2777
2789
عنوان

مینی‌مالیستی

| مشاهده متن کامل بحث + 88257 بازدید | 3162 پست

منم همین روزها دخترم از شیر می گیرم

۱۸ ماهشه

دیشب دو سه ساعتی گفتم اوف شده ندادم دوباره شب خورد خوابید الانم اوردم خونا مادربزرگش مشغول شه

صبح باکس سرویس بهداشتی مرتب کردم چندتا گیره گرفته بودم تو سرویس لازم داشتم جنس اش بد بود گذاستم خروجی

رفته بودم دونه ای بخرم عجله داشتم مغازه هم شلوع بود ۶ تا بهم داد

یه مابع ظرفشویی تموم شده بود نگه داشته بودم توش مایع برییم یکی دیگه الام داریم این گذاشتم خروجی

شادی صدام کنید
راهکار خاصی که نه ولی کم کم دارم شیرش رو کم میکنم اینطوری موقع از شیر گرفتن زیاد اذیت نمیشه.دیگه از ...

گلم اون صبر زرد رو فقط وقتی باید به سینه ت بزنی که دیگه کلا نخوای به کوچولوت شیر بدی 

بسیار تلخه، سعی کن بی هوا سینه ای که صبرزرد کشیدی رو تو دهان بچه نداری، باهاش حرف بزن و بگو که تلخه و... همون اندازه که یه کوچولو زبون بزنه و بدونه کافیه

درمورد زیاد شدن صبرش هم باید بگم ربطی به صبر زرد نداره، این بچه اولین غم از دست دادن رو تو از شیر گرفتن تجربه میکنه و کم کم یاد میگیره که چطور صبر کنه 

باید سیر نگهش دارید، من رو یه میز عسلی همه خوارکی های و نوشیدنی هاشو میچیدم که هروقت هوس چیزی کرد بخوره و مرتب چک میکردم که هر ظرفی رو باید بردارم و پرش کنم یا بشورم حواسم باشه

❌لایک❌

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وای که اجازه بدین من کمی درد و دل کنم:

الان خونه اقوام گفتم که دخترم می خوام از شیر بگیرم چون دخترم شیز می خواست من حواسش پرت می کردم

کلی بار متفی که بده گناه داره تا عید بده فلانی تا هفت سالگی بچه اش داده منم مودبانه توصیح دادم که دیگه کلفیه بعد دیگه دیدم اصرار دارن دخترم برداشتم رفتیم بیرون یه دور زدیم که از سر دخترمم باز بشه

در حالیکع کاش همون عزیزان مثل همین هیدواجان وباقی عزیزان دوتا راهکار متاسب بدن مثلا بگن به سلامتی شادی جان حالا که می خوای از شیر بگیری فلان کار انجام بدی برای بچه راحتره 

نه اینکه شرایط سخت سختر کنند

شادی صدام کنید

الان تو نت خوندم یه سری آیه ها هست تو این دوره از شیر گرفتن باید خونده بشه شما هم سرچ کنید

واینکه دختر من سیب وانار دوس داره این ها براش کرفتم

یه مدل شیرینی ام دوست داره شاید فردا اگه فرصت کنم براش درست کنم

شادی صدام کنید
وای که اجازه بدین من کمی درد و دل کنم:الان خونه اقوام گفتم که دخترم می خوام از شیر بگیرم چون دخترم ش ...

شادی جان من به دخترم ۱۸ ماه شیر دادم مادر شوهرم میگفت بچه رو فصل انار از شیر بگیری بهتره،منم همین کارو کردم،یه ظرف انار دون شده همیشه داشتم روزی چند بار در حد دو قاشق براش می‌ریختم تو ظرفش دونه دونه میخورد و باهاشون بازی می‌کرد حواسش پرت میشد،اصلا منو اذیت نکرد،بی قراری هم فقط یک روز هیچی هم به سینم نزدم،هروقت شیر میخواست تو شیشه بهش یکم پاستوریزه میدادم یا آب میوه تو شیشه میدادم خیلی راحت قبول کرد،انشاالله شما هم به راحتی کوچولو رو از شیر میگیری

آرزوهایت راجایی یادداشت کن خدایادش نمیرودولی توممکن است فراموش کنی چیزهایی که امروزداری روزی جزو آرزوهایت بود
وای که اجازه بدین من کمی درد و دل کنم:الان خونه اقوام گفتم که دخترم می خوام از شیر بگیرم چون دخترم ش ...

راه حلش اینکه بگی اره حرف خوبیه انجامش میدم (همون باشه ) بعد انجام ندی 😂اینجوری هی بحث نمیکنن و کش نمیدن

باید حرف زدن اطرافیانمونم مینیمال کنیم 😖

# اندکی _ مینیمالیست 🌱                       الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          

امروز لوستر اتاق ها و کمد دیواری اتاق رو تمیز کردم 

فقط وسایل بابا و داداشم داخلشه

فردا که جمعه اس و خونه ان با خودشون پاکسازی میکنم انشالله 

# اندکی _ مینیمالیست 🌱                       الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          

شادی جان من به دخترم ۱۸ ماه شیر دادم مادر شوهرم میگفت بچه رو فصل انار از شیر بگیری بهتره،منم همین کا ...

خیلی ممنونم ازتون عزیز دلم

هایدی جان بحث ادامه نمیدم که تاپیک منحرف نشه ولی گاهی یه باشه پاسخگو نیست

شادی صدام کنید
موضوع صحبت فردا✅️✅️✅️مجله وکتابچه اضافهجزوه های بدون استفاده✅️✅️✅️

جزوه داریم که چون تراکم و تعداد کاغذهاش زیاده گذاشتم برای اسباب کشی بعدی ازشون استفاده کنم به امید خدا. مجله نداریم 

راهکار خاصی که نه ولی کم کم دارم شیرش رو کم میکنم اینطوری موقع از شیر گرفتن زیاد اذیت نمیشه.دیگه از ...

چجوری کم میکنی ؟شب تو خواب هم شیر میخواد؟

دختر منکه جدیدا غذاشم درست نمیخوره نمیدونم چیکار کنم فقط شیر میخوره

بیخیال به حرفشون اهمیت نده حتی تو فکرت

تو مادری و خیلی بهتر میدونی چی به صلاحشه

چند ماهس کوچولوت؟؟