2777
2789
عنوان

مینی‌مالیستی

| مشاهده متن کامل بحث + 81777 بازدید | 2945 پست

یه مستند نشون میده از خونه های روستایی عکسشو میذارم ببینید چه ساده و بامزه اس 

ببینید متکاهاشون و کجا گذاشتن😅

# اندکی _ مینیمالیست 🌱                       الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          

سلام دوستان.

روز سردی بود امروز... الان هم شب سردار...

بچه ها من امروز دوباره رفتم سر کمد مدارک و مرتب کردم یعنی پوشه ها رو چیدم و یک خورده نظم دادم. عینک های قدیمی هم واسه پسرم بود و دسته اش خراب بود گذاشتم خروجی.

ما عینکی ها یک عینک یدک توی خونه داریم پس اونا رو نگه داشتم.

چند تا قبض خرید هم دوباره پیدا کردم که ریختم دور...

حالا دارم فکر میکنم فردا اگه عمری بود ، برم سراغ کجا و اونجا رو بتکونم😇

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خروجی :شالچندتا پد اپلاسیون سس خوری (ی کوچولو دستش شکسته بود بدنش سالم‌ بود میخواستم‌ چسب بزنم ولی ...

من کیف عروسیمو همون سال اول رد کردم البته مدلش هم سلیقه ی من نبود همم استفاده نمیکردم

دسته گلمم از این سبدا بود اول سبدشو گذاشتم خروجی هر بار چندشاخه و برگ رد کردم الان فقط یه شاخه کوچیک نگه داشتم

ثروت بی نقص، حقیقت انتخابی من است.
چه خوبه وسایل نویی که نمیخواییم اینجا بزاریم تا دوستانی که احتیاج دارن بخرن و استفاده کنن

دقیقا 

ما یه گروه داریم همشهری هامونن

وسایلی که نمی‌خواهیم رو اونجا به اشتراک میزاریم اگه کسی نيازمند بود هدیه میدیم اگرنه می‌فروشیم خیلی خوبه

من تا حالا همه خروجی هامو دادم به اون گروه 

آره عزیزم اندازه اس هرجا خواستی برات پست میکنم من کرمانشاه هستم

راستش خیلی خوبه 

ولی الان خیلی کفش دارم 

تو فکرم بود چندتاشو بزارم خروجی یکم جا باز بشه تو جاکفشی😅🤣🤣 اما نتونستم هنوز

قیمتش چنده اگه کسی از دوستام خواست بهشون نشون بدم

سلام 

خروجی امروز ،یک کیف خودم ،دوتا گل رز مصنوعی ،چندجفت جوراب خودم وهمسرم، یک تیشرت همسرم ،یه شلوار پسرم ،چندتا شیشه مربا،چهار پنج تا شربت پسرم که باز شده بود تاریخشون گذشته ،

ورودی یه رگال لباس

خوب اگه دیر کیک می پزی کم بخر من با اینکه مداوم کیک می پزم یعنی ارد نداشته باشم انگار روغن وبرنج ندا ...

اخه یهو پسرم ساعت ده شب هوس کیک میکنه وبایدهمیشه باشه توی خونه

لطفالایک نکنین. 
عزیزم هرچیزی بسته بندی و فله و... میخری ، یه شبانه روز بذار تو فریزر بمونه و بعد بریز تو ظرف خودش. د ...

ممنون مارتین جون همین کارو میکنم. ولی خب الو رو مثلا دوکیلو گرفتم که حجمش زیاد بود وبانکه مناسبش نداشتم واصلا جا هم ندارم بانکه اضافه کنم فعلا فریزر بهترین جاس

لطفالایک نکنین.