که دوسشون نداشتم

# اندکی _ مینیمالیست 🌱                       الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          

من چندسال پیش یدونه خریدم چندبار استفاده کردم من زیاد راحت نیستم ،یک بار برای مهمونی استفاده کردم چندبار هم خونه،خونه باید موهام بسته باشه با موی باز راحت نیستم بخاطر همین استفاده نمیکنم